Merhaba Kızlar ;
Ben topuklu ayakkabı giymeyi çok ama çok seviyorum deli gibi aşığım , Ne zaman Nişantaşı ,İstinye Park'a felan gitsem (özellikle 15cm platformlular benim canlarım) topuklu ayakkabı deniyorum ama ayaklarım taraklı (yanlardan geniş boydan kısa) ayakkabılar çok çirkin duruyor sadece 2 tane topuklum var onlarda biri 10cm diğeri 8cm biri düğün ayakkabım diğeri yazlık dolgu topuklarım .
Neyse kızlar bir gün nişantaşında oldukça pahalı bir markada 15cm topuklu gördüm , gizli platform kızlar görmeniz lazım neyse denedim ve rahat oldu gibi geldi sonra görevli kadın ;
-Hanımefendi ayakkabı küçük gibi duruyor , bir beden büyüğünü getireyimmi ? dedi Bende getir dedim getirdi bu sefer de yine yandan sıkı bu sefer boydan uzun geldi ve bende "Ya yeter ayol yeter bıktım şundan" dedim sonra görevli kız utanmadan :
-Hanımefendi kusura bakmayın ama ayakkabı biraz daha ayağınızda kalırsa patlayacak,patlarsa parasını ödemek zorunda kalacaksınız . dedi ve orda görevliye çok fena bir bakış attım , bana :
"Özür dilerim hanımefendi ama maalesef öyle bence siz topuklu ayakkabı giymeyin " dedi .
Psikolojim bozuldu bir kadın olarak kızlar yardım edin hiç geniş topuklu ayakkabı bulamaycakmıyım ben her denediğim ayakkabı kadının dediği gibi patlayacak gibi duruyor . Biraz motiveye ve önerilerinize ihtiyacım var kızlar

((