Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar 25 günlük bir oğlum var. 6 gunlukken topuk kaninda tsh 5.4 çıktı t3 ve t4 normal çıktı. 20 günlukken tekrar tsh 10 çıktı t3 ve t4 normal çıktı. Doktor 3 hafta sonra tahlil yapcaz eger tsh yukselirse düsmezse ilac tedavisine basliycaz dedi. Boyle bir durum yasayan varmi
Merhaba bizimde 5 günlükken alınan topuk kanında tsh yüksek çıktı diye aradılar tekrar kan verdik ama sonuç geç çıktığı için bekleyemedim ve Çocuk doktorumuz 20 günlükken test yaptı normal çıktı. O ilk kanda genelde yüksek çıkarmış annenin sarı sütü sebebiyle. Beyaz sütü emmeye başlayınca düşer dedi doktorumuz ve sıkıntı olmadı tabi çok şükür. Umarım sizinde normal çıkar
Merhaba bizimde 5 günlükken alınan topuk kanında tsh yüksek çıktı diye aradılar tekrar kan verdik ama sonuç geç çıktığı için bekleyemedim ve Çocuk doktorumuz 20 günlükken test yaptı normal çıktı. O ilk kanda genelde yüksek çıkarmış annenin sarı sütü sebebiyle. Beyaz sütü emmeye başlayınca düşer dedi doktorumuz ve sıkıntı olmadı tabi çok şükür. Umarım sizinde normal çıkar
Umarim bizimde oyledir . İlk 6 gunlukken topuk kani alinmisti 5.4 cikmisti . 20 gunlukken 10 çıktı. Yukselince endiseliyim. Doktor 3 hafta bekliyelim tekrar tahlil verelim dedi. Ama t3 ve t4 normal degerlerde onlarda bi sorun yok bu iyi biseymis. Benim herhangibir tiroid sorunum yok.Cok korkuyorum bu ikinci bebegim 2.5 yasinda bir oglum daha var. Kendimi sucladim durdum bukasar sık hamile kaldıgim icin oldu dedim 1 haftadir dunyam karardi yasayan bir ölüyüm sanki. Sizin kaçtı tsh
Umarim bizimde oyledir . İlk 6 gunlukken topuk kani alinmisti 5.4 cikmisti . 20 gunlukken 10 çıktı. Yukselince endiseliyim. Doktor 3 hafta bekliyelim tekrar tahlil verelim dedi. Ama t3 ve t4 normal degerlerde onlarda bi sorun yok bu iyi biseymis. Benim herhangibir tiroid sorunum yok.Cok korkuyorum bu ikinci bebegim 2.5 yasinda bir oglum daha var. Kendimi sucladim durdum bukasar sık hamile kaldıgim icin oldu dedim 1 haftadir dunyam karardi yasayan bir ölüyüm sanki. Sizin kaçtı tsh
Yüksek çıktığını duyunca aklım başımdan gittiği için sormadım bile gittik apar topar tekrar topuk kanı verdik sağlık ocağına birkaç gün nasıl geçirdim bilmiyorum bile sonra çocuk doktorumuzu aramak aklımıza geldi getir test yapalım hemen dedi. Öylelikle kendime geldim ben . Siz sağlık ocağıyla mı devam ediyorsunuz çocuk doktorunuz gördü mü
Bizde hemen çocuk doktoruna götürdük. 2 hafta sonra tekrar tahlil vercez inş normale döner. Böyle bisey basima gelecegini hic ummazdim. 28 yasindayim bu yasima kadar neye uzulduysem agladiysam meger boşa uzulmusum. Onlar neymis ki bu üzüntünün yaninda
Düzelir inşallah evet zor bir süreç ama bu süreçte kendinizi bırakma şansınız yok. Çünkü size muhtaç birisi var artık hele de anne sütü alıyorsa kesinlikle kendinizi toplamaya çalışın sütünüz çok olsun ki bol bol emzirin kuvvetlensin iyice. Kaldı ki erken teşhis önemli hemen müdahale edilirse bir sıkıntı olmuyor diye okumuştum netten araştırın iyice sizde görürsünüz. Dermansız dert değil şükür ki
Gözümün biri söndü kör oldum..
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar nasıl oldu bebekleriniz? Benim bebeğim 12 günlük ve 9.günde topuk kanı alında tsh 7.1 çıkmış yarın tekrar kan vericez. Sağlık ocağındaki hemşire sarılık yüzünden olabileceğini söylemiş. Bu gece bana geçmeyecek muhtemelen