Törpülenmesi ve Kemik eğrilinin düzeltilmesi için AÇIK Teknik mi KAPALI Teknik mi?

Bence kapalı teknikle olanlar 1 -1,5 sene sonra memnunum veya değilim desinler. zel olarak burun estetiği yaptırıp burnu iki ucundan sıkılmış gibi duran 2 arkadaşıma sordum ikisi de farklı doktorlara kapalı teknikle yaptırmış. Bu ameliyatın sonucundan memnunum demek için bayağı bir süre geçmesi gerekiyor herhalde..

Açıkta her türlü islem daha rahattir gibi geliyor, görerek yapmanin hali başka olsa gerek. Ancak bu konularda çok yeniyim sadece fikir yürütüyorum.

Açıkta her türlü islem daha rahattir gibi geliyor, görerek yapmanin hali başka olsa gerek. Ancak bu konularda çok yeniyim sadece fikir yürütüyorum.

söylediğin şey doğru;)
ayrıca törpülemek ve kemik eğriliğinin gitmesi dışında bence burun ucu konusunda da açık teknikle yapılanlar çok çok da güzel oluyor bence.. nette araştırın aslında hepsinin avantajları dezavantajları yazıyo.. gerçi burun tipine, doktorun alışkanlığına da bağlı

Ben açık tekniği tercih etmiştim. Sırf deviasyon olsaydı kapalıyı tercih edebilirdim. Ancak estetik eklenince görerek yapılmasının daha doğru olduğunu düşündüm. İki deliğin artasından kesiyorlar ve şuan 4 martta ameliyat olmama rağmen hiç iz yok gibi... Tek zorluğu ameliyat sonrası dikişlere, yaraya iyi bakmak ki o da zor birşey değil... Birde çok nadir orası sızlıyor... Bence açık ameliyat en temizi...

Benim merak ettiğim birşey var, ben sadece burnumun sırt kısmından törpületmek istiyorum, çıkıntı görüntüsünü gidermek için, kavis falan istemiyorum, burnumun ucunu da değiştirtmak istemiyorum. İki deliğin ortasından açıyorlar demişsiniz, benim de mi böyle yapılması gerekir?

Benim merak ettiğim birşey var, ben sadece burnumun sırt kısmından törpületmek istiyorum, çıkıntı görüntüsünü gidermek için, kavis falan istemiyorum, burnumun ucunu da değiştirtmak istemiyorum. İki deliğin ortasından açıyorlar demişsiniz, benim de mi böyle yapılması gerekir?

canım onun adı burun altı kesisidir..buda açık burun ameliyatı oluyor..kapalı teknik ise burun altından açmıyorlar burun deliklerinden girilip yapılıyor buda kapalı olan teknik tabi acık ameliyatta iyileşmesi daha geç oluyor cünki burun altında kesi oluyor kapalıda egerki burun deliklerinde ufaltılıcaksa burun kenarlarından içten ufaltma yapılıyor senin bana göre sadece burun sırtı törpisi istiyosan kapalı teknik daha iyi olur daha cabuk iyileşirsin cünki kesi olmayacak tabi tercih senin sen karar verceksin bende açıklamak istedim bende burundan olduğumdan cok araştırmıştım

canım onun adı burun altı kesisidir..buda açık burun ameliyatı oluyor..kapalı teknik ise burun altından açmıyorlar burun deliklerinden girilip yapılıyor buda kapalı olan teknik tabi acık ameliyatta iyileşmesi daha geç oluyor cünki burun altında kesi oluyor kapalıda egerki burun deliklerinde ufaltılıcaksa burun kenarlarından içten ufaltma yapılıyor senin bana göre sadece burun sırtı törpisi istiyosan kapalı teknik daha iyi olur daha cabuk iyileşirsin cünki kesi olmayacak tabi tercih senin sen karar verceksin bende açıklamak istedim bende burundan olduğumdan cok araştırmıştım
cnm burnun harika cok begendim bende olmak istiyorum ama teknık konusunda kafam cok karısık benımde kemeer var ve burun delıklerım ufaltılcak arastırdım demişsindeeee bu burun delikleri kapalı teknıkle ufaltılabiliyormu ?? bi bilgin varmı??

cnm burnun harika cok begendim bende olmak istiyorum ama teknık konusunda kafam cok karısık benımde kemeer var ve burun delıklerım ufaltılcak arastırdım demişsindeeee bu burun delikleri kapalı teknıkle ufaltılabiliyormu ?? bi bilgin varmı??

tabiyki kapalı teknikle ufaltılabiliyor..hepsi biranda yapılıyor ve benim öyle olmuştu..

Ben aynı nedenlerle dr tavsiyesi ile kapalı teknikle oldum, henüz 3 ay dolmadı ama bir aydır tatildeyim:1:

bende estetik olacağım ama benim cildim biraz problemli açık olursa kesin iz kalır:26: ama bakalım doktorlar ne derse o...

Back
X