Topuklu ayakkabı :)))

Kuzenimin ayağı taraklıdır ve kemiği çıkık biraz. İşi gereği de topuklu giymek zorunda kalıyor. Hep yumurta burun tercih ediyor. Rahat ettiğini söylüyor o yüzden önerdim umarım işe yarar :)

Kuzenimin ayağı taraklıdır ve kemiği çıkık biraz. İşi gereği de topuklu giymek zorunda kalıyor. Hep yumurta burun tercih ediyor. Rahat ettiğini söylüyor o yüzden önerdim umarım işe yarar :)
İns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalı ve rahat 3 tane çocuk var olabildiğince seri hareket etmeliyim dugunde

İns hemen arayışlara başlıyorum boy kısa benim olabildiğince yüksek olmalı ve rahat 3 tane çocuk var olabildiğince seri hareket etmeliyim dugunde

Kız dikkat et ozaman sen , su altı dolu olanlar varda nedeniyordu kız ona aklıma gelmedi onlar olur.

Aynı anda birçok işlevi gerçekleştirmesi lazım yani bu arayışta şimdiden kolay gelsin o zaman

Adını bilmedigimden , ne kadar az giydiğimi düşün Yok denecek kadar az ama o dolgu topuk acayip yükseltiyor ben dügünümde ondan giydim
Bende kullanmam ama az çok bilirim boy kısa olunca topuklu ayakkabıyı bilmek lazım bilmediğimi de öğreneceğim ins

`