• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

mankenlerin işi bu zaten uzun görünmek dikkat çekmek,, ki taşıdıkları elbiseyi gösterişli hale getirebilsinler..şakkıdıama manken olsam bende çıkarmazdım ayağımdan ama ev kızı olunca iş değişiyormafoldumbenmafoldumben

Bilmiyordum ben mankenlerin işini ,sağ olasın aydınlattın beni bu saatte.aklinialirimsmile Onlar zaten uzun yeterince,neden uzun görünmek istesinler ki?Herkes uzun görünmek için giymez ki topuklu,yanlışınız burda zaten.aklinialirimsmile

yok bacım yaw niye şaka yapayım vallahi billahi kısa boylulara okadar çok özeniyorum ki herşeye yakışıyorlar ya nediim uzun boylu olmak hiç ii bişe değil miş bunu anladım 150 olsaydım diyebiliyorum rahatlıkla kaydirigubbakcemile4 çok çok isterdim hatta boyu 150 olan varmı aerakadaşlar nasıl bir duygu istediğiniz her topukluyu bir karışda olsa giyebiliyorsunuz dimi

canım senin psikolojin bozulmuş sanırsam...

yani ne diyeceğimi bile bilemedim şu yorumu görünce....ya bizle kafa buluyosun ya da cidden bi problem var...:1closedeyes:

nası yani 1.50 lere özeniyorum falan....herkes uzun boylu olmak ister senin dediğine bak...

kaldı ki senin boyun uzun DEĞİL....:delphin:

1.60-65 orta boyludur....

kısada değil öyle çok ama uzunda değil....

hani şöyle 1.85 boyun olurda kendini garip hissedersin evde,yolda sokakta....bu da kötü bişey değildir de ne biliyim vardır bazıları zorluğunu çeken falan...ama senin boyun 1.65 yahuuu

ben anlamadım bu işi:delphin:

aa ne kadar kendine güvenin var ne güzel ya ama gerçekten dediğin gibi çok uzun olursun çok çok dikkat çeker ...benim asıl takıntı yaptığım erkeklerin minyon ti,pli kadınlardan hoşlandığı acaba sevdiğimde öle düşünürmü die korkuyorum sırf o yüzden giyemiyorum aslında mesela şu sözlere sinir oluyorum ama acı gerçekler bunlar;;uzuna bakarım kısayı alırım,yolda uzunu yatakta" bodur tavuk her daim piliç" kısası:gitme:ya şuan hatırlamıom ama bunun gibi bir sürü şey duyuyorum sinirime gidiokötükedihüso

ister 1.50 0l ister 1.80 kendine güvenli yere sağlam bastıktan somnmra en çekici sensindir
herkes dikkat çekmek için kendini yırtar doğallığımla rahat tavırlarımla çekmeyi başarıyorum
bodur tavuk görünür ama biz tavuk değiliz de onu diyenlere sen
kusura bakmasınlar o zaman 1.80 boyundaki modellere niye herkes ağzi bir karış açık bakıyor

kızlar yaaa çok istiyorum topuklu giymek ama boyum 165 uzunum yani topukluyu giyincede bayağa uzun oluyorum off sizce aldırış etmeden giymeilimiyim yaa çok utanıyorum giyince herkez uzunluğumdan dolayı bana bakıyor sanıyorum ama okadar seksi şık bir görüntü oluyorki ...bayılıyorum yaa hep babet giymek zorundayım ozaman anca normal boyda hissediyorum kendimi ama topuklu giyince dev gibi hissediyorum içim gidior giyemediğim içinde ya bana fikir verin nolur aldırış etmeyeyimmi ha buarada annem dioki sen topuklu giyince bakıom da etrafa sana göre adam yok dio kafamçokkarışt...giyme dio annem teyzemlerde dedi geçende yok giyme zaten uzunsun dediler ı hem erkeklerde minyon tipli kadınlara bayılırmış ben itici gelirmiyim sizce diğer erkekler asla umramda değil gerçi sevdiğim umrumda onun boyuda 175 anca vardır 170 de olabilir tam bilmiom ya bana bi akıl lütfennnnnn:mymeka:

165 boy uzun boy değilki orta boy.. 10 cm topuk olsa bile 175 olurki oda normal. Aileniz cok abartmış takma bacak takmıyorsunuzki sonuçta en fazla 10 cm farkeder :3:

ben ilk mesaja göre cevap yazdım ama geçen sayfalardaki mesajlarını okudumda komiğime gitti. Sen liseye geçtin ilk topuklu ayakkabınımı alacaksın??

3 cm topuk nasıl gözüne fazla görünüyor. bende 163 üm ama sandığın gibi selvi boylu değliz. Yeni nesil 14-15 yaşında 170 boylarda geziyor sen kısa boy kompleksine girip bizle kafamı yapıyosun
topuklu ayakkabıyı sanki ömür boyu ayağına monte ettirecek gibisin 2 sene giy at gitsin. buna kafa yorduğuna değermi yaa.

Uzun topuk eğer güzel bir mini giyersen dikkat çeker ama kendini uzun sanıp kambur yürüyorsan millet boyuna değilde kambur yürüyüşüne bakar o zaman

evt yaa,ben de anlamadım bu işi :delphin:

165 uzun bir boy değilki,bir yanlışın olmasın acaba boyunu mu yanlış ölçtün 170 falan mısın CADIARZU

ben de 165im topuklularla çok daha güzel oluyorum.ne güzel işte babet giyince kısa görünmüyorum topuklu giyince göze batacak kadar uzun olmuyorum..

herkes uzun olmak ister.

mankenlerin işi bu zaten uzun görünmek dikkat çekmek,, ki taşıdıkları elbiseyi gösterişli hale getirebilsinler..şakkıdıama manken olsam bende çıkarmazdım ayağımdan ama ev kızı olunca iş değişiyormafoldumbenmafoldumben

arkadaşım 165 uzun boy değildir. ORTA BOYLUSUN sen. yanlış biliyorsun.
ayrıca bulunduğun yer samsun yazmışsın. bence orada herkesin kısa olması mümkün değil.
ha afrikada olsan pigmeler ve bushmanlar diyarında olsan bak o zaman onlara göre uzunsun. çünkü onlar 130 falan.
ama sen uzun değilsin.

165 uzun boy değilki hatta nerdeyse kısa bile sayılabilecek günümüz gençlerinin yanında benim boyum 169 10 cm bile topuk giyerim düzde giyerim tam ideal hani 180 olsan anlarım dert etmeni ama etrafta bunca uzun kızlar varken şaşırdım

arkadaşım 165 uzun boy değildir. ORTA BOYLUSUN sen. yanlış biliyorsun.
ayrıca bulunduğun yer samsun yazmışsın. bence orada herkesin kısa olması mümkün değil.
ha afrikada olsan pigmeler ve bushmanlar diyarında olsan bak o zaman onlara göre uzunsun. çünkü onlar 130 falan.
ama sen uzun değilsin.

:1::1:

Bak yellowbomb kardeş(o nasıl nickse öylekaydirigubbakcemile) onca kişi sana ortaboylusun diyor, sen hala inatla uzun boyluyum diyorsun. Var sende bişisengözlerimebaksanab

Bende 1.68 boyumla vazgeçiyorum ulan topuklu giymiycem bundan sonra, ahada buraya yazıyorum.sempatiksalakcinni

aa ne kadar kendine güvenin var ne güzel ya ama gerçekten dediğin gibi çok uzun olursun çok çok dikkat çeker ...benim asıl takıntı yaptığım erkeklerin minyon ti,pli kadınlardan hoşlandığı acaba sevdiğimde öle düşünürmü die korkuyorum sırf o yüzden giyemiyorum aslında mesela şu sözlere sinir oluyorum ama acı gerçekler bunlar;;uzuna bakarım kısayı alırım,yolda uzunu yatakta" bodur tavuk her daim piliç" kısası:gitme:ya şuan hatırlamıom ama bunun gibi bir sürü şey duyuyorum sinirime gidiokötükedihüso

böyle bir şey yok. nereden çıkardınız bunu. erkeklerin kimisi minyon kimisi uzun sever kimiside farketmez der. gönül bu. uzunu yada kısası olmaz.
uzuna bakarım kısayı alırım laffınıda ilk defa duydum. saçma bunlaar. takma kafana.

ben 174 ablam 178 annemde 180 boyunda... hepimizde rahatça sıkıntı kompleks yapmadan giyiyoruz topuklumuzuu.. sen nasıl 165le giyemiyorsun şaşırdım doğrusu...bilmiyorumkismile bence senin komlepksin tamamen sevgilinden kaynaklı onunla aranızda pek boy farkı olmadığından topuklu giyemiyorsun...

birde anlamadığım samsunda yaşıyorsun sanırım. ok.
ailende en uzun sensin ona da, ok.
peki kardeşim sen hiç dışarı çıkmıyormusun. okula gitmedin mi yada gitmiyormusun.oradaki kızlar hep 150 mi ve hep en uzun senmisin. 165 le onların yanında çokmu uzun duruyorsun. sakın sakın evet deyipte, yeme bizi..
sokağa, alışverişe çıkmıyor musun. dışarda dolaşmıyor musun.
dışarda insanlar yokmu samsunda ..
o sokaktaki, caddedeki insanların hepsi 165 den kısa mı samsunda.
herkes 150 falan mı.
abartma artık istersen ha. bizide saf yerine koyma lütfen olurmu.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızın belki ailesinde herkes 150 o da 165 olunca uzun gelio kendine:))
benim 173 olup uzunum dememle gavur kızlarının yanında minicik kalmam gibi bişi bu:)
165 uzun değil türk ortalamsı zaten bu
topuklunuda giy platformunu da

Sayın arkadaşım seni birisi fena halde keklemiş uzunsun diyeşakkıdı
Orta boylusun ve topuklu ayakkabı giyebilirsin
Hani illaki uzunum demeye devam edersen Samsunun bir ilçesi ÇİN diiiicim sempatiksalakcinni
Türkiye ortalamasındasın..bol bol topuklu giyebilin :lepi
:

Sayın arkadaşım seni birisi fena halde keklemiş uzunsun diyeşakkıdı
Orta boylusun ve topuklu ayakkabı giyebilirsin
Hani illaki uzunum demeye devam edersen Samsunun bir ilçesi ÇİN diiiicim sempatiksalakcinni
Türkiye ortalamasındasın..bol bol topuklu giyebilin :lepi
:

canım samsunun bir ilçesi çin yada kalahari çölü olabülür bak.
şimcik orada yaşayan bushman kardeşlerin en uzunu 130
.arkadaş kalahari çölünden olabülürrrrrr.:roflol:

Boyum 1.78 ve ben kendimi orta boylu buluyorum, malum yeni nesil özellikle, maşallah en pigmeleri 1.80 ve üzeri.ben 1.78 ile orta boyluyum derken ve rahatlıkla topuklu giyerken, sizin 1.65 ile kendinizi uzun hissetmenize gerek yok.1.65 kısaya yakın, çok gaz verildiğinde orta boy denilebilecek boydur.10cm topuklu bile giyseniz 1.75 ile orta üzeri-uzuna yakın bir boya sahip olursunuz.Tasalanacak birşey yok özetle.Uzun boylu , sırık ya de selvi değilsiniz, 10 cm topuklu bile giyseniz inanın 1.75 ile de göze batmazsınız zira 1.75 göze batacak, "vaaaayyyyy" denilecek, kimsede olmayan bir gösterge değildir.

birde anlamadığım samsunda yaşıyorsun sanırım. ok.
ailende en uzun sensin ona da, ok.
peki kardeşim sen hiç dışarı çıkmıyormusun. okula gitmedin mi yada gitmiyormusun.oradaki kızlar hep 150 mi ve hep en uzun senmisin. 165 le onların yanında çokmu uzun duruyorsun. sakın sakın evet deyipte, yeme bizi..
sokağa, alışverişe çıkmıyor musun. dışarda dolaşmıyor musun.
dışarda insanlar yokmu samsunda ..
o sokaktaki, caddedeki insanların hepsi 165 den kısa mı samsunda.
herkes 150 falan mı.
abartma artık istersen ha. bizide saf yerine koyma lütfen olurmu.

ben de samsundayım cnm,özellikle yeni yetişen nesilin boyları oldukça uzun.

samsunda nerde yaşıyor merak ettim doğrusu.yaşadığım yer deyip duruyor.

acaba yaşımı ufak da sorun ediyor ama liseli falan bile olsa liseli kızlar en az 165 zaten.

boy ne kadar uzun olursa o kadar gösterişli oluyorsun

erkeklerin minyon kızları sevmesi de nerden çıktı.tmm işte 165 isen sen de çok iri sayılmazsın.seni de seveceklerdir.

Back
X