Topuklu ayakkabı..

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
kızlar bilenler bilir..iş için mülakata gidicem ayın 4ünde..
ben topuklu ayakkabı giyemiyorum..ne yaptıysam başaramadım:1:
olmuyo yani..abartmıyorum..yürüyemiyorum..penguen gibi olmaktansa babet yada genelde converse giyiyorum..
ama mülakatta veya işe alınırsam kesinlikle topuklu giymemmi gerekir..
alıştırma yap demeyin inan kaç defa denedim..
o acıya da katlanamam zaten:1:
şık ve resmi babet giysem olmaz mıııı?
pontolon ceketin altına çok mu kötü durur?:5:

çok az topuğu olan ayakkabılar oluyor onlardan giysen? ya da dolgu topuk rahat oluyor.. onlarla da yürüyemez misin? ben de hiç yüksek topuklu giyemiyorum ama bunlarla biraz olsun yürüyebiliyorum :78:

Babet giydiğin için seni eleyeceklerini sanmıyorum :9
Ben de giyemem topuklu ayakkabı. İşe başlayıncaya kadar babet bile giymedim :37: hayatım spor ayakkabı ve converse ile geçti:37:
Şimdi çalıştığım için spor ayakkabı çok spor kaçıyorbebet giyiyorum ama rahat olanından:52:

Şık bir babet giyebilirsin.

ne yap biliyor musun

topuklu ayakkabılarını iş yerinde bırak, sadece orda giy, çıkışta normal ayakkabını giyersin tekrardan.

mülakata gittiğinde de aynısını yap, tuvalette yada herhangi bi yerde değiştir ayakkabılarını.

ben hep böyle yapıyorum :)

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar yorumlarınız için..
ay hiç rahat edemiyorum ya geçen gün giydim resmen sürünerek geldim eve acıdan:1:
will_done senin dediğin gibi yapıcam çok mantıklı:1:

çok az topuğu olan ayakkabılar oluyor onlardan giysen? ya da dolgu topuk rahat oluyor.. onlarla da yürüyemez misin? ben de hiç yüksek topuklu giyemiyorum ama bunlarla biraz olsun yürüyebiliyorum :78:

canım yarın çıkıp çarşıya hepsini tek tek deniyim bakalım belki rahat bişey bulabilirim:1:

Babet giydiğin için seni eleyeceklerini sanmıyorum :9
Ben de giyemem topuklu ayakkabı. İşe başlayıncaya kadar babet bile giymedim :37: hayatım spor ayakkabı ve converse ile geçti:37:
Şimdi çalıştığım için spor ayakkabı çok spor kaçıyorbebet giyiyorum ama rahat olanından:52:

Şık bir babet giyebilirsin.

canım inşallah inşallah inşşallah olursa yargıtay olucak çok resmi bir yer:1:
babete bişiy derlermi diye düşünmeden edemiyorum yada spor gibi gelebilir o kadar topuklu giyenin içinde diye düşünüorum:1:

hımm sanırım haber gelmiş çok sevindim canım.. hafif topuklu babetler var yine cok hafif topuklu ayakkabılar var incide fln bulabilirsin. bende gittiğim mülakatlara ya dolgu topuk ile yada babet ile gidiyorum, oda alısveris yaparken onları begendigim için :P :D giymezsen hiç alışamazsın ama onuda bil, birde iyi markaların yumusak derili ürünlerini tercih et. içine yara bandı yapıştırmakta işe yarayan bir yöntem.. kıyafetini mutlaka siyah veya kahverengi düz renkler tercih et.. koton da çok güzel keten etek ceketler var. içine bir body ile kurtarırsın, ceketleride yarım kollu tam bu havalık

kesinlikle babet olur derim, zaten yeterince gerilcen, bi de ayakların seni germesin
komik bi şekilde yürümende pek iyi izlenim oluşturmaz tabii
bu konuda rutininden şaşma derim

Son düzenleme:
hımm sanırım haber gelmiş çok sevindim canım.. hafif topuklu babetler var yine cok hafif topuklu ayakkabılar var incide fln bulabilirsin. bende gittiğim mülakatlara ya dolgu topuk ile yada babet ile gidiyorum, oda alısveris yaparken onları begendigim için :P :D giymezsen hiç alışamazsın ama onuda bil, birde iyi markaların yumusak derili ürünlerini tercih et. içine yara bandı yapıştırmakta işe yarayan bir yöntem.. kıyafetini mutlaka siyah veya kahverengi düz renkler tercih et.. koton da çok güzel keten etek ceketler var. içine bir body ile kurtarırsın, ceketleride yarım kollu tam bu havalık

ay evet canım ya belli oldu sonunda sağol canım.:)
bakıyım ben bi dediğin ayakkabılara yarın.
etek giymeyi düşünmüyorum canım mülakatta pantolon ve ceket bana çok yakıştığını düşünüyorum saçlarıda hafif maşa :1:

kesinlikle babet olur derim, zaten yeterince gerilcen, bi de ayakların seni germesin
komik bi şekilde yürümende pek iyi izlenim oluşturmaz tabii
bu konuda rutininden şaşma derim

aynen canım ya mülakattaki kişilerin karşısında bi dakka ben ayakkabıları bi çıkareyim demiyimde:9::9:
acıdan acaip komik oluyo yürümem zaten yada ben öyle hissediyorum:1:

Ahh ah şu topuklu ayakkabılar banada dert
ama şimdi platform topuklu ayakkabılar var ve inan çok rahat hiç denedinmi ?
ben bile yürüyebiliyosam herkes yürür diye düşünüyorum :)

Ahh ah şu topuklu ayakkabılar banada dert
ama şimdi platform topuklu ayakkabılar var ve inan çok rahat hiç denedinmi ?
ben bile yürüyebiliyosam herkes yürür diye düşünüyorum :)

denedim canım denedim..hatta ondanda var çntamla ikisi takım..
giyerim diye aldım çok acıtıyo..
yani yürümek ayrı dert acıtması ayrı dert benim için..

denedim canım denedim..hatta ondanda var çntamla ikisi takım..
giyerim diye aldım çok acıtıyo..
yani yürümek ayrı dert acıtması ayrı dert benim için..

Eğer bir şekilde yürürüm onunla diyorsan kalıba ver ayakkabını canım arkasını dövüyorlar yumuşuyor ozaman oda olmadı içini gazeteyle doldurup buzluğa at.
Yada ayakkabı vurmalarına karşı slikonlar falan var onlara bir bak.
Hiçbir şekilde olmuyorsa gayet şık babetler var dert etme canım

Eğer bir şekilde yürürüm onunla diyorsan kalıba ver ayakkabını canım arkasını dövüyorlar yumuşuyor ozaman oda olmadı içini gazeteyle doldurup buzluğa at.
Yada ayakkabı vurmalarına karşı slikonlar falan var onlara bir bak.
Hiçbir şekilde olmuyorsa gayet şık babetler var dert etme canım

çok teşekkür ederim canım.yarın bi soriyim o silikonu.
dediğin gibi olmadı babet bakcam artık napiyim ya ayaklarımı düşünüceme mülakatta en iyisi babet olur..

çok teşekkür ederim canım.yarın bi soriyim o silikonu.
dediğin gibi olmadı babet bakcam artık napiyim ya ayaklarımı düşünüceme mülakatta en iyisi babet olur..

Bencede boşuna birde onun için stres yapmazsın canım hayırlı olsun buarada inşallah olumlu geçer

aynen canım ya mülakattaki kişilerin karşısında bi dakka ben ayakkabıları bi çıkareyim demiyimde:9::9:
acıdan acaip komik oluyo yürümem zaten yada ben öyle hissediyorum:1:

yok canım doğru hissedyosun, topuklu giymeye alışık olmayanlar çok komik yürüyo ya, örnek ben:27::27::1:

Back
X