Topuklu ayakkabı giyinmeme takmış durumda.

işyerine topuklu giymeme kuralı sadece stajyerler için geçerli iş yerinizn giyim kuralları mı varki ne sanıyolar kendilerini. o kadınada bence ters cvp vermemşsinz henüz ondan konuşma cesareti buluo. bidaha yardm derse bnm işim mi bu dersiniz

yakın zamanda patronum genel muhasebeye alacağını demişti beni sanırım öbür erkek elemanı işten çıkaracak yoksa neden böyle birşey desin ki , ben bunu duymuş olabilir belki diye düşünüyorum. işyerine ayrı bir önmuhasebe+sekreter eleman alıp benim depertmanımı değiştireceğini demişti kış bitiminden sonra herhalde diyorum bunu duyduğu için benimle zıtlaşmayı seçmiş olabilir

topuklarına laf edene çok güzel cevap vermişsin, sigara dumanı topuk sesinden çok çoook daha rahatsız edici... topuk sağlığa zararlıysa sigarada sağlığa zararlı hem kendi sağlığına hemde dumana maruz kalanların sağlığına.

Ses çıkarmayan mantarlardan taktırabilirsiniz..
Sırf o istedi diye takmak istemiyorum demeyin bence kendiniz için ayakkabılarınıza bu mantarı taktırmalısınız.

Bence topuklu giyen her bayan topuklu ayakkabılarına bunu taktırmalılar.

eşin olmadığı sürece iş yerinde kimse kimsenin ayakkabısına falan karışamaz hem bu kız ne kadar ayakta dolaşıyoki beyfendi rahatsız oluyomuş sesinden, sonuçta oturarak çalışıyo. Sizin aşçı bayanında çok yardıma ihtiyacı varsa patrona söylesin işe yardımcı alsınlar herkesin işi ayrı. sen ona faks çektiyomusun ki o senden yardım beklesin. Sende o eski sekreterden bahsedince sende telefonlara bakıp faks mı çekiyodun de sustur. Ne biçim insanlar bunlar ya muhatap olma bence konuşur konuşur susarlar. Sigara falan deyip polemiğe girme kimseyi ilgilendirmez bnm ayakkabım rahatsız olucaksam ben olucam size ne de bakalım söylüyo mu bi daha.

iş yerinde baska ne gıyılır kı anlamaım babetmı gıyecekmıssın hehee:) sacma sapan konusmasınnn getırmesın benı yanına:)
topuk sesı erkegı tahrık eden seslerın arasındadır kendıne mı guvenmıo acabaa...olabılıırr..

aaa ne saçma bir iş yerı aşçıya nıye yardım edesınız agzının payını verın bence..garip ınsanlarmıs hiç muhatap olmayın çekememezlık olabilir

bence bu sefer topuklu ayakkabı...yarın başka birşey..git gide aşcılığa kadar gider...boş durma çayları dağıtıver....siz dinledikce başka şeyler çıkacaktır..nefret ediyorum böye insanlardan....rahatsız oan kuağına pamuk takıversin deyin....

yeri geldiğinde lafını söyle geç. kusura bakma sakın yanlışda anlama, yalnız bazen bende işyerinde sinir oluyorum yukarıdaki bayanın tak tuk gezinmesi ayakkabı sesi birde yanımda gezinse inan kızarım. topuklarına lastik çaktır o zaman takırdamaz. topuklu giymene karışamaz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…