torpuleme cikinti

Geçmiş olsun. Ben de sizi merak ediyordum. Nasıldı? Gene ameliyathane ortamında mı oldunuz. Açık kapalı vs. Ayrıntılı yazarsanız sevinirim.

evet ameliyat hanede oldu45 dk surdu lokal anestezi oldu 2 saat sonra eve gectim. tampon koymadi doktor 2 gun once oldum sislik ve momarma var

bikdiginiz ameliyat igne cok zor oluyor agiz icinden burun icinde igneler vurdu cok zor okuyor ve herseyi hissediyorsunuz torpu sesini dikisi yani lokal baya zormus 10 dk bi islem dedine bakmayin doktorun

Aman aman cok gelmiş geçmiş olsun. Oldu bitti gözüyle bakın artık. İnşallah sonuçta cok güzel olacak.

Bndede törpüleme olck gozun acıkmıydı agrı hıssetnmı bıde 45 dk da uzun bde 10 dk dıorlar

herseyi hissettim gozu bi cisimle kapatiyorlar ama istedigin zaman acip goruyorsun bana da 10 dk dediler ama uzun surdu ucuda kalkti cunki

Cesaretine hayran kaldım inan neden anestezi almadınız ki korkar insan igne meselesi bile çok ürpertici ağız içinden bide

cok morluk yok ilk ameliyat gibi degik burnum hala sis duzelince payalasam
Merhabalar ben de törpüleme işlemi yaptıracağım ve yine bi düzelme olmazsa diye çok korkuyorum asıl problem çıkıntı oluşmuş olması ama kavissiz düz kütük gibi indiği için biraz da kavis istiyorum törpüyle, lütfen sonucunuzu bizimle oaylaşabilir misiniz memnun musunuz sonuçtan?

Back
X