• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trend Ayakkabı Modelleri Topuklu Can Yakmasa!!!

Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri

feelings_81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
79
0
86
İzmir
topuklu tabii ki rahat değil, rahat diyen yalan söyler... topukluya alışmanın tek yolu hemen hemen her gün giymektir... ayaklarıma acıyorum ama artık alıştılar... bir de uygun zamanlarda ayakkabıdan ayağımı çıkarır dinlendiririm kimse görmeden... ayakkabıdan çıkmış ayakların çok güzel göründüğünü söyleyen bir erkek ark.ım vardı bi zamanlar :)

Uzun sÜre topuklu gıymek zaten saĞlık sorunları yaratabılıyor ama Şık bır gecede Şık bır elbıse ıle kesınlıkle ama gÜnlÜk hayatta asla gıyemem zaten Özel bır gÜndede genelde oturduĞum ıÇın sorun olmuyor yÜrÜmÜyorum yada mÜzıklı bır yerse sadece dansa kalkıyorum yoksa topuklu ayakkabılarla uzun yÜrÜyÜŞ yapmam ımkansız hatunlar nasıl gıyıyor hergÜn vallahı helal

topuklu ayakkabıya katlanma sınırım tam olarak 3 saat. sonrasında çıkarıp babete dönüyorum

çok yüksek değil ama birazcık topuk daha seksi hoş bi hava veriyor... özel gecelerde topuklar dahada yükseliyo tabi buda ayaklarımın altının yanmasına neden oluyor... bunun için satılan jel ped şeklinde ayakkabının ön kısmına ayak altına (tabanı rahatlatmak için) koyulan koruyucular var... ayakkabııyı darltıp üstten sıkarmı die korkuyorum....hiç kullanmadım ama deniycem... kullananızın var mı?

Back
X