Topuklu Ayakkabılar

Arkadaşlar bi kaç kişi bu tarz ayakkabılarda yürümekte zorlandığını söylemiş o yüzden bi kaç bişey söylemek istedim.
Ben 2 yıl önce bayılıyordum bu tarz ayakkabılara -özellikle ince uzun topuklulara- ve gidip bi tane aldım. 3 adımdan sonra ayaklarım burkulmaya başlıyordu ve yürüyemiyordum. En önemliside millet benle dalga geçiyordu, yürüyemiyorsun niye giyiyorsun falan gibi şeyler duyuyordum. Neyse annemin yardımıyla bunun üstesinden gelmeye çalıştık.
İlk olarak kalın ve ufak topuklu bir çizmeyle başladım nerdeyse her gün giydim. akşamlarıda evin içinde daha yüksek ve daha ince bir ayakkabıyla dolaştım sürekli hareket ettim. Daha sonra akşamları evde giydiğim ayakkabıları dışarda giymeye ve evde bunlar gibi çok uzun ve ince topuklular giymeye başladım ve en sonunda bu tarz uzun ince topukluları dışarda giymeye çalıştım. Gene az çok zorlanıyordum ama hergün giye giye alıştım ve 1 yıldır hergün bunları giyiorum çok rahat yürüyorum hatta nerdeyse koşabiliyorum.

zaten ha deyince yürünmez ki... yavaş yavaş... ama topuklu ayakkabıyla yürümek de çok zarif oluyo =))

zaten ha deyince yürünmez ki... yavaş yavaş... ama topuklu ayakkabıyla yürümek de çok zarif oluyo =))
Canım evet yürüyenleri çok zarif gösteriyor ama bir o kadar da yürüyemeyenleri komik gösteriyor o yüzen hiç olmadı evde az çok giyip dışarda antrenmanlı olalım bayanlar

Canım evet yürüyenleri çok zarif gösteriyor ama bir o kadar da yürüyemeyenleri komik gösteriyor o yüzen hiç olmadı evde az çok giyip dışarda antrenmanlı olalım bayanlar

kesinlikle.... bi de alır almaz dışarıda giymemek gerekiyo ne kadar alışık olunsa da insanın ayağının o ayakkabıya alışması gerekiyo....

Bu tarz ayakkabları ben kimsenin ayağında görmüyorum, sahne ayakkabısı gibi geliyor bana yada özel davetler düğünler gibi yerlerde giyilir. Halk otobüsüne dolmuşa bunlarla binemeyiz değilmi.
Ha birde yüksek topuk giyemeyenler dolgu topuklarla başlsınlar işe, sonra ince topuk giymek rahat oluyıor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…