Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem prezentabl hem de trendy gorunmek istiyorsan maskülen ayakkabılar çok moda...
onlardan alabilirsin, cok hoş duruyorlar
Eki Görüntüle 230640
![]()
Hiç babet giymedim ben.Fakat başkalarının ayağında hoş buluyorum.Çünkü çeşit çeşitler.Spor olanı da var klasik olanı da.Ben illa klasik bir kıyafetinizin altına uyan babet bulabileceğinizi düşünüyorum.Uyumlu olduktan sonrada zaten göze batmaz.Ama bir arkadaşın dediği gibi minik topuklu ayakkabılarda deneyebilirsiniz.Ama garip garip yürümektense şık bir babet kesinlikle doğru tercih bence. =)
ıhh gurbacım tarzım değil canım![]()
tarzın olsa şaşardım içi geçmiş betty moloztaş seni![]()
çok zahmetli iş şu topnuklar hakkettennn
benim eşim öğretiodu bana dizlerini kır hafif yaylan yawaş yawaş yürü dik bas vb![]()
giye giye ayaklarda alışıo sanırımmm
yapıcak bişey olmayınca çekiolar işte zawallı ayacıklarımız![]()
![]()
Arkadaşım bende topuklu giyinemeyenlerdenim yani boyum da uzun o yüzden de tercih etmiyorum yoksa seviyorum. Babet giyebilirsin dedikleri gibi açık düz taban sandalet tarzı ayakkabılar da hoş duruyor. Ayrıca ayakların topukluda rahatsız oluyorsa ayakkabı içine yerleştirilen jeller var işte parmaklar için taban için ya da ayağın arkadan vuruyorsa orası için. Gayet de rahat eder ayakların emin ol![]()
asfaltta çıplak ayakla yürümek iyimiş diye bi moda çıksa bari
hemen uyum sağlarım valla o modayaiyi hadi canım sen öğrenmişsin darısı başıma da pek umutlu değilim
![]()
ay kızlar babet alcam diyip duruyodum ama dayanamadım ya acırsa acısın yüksek topuklu bişiy aldım mikemmel..
hemde gayet güzel yürüyorum bunlarlaaa..
bayıldım bayıldım..siyah düz topuklu..takım elbiseyide giyince ay çok güzel oldum beee..
maşallah banasaçlarımıda dağınık bişiyler yapıcam kılık kıyafetten geçerim ben kesin sanırım heralde innşallaaahhh
dualarınızı eksik etmeyin bu kadar emeğime deysin artık![]()
bnane resim isterizzzzz![]()
ne zaman canım senin görüşmen?
çok kafaya takıyosun gibi geliyo bana
inşallah istediğin gibi sonuçlanır:13:
ayakkabıların resimlerini koyuyimde nasıl koyulcanı bilmiyorum kiii nasıl koyucam??![]()