• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklu ayakkabı sorunum var kızlar yardım :(

Susmak en iyisi ama "Valla bana kalsa sizin gibi terbiyesiz satıcıların da böyle iyi markalarda çalışmamaları gerekir ama işte napacaksın." derdim ben olsam. Ya da direk saç baş dalardım heralde. :1: Müşteriyle nasıl bir konuşma tarzı bu anlayamadım.:20: Şahsen mağaza müdürüne şikayet bile ederdim. Neyse :ssz:
Benim de teyzemin ayakları taraklı ve arkadaşların da dediği gibi genellikle Deichmann'dan alır ayakkabılarını. Çok da rahat olduğunu söyler. Yeni modeller gelmişti en son bir göz atın isterseniz. :21:

Tesekkur ederim canim dieagman a bakiyim bari.

sanırım siz laoubutin ayakkabılarından denediniz:)
satış görevlileri gerçekten kaba davranmış size hoş değil,sinir oluyorum sanırsın çalışan dieğil de mağaza sahibi.. sorsan kendisi alamaz o ayakkabılardan maaşıyla,ama patron gibi davranırlar..

neyse yanlış anlamazsanız size başka bir önerim olsa,madem bu kadar çok seviyosunuz topuklu ayakkabıları,(ben de aşığımdır ayakkabılara)bira zkilo vermek için size sebep olmazlar mı>?
yani eskiden çok zayıfmışsınız,demek ki yeniden (36 beden olmasa da) kilo verebilrsiniz..hani buzdolabına kıyafet resmi asarlaar ya ,gaa gelmek için siz de yüksek topuklu ayakkabı resmi asarsınz..bence denemeye değer..sitede çok da topik var konuyla ilgiili..

sanırım siz laoubutin ayakkabılarından denediniz:)
satış görevlileri gerçekten kaba davranmış size hoş değil,sinir oluyorum sanırsın çalışan dieğil de mağaza sahibi.. sorsan kendisi alamaz o ayakkabılardan maaşıyla,ama patron gibi davranırlar..

neyse yanlış anlamazsanız size başka bir önerim olsa,madem bu kadar çok seviyosunuz topuklu ayakkabıları,(ben de aşığımdır ayakkabılara)bira zkilo vermek için size sebep olmazlar mı>?
yani eskiden çok zayıfmışsınız,demek ki yeniden (36 beden olmasa da) kilo verebilrsiniz..hani buzdolabına kıyafet resmi asarlaar ya ,gaa gelmek için siz de yüksek topuklu ayakkabı resmi asarsınz..bence denemeye değer..sitede çok da topik var konuyla ilgiili..

Christian Loubutin degil tatlim baska magazaydi , Chiristian Loubutindeki calisan ayagimin derdini anlatinca "hmm , uzgunum hanimefendi ama yapacak bir seyim yok en rahat genis yuksektopuk modelimiz ayaginizda" demisti ama o magazanin tarzini marzini biliyorum ve nisantasina bir daha gidersem ugramadan edemeyecegim.

Kilo verdim bir ara ama ayaklarim oyle kaldi , gobegimi eritmis gibiydim ama malesef ayaklarim ayni kalmisti . Ah o 36 beden oldugum gunler kizlar varya elbise bulamamak , ayakkabi bulamamak diye bir derdim yoktu . Denerim belki kulaga hos geliyor , topuklu icin kilo vermelisin ! Diye bana ordan baksa :DD hamilelikten sonra boyle oldum bir daha geriye donemedim :( napacaksin ayol kadinlik zor .

Birde biz genis ayaklilar stiletto giyemiyoruz , imkani yok giyemeyiyoruz , gecen de edigimde parmak aciisindan olucektim ayol yok en iyisi platformlu 15 cm hele hafif kalin topuklar :D

Birde denedigim ayakkabilarin uclari acikti guzel crocodile platformlu arkadan bantli bir modeldi siyahtilar ama o satici ayakkabidan soguttu !

Topukludan vazgeçmeyen ve taraklı ayaklara sahip olan birisi olarak diyebilirim ki o satıcı keşke bana denk gelseymiş!!! :) diyebilirim ki tarzınızı ve ayakkabı modelinizi bulduktan sonra giyilemeyecek ayakkabı yoktur, butigo.com'u inceleyin derim... Aldığım iki modelde de inanılmaz rahat ediyorum.

$colorblock.webp$marcia-kahve-mor.webp

Topukludan vazgeçmeyen ve taraklı ayaklara sahip olan birisi olarak diyebilirim ki o satıcı keşke bana denk gelseymiş!!! :) diyebilirim ki tarzınızı ve ayakkabı modelinizi bulduktan sonra giyilemeyecek ayakkabı yoktur, butigo.com'u inceleyin derim... Aldığım iki modelde de inanılmaz rahat ediyorum.

Eki Görüntüle 747137 Eki Görüntüle 747138

Cok tesekkur ederim canim 1cisi civil civil , 2.ye asik oldum diyebilirim tatlim da oyle sarmali ayakkabilar rahatmi canim ben rahat olmaz diye hic denemedim o tarz

Mavi ile çok rahat ediyorum diğerini ise kalıba verdim ve önlerini yumuşattı bu sayede de çok rahat ederek kullanıyorum, dediğim gibi ayağınızı tanıyıp ona göre modeller seçtikçe alışıyor ve nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz.

Mavi ile çok rahat ediyorum diğerini ise kalıba verdim ve önlerini yumuşattı bu sayede de çok rahat ederek kullanıyorum, dediğim gibi ayağınızı tanıyıp ona göre modeller seçtikçe alışıyor ve nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz.

Benim alismiyor canim hep sıkıyor biktim ama deighmanin urunlerina baktim kizlar ve en yuksek model dedim kizlar ayagima cok yakisti , rahat ettim gibi ve patlamis gibi durmadi platformdanda tasmiyor cok begendim :D ama numaram kalmamis kizlar napalim baska magazasina artik :)))

benzer bir konu ben de açmıştım daha önce...

bir arkadaş zayıflamayı dene demiş,bu tamamen kemik yapısıyla ilgili bir durum,kiloyla değil.

benim 34 beden olduğum dönemler oldu hayatımda,ayaklarım da boyuma göre küçük bile sayılabilirsi,38 numara.

ama gelin görün ki ayaklarım geniş olduğu için hiçbir zaman o stiletto tarzını giyemedim,kenarlardan yayılıp bozuluyor ayakkabı.

ben de çok üzülüyorum ama ayak tipime göre bakıyorum artık hep,olmadık hayaller kurmuyorum:))

bantlı ayakkabılar kesin çözüm,üstten geçen bir bant her şeyi kamufle ediyor.

benzer bir konu ben de açmıştım daha önce...

bir arkadaş zayıflamayı dene demiş,bu tamamen kemik yapısıyla ilgili bir durum,kiloyla değil.

benim 34 beden olduğum dönemler oldu hayatımda,ayaklarım da boyuma göre küçük bile sayılabilirsi,38 numara.

ama gelin görün ki ayaklarım geniş olduğu için hiçbir zaman o stiletto tarzını giyemedim,kenarlardan yayılıp bozuluyor ayakkabı.

ben de çok üzülüyorum ama ayak tipime göre bakıyorum artık hep,olmadık hayaller kurmuyorum:))

bantlı ayakkabılar kesin çözüm,üstten geçen bir bant her şeyi kamufle ediyor.

Ah be cancazim be , stiletto giydigimde ayakkabi degil benim ayaklarim bukulcek gibi :) neyse ya bu bantli ayakkabi ne cok onerildi , ayaklarimin ust kismi yuksek olurmu acaba ?

Merhaba Kızlar ;

Ben topuklu ayakkabı giymeyi çok ama çok seviyorum deli gibi aşığım , Ne zaman Nişantaşı ,İstinye Park'a felan gitsem (özellikle 15cm platformlular benim canlarım) topuklu ayakkabı deniyorum ama ayaklarım taraklı (yanlardan geniş boydan kısa) ayakkabılar çok çirkin duruyor sadece 2 tane topuklum var onlarda biri 10cm diğeri 8cm biri düğün ayakkabım diğeri yazlık dolgu topuklarım .

Neyse kızlar bir gün nişantaşında oldukça pahalı bir markada 15cm topuklu gördüm , gizli platform kızlar görmeniz lazım neyse denedim ve rahat oldu gibi geldi sonra görevli kadın ;

-Hanımefendi ayakkabı küçük gibi duruyor , bir beden büyüğünü getireyimmi ? dedi Bende getir dedim getirdi bu sefer de yine yandan sıkı bu sefer boydan uzun geldi ve bende "Ya yeter ayol yeter bıktım şundan" dedim sonra görevli kız utanmadan :

-Hanımefendi kusura bakmayın ama ayakkabı biraz daha ayağınızda kalırsa patlayacak,patlarsa parasını ödemek zorunda kalacaksınız . dedi ve orda görevliye çok fena bir bakış attım , bana :
"Özür dilerim hanımefendi ama maalesef öyle bence siz topuklu ayakkabı giymeyin " dedi .

Psikolojim bozuldu bir kadın olarak kızlar yardım edin hiç geniş topuklu ayakkabı bulamaycakmıyım ben her denediğim ayakkabı kadının dediği gibi patlayacak gibi duruyor . Biraz motiveye ve önerilerinize ihtiyacım var kızlar :(((

Beta NiNE WEST gibi magazalara bak...kalıpları daha geniş...bir de seçimin yalnış...ayakların kalıplıysa o anlattıgın uzun topuklu apartman dolgular KOCAMAN gözüküyor...Tek renk ve teferruatsız modeller,askısız,bağcıksız,bilegini bölmeyen modeller seçmeye çalış ...kızın münasebetsizliğine de aldırma...ilerde her kadının ayagı vapur gibi oluyor...bir dogum ,bir 10 kilo alsın bakim ne hale geliyor o zavallılar...yani gülerse komşuya gelir illa başına...Allah a havale et:))

Beta NiNE WEST gibi magazalara bak...kalıpları daha geniş...bir de seçimin yalnış...ayakların kalıplıysa o anlattıgın uzun topuklu apartman dolgular KOCAMAN gözüküyor...Tek renk ve teferruatsız modeller,askısız,bağcıksız,bilegini bölmeyen modeller seçmeye çalış ...kızın münasebetsizliğine de aldırma...ilerde her kadının ayagı vapur gibi oluyor...bir dogum ,bir 10 kilo alsın bakim ne hale geliyor o zavallılar...yani gülerse komşuya gelir illa başına...Allah a havale et:))
Eskiden bir parmak ucu acıklarım vardı 13 cm nine west den almıştım ruganları eskiyince bende kaldırdım 37.5 du tam oluyolardı . evet yaşım 37 oldu artık klasik ayakkabılara geçmelimiyim bilmem :D

kızlar peki burnu açık topuklu ayakkabıları nasıl giyiyorsunuz? Benim parmaklarımı çok acıtıyor uzun süre giyemiyorum :( oysa çok seviyorum parmak dekolteli topukluları :14:

kızlar peki burnu açık topuklu ayakkabıları nasıl giyiyorsunuz? Benim parmaklarımı çok acıtıyor uzun süre giyemiyorum :( oysa çok seviyorum parmak dekolteli topukluları :14:

Ben rahat etmistim canim , asil benim aklim sarmali ayakkabilari nasil giydiginiz , bu arada deichman da bi ayakkabi bahsetmiistim kizlar , internetten aynisini aldim kizlar gelince yazarim.

Ben rahat etmistim canim , asil benim aklim sarmali ayakkabilari nasil giydiginiz , bu arada deichman da bi ayakkabi bahsetmiistim kizlar , internetten aynisini aldim kizlar gelince yazarim.

bahsettiğin bantlı - sarmalı olanları dolgu topuklularda kullanıyorum digerlerinde rahat edemiyorum zaten öğrenci oldugum için çok normal topuklu kullanmıyorum ancak özel akşamlarda

benimde ayaklarım taraklı .babet giydiğimde korkunç görünüyor.bende giymiyorum

Back
X