Topuklu ayakkabım vurmasın..

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Arkadaşlar mesleğim gereği(öğretmenim) okulda topuklu ayakkabı giyiyorum zaman zaman..Çok şıklar ama giymeye başladığım andan itibaren ne zaman çıkaracağımı düşnüyorum.Ne çeşit olursa olsun ayağımı vuruyo,acıtıyo..İşkence anlıcağınız.Arkasına pamuk,peçete bişiler sıkıştırıyorum ama nafile.En son olarak da ayağımın altında su toplamış..Ya yok mu bunu bi hal çaresi?
Hem salına salına yürümek hem de işkencesiz bi gün istiyorum????

iç kısmına yarabandı yapıştır veya krem sür.düğünümde işe yaramıştı

aynı dert bende de var. ayaklarım taraklı, hayatta yüksek topuklu şık ayakkabılar giyemiyorum. biraz da senelerdir spor giye giye ben alıştırdım sanırım. kayınvalidem de topuklu ayakkabı çok seviyo giyeyim istiyo. bana iyi bi markadan iki tane topuklu ayakkabı almış. ilk defa onları rahatça giydim. sanırım yumuşak deri olmasıyla ilgili bişeydi. sert ayakkabılar babet bile olsa vuruyo.

polariste ayakkabının vuran yerleri için silikon malzemeler var arkadaşım ayağın tabanına, burun ucuna, topuk kısmına hatta parmakarası terliklerin parmağa geçen yerine göre bile silikonlar var bir bakın derim. bende aynı dertten muzdaribim içi-dışı yumuşak deri olmazsa asla giyemem. yumuşak deri de; terlik bile vurur hatta.

topuklu ayakkabilar icin silikon tabanliklar var..alta,yukariya,yana koyulan onlari deneyebilirsin..ve ayakkabiyi ilk aldiginda icine kagitlari sıkıstır.

valla bende sporlar bile ilk aldığımda arkası vuruyor kanıyorbende huyumu aldım ayakkabılar alışana kadar hiç vurmadan yarabandı yapıştırıyorum.iki hafta sonra falanda çıkarıyorum....tabANLARDAKİ SU TOPLAMAYADA BİR ŞEY BİLMİYORUM MALASEF...O KNUDAN MUZDARİP DEĞİLİM

herzaman sadece hakiki deri ayakkabı giy
ikinciside, yeni aldığın bir ayakkabının içine ispirtoya batırdığın bir bezi sok sabaha kadar beklet

Topuklu ayakkabıyla yürümek cidden sanattır kızlarrrr
Canım sana tavsiyem dolgu topuk tercih et sivri topuklar çok yorar helede öğretmenmişsin sana en uygun dolgu topuk canım..
Ama illa şöyle güzel topuklu giyip salınıcam diyorsan da platform topukları tercih et ve topukları çok sivri olmasın yani birazcık kalın olması daha iyidir..
Benim hiç düz ayakkabım yoktur hep topuklu giyerim inanın bu bir tutku ve harikada yürürümmm :)
Ve öyle böyle değil hani baya topuklu napim ama çok seviyorummmmm

hocam ben de öğretmenim. birinci dönemin sonuna kadar acı çektim ayakkabılarla. inat edip giyince açılıyorlar. ayağımı vuruyor deyip bi kenara atarsan da öyle kalıyo. sabır sabır. kalıba koydurmak da bi çözüm tabi. ama o zaman da fazla açılıp yine vurabiliyor. ayağın şeklini alması lazım.

bende çok seviyorum topuklu ayakkabıları kullanıyorumda..ayakkabıyı ilk aldığımda ayağıma alışması için evin içinde giyiyorum bir iki hafta kadar..öylelikle ayağıma alışıyor sonrada rahat rahat dışarıda giyiyorum.ama yinede topuklu ayakkabıda problşem yaşayacaklarını düşünenlere platform topuklu ayakkabıyı şiddetle tavsiye ederim hem topuklu giyiyorsunuz hemde ayaklarınız acımıyor:)

kalıba soksanız belkı acılır ayaklarınz rahat eder

ben de espadril aldım kızlar. 37si ayağıma küçük geldi, 38i de ayaklarımdan çıkıyor hızlı yürürsem ki ben hızlı yürürüm, sonradan lastik filan mı diktirsem aynı renkte tam bileğimin olduğu yere acaba? topuklu ayakkabı konusunda da ben de çok sıkıntı yaşayanlardanım; ama platform her derde deva cidden :)

benimkiler de platform,çok özendiğimden beğenerek aldım.Hatta ilk giydiğim gün öğrencilerim 'Hocam bütün okul sizin platformları konuşuyor'demişlerdiben de inatla giyiyorum açılsınlar diye ama bakalım..
Yarabandı yapıştır demiş arkadaşın biri,ayakkabının içine mi ayağıma mı yapıştırayım anlamadım?

Topuklu giymeyi unutalı yıllar olduİşim çok koşuşturmalı o yüzden dolgu topuk giyiyorum.Çok şık modeller yapıyor artık ve tabi yumuşak deriden olmasına dikkat ediyorum yoksa vuruyor.

Biraz açabilmek için ayakkabılarınız torbalayıp buzluğa koyun kalsın 1-2 gün

sonra çıkarın genişliyor...Tabii 37 numara 38 olmuyor

hiç sorma canım yaa bu meretlerin hepsi aynı
hiç bir topuklu ayakkabımı kullanmıyorum hiç birinde rahat edemiyorum
kardeşim giyiyorr ohh ne rahatmış diyor ben giyiyorum biraz ayaklarımda durdumuu offf mahvediyor beni o yüzden babatlerden vazgeçemiyorum ben

Alışkanlık meselesi galiba benimde hemen vuruyo zaten biliyorum nerden vuracağına oralara yara bandı yapştırıyorum ayakkabıya değil ama ayağıma

al benden de o kadar topuklu ayakkabılarımı giyemeden dolaba kaldıranlardanım
şu yara bandı olayını bende deneyim bari işe yarar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…