Topuklu ayakkabılar acıtıyor diyenlere süper çözüm!

nilda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
192
0
46
İstanbul
Topuklu ayakkabılarla uzun bir gece geçireceksiniz ya da en azından yolda yürüyebilmek istiyorsunuz ama yarım saat geçmeden ayaklarınız bütün gün gezmişçesine ağrımaya başlıyor.
Hepimizin büyük sıkıntılarından biri..

Bir ayakkabıcı kuzenime futbolcuların ve koşucuların kullandığı soğuk spreylerden sıkmasını önermiş.Araştırdım fiyatları 20-25 tl civarında,eczanelerdede satılıyor.En kısa zamanda alıp deneyeceğim.Bunu deneyen bir bayan o ayakkabıcıya tatlı göndermiş zaten:))

Özellikle gelin adayları için düğün günü çok yararlı olacaktır!

Konudan bahsedilmişmiydi bilmiyorum ama göremedim..

hm gzl bi fikir :) her türlü ayakkabı tipine uygun silikonlar satılıyor fiyatları 6 lira civarı. parmak arası terlik için, gece ayakkabısı için içi simli olan, ince ipli ayakkabın varsa içine yapıştıracağın ince çizgi halinde olanı var, hatta parmak arası için ortadaki ipin etrafına yapıştırılacak bile var ayağı vurmasın diye çıkarmışlar bi sürü tip onlardan da alabilirsiniz

teşekkürler canım...ben de alacağım...çünkü hep topuklu giyiyorum...kısa bir süre sonra da acımaya başlıyordu...sağol..

slm herkese öncelikle ben daha önce böyle birşey duymuştum hatta eşimede söylemiştim oda bi ara futbol oynamıştı sakatlıklarda ve sahaya çıkmadan ayaklara sıkıyorlarmış uyuşturuyor aynı zamanda donduruyormuş budefa hissetmiyormuşsun ağrıdığını ancak sonrasında ağrın oluyormuş yeniden ama bence de güzel bir fikir unutmuştm bende deneyeceğimde adını söyleseydi konu sahibi arkadaş daha makbule geçerdi....

Evet eczanelerde satılıyor ayrıca benim bildiğim kısmı adının soğuk sprey olduğu,eczaneye söylediğinizde verecektir.

Evet sonradan mutlaka ağrır ama normaldede ağrıyorki.En azından giyerken üzerinde acı çekmeyiz:)

ya ben topuklu aldım önü açık ama küçük ve onun yanındaki parmağım çok acıyor.acaba neden ? ve nasıl geçer?

Ayakkabının burnu parmakların için dardır ya da topuklu olduğu için ayağın öne kayıyordur ve o iki parmağın sıkışıyordur.Ayağının kaymasını engelleyen silikon tabanlardan kullanabilirsin ya da küçük parmağını vuran kısma kü.ük silikon yastıklar var onlardan alıp koyabilirsin,belki işe yarar.

Yada parmakların gözükmüyorsa en basitinden o iki parmağını yarabandıyla sar,pratik çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…