• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklu ayakkabı giyemiyorum:(

4 5 gün önce ayakkabı aldım, ama bir kemiğimi çok acıtıyor yürürken (adı nedir bilmiyorum:1: bileklerimin alt kısmında dış tarafındaki çıkkın kemikler). Ne yapabilirim ki? Tüm ayakkabıların o yanları çok acıtıyor.

4 5 gün önce ayakkabı aldım, ama bir kemiğimi çok acıtıyor yürürken (adı nedir bilmiyorum:1: bileklerimin alt kısmında dış tarafındaki çıkkın kemikler). Ne yapabilirim ki? Tüm ayakkabıların o yanları çok acıtıyor.

cnm bence bı eczaneye sor ayagın her tarafına uygun aparatlar oluyo acımaması ıcındıyebılıyorum ben ya da doktora gıt her ayakkabı alısımda acıyo surası falan derse doktor dah aıyı yardımcı olur bence amabenm eczanedenalıcam ayagımın arkası benımde bılek tarafım kemıklı hafıfı orası hep yara olur ona gore alcam bıseyler bakalım artık :34:

Benim de zayıflıktan kemiğimi acıtıyor, sorcam eczaneye. Ayağın her yeri için ped oluyor. Bana göre de bulunur herhalde:3:

Son düzenleme:
canım benim de alışmam bence çoook uzun sürmüştü ama kalın topuklu bi çizmeyle hallettim ben onu :) platform ne kadar olursa olsun topuğu yeterince kalın değilse yine denge problemi oluyor, dolguda öyle bi sorun yok. kışın yollarda kaymadan giyebileceğin 3-5 cm kalın topuklu bi çizmeyle başlayabilirsin bence, altı dolgu olursa kayma şansı yükseliyo :)
böyle bi şeyler olabilir tarzını çok bilmiyorum ama benim başlangıçlarıma benziyo bu :)
www.stilsos.com/urun/detay/328863

canım benim de alışmam bence çoook uzun sürmüştü ama kalın topuklu bi çizmeyle hallettim ben onu :) platform ne kadar olursa olsun topuğu yeterince kalın değilse yine denge problemi oluyor, dolguda öyle bi sorun yok. kışın yollarda kaymadan giyebileceğin 3-5 cm kalın topuklu bi çizmeyle başlayabilirsin bence, altı dolgu olursa kayma şansı yükseliyo :)
böyle bi şeyler olabilir tarzını çok bilmiyorum ama benim başlangıçlarıma benziyo bu :)
www.stilsos.com/urun/detay/328863

onerın ıcın sagol cnm evet resımdekı cızme cok hos ama ben dedıgıngıbı kalın topuklu bı bot aldım cok memnunum sımdılık cnm ılk kalın gıymek gerekyıo cıdden yazın da dolgu topuk alıcam bakalım

Back
X