Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sorunların düzeltilmesi için hangi teknik daha uygun olur sizce?
Canım benımde aynı problemler vardı ve açık teknikle oldum bilgine.
A.Göksel'e gittim ama 4,500 TL dedi çok ya o kadar veremem
doğrudur canım :26:2011 itibari ile tüm doktorlar yapmıştır.. fiyat için bişe diyemiycem
inşl istediğin olurrr
Bu sorunların düzeltilmesi için hangi teknik daha uygun olur sizce?
Açıkta her türlü islem daha rahattir gibi geliyor, görerek yapmanin hali başka olsa gerek. Ancak bu konularda çok yeniyim sadece fikir yürütüyorum.
Benim merak ettiğim birşey var, ben sadece burnumun sırt kısmından törpületmek istiyorum, çıkıntı görüntüsünü gidermek için, kavis falan istemiyorum, burnumun ucunu da değiştirtmak istemiyorum. İki deliğin ortasından açıyorlar demişsiniz, benim de mi böyle yapılması gerekir?
cnm burnun harika cok begendim bende olmak istiyorum ama teknık konusunda kafam cok karısık benımde kemeer var ve burun delıklerım ufaltılcak arastırdım demişsindeeee bu burun delikleri kapalı teknıkle ufaltılabiliyormu ?? bi bilgin varmı??canım onun adı burun altı kesisidir..buda açık burun ameliyatı oluyor..kapalı teknik ise burun altından açmıyorlar burun deliklerinden girilip yapılıyor buda kapalı olan teknik tabi acık ameliyatta iyileşmesi daha geç oluyor cünki burun altında kesi oluyor kapalıda egerki burun deliklerinde ufaltılıcaksa burun kenarlarından içten ufaltma yapılıyor senin bana göre sadece burun sırtı törpisi istiyosan kapalı teknik daha iyi olur daha cabuk iyileşirsin cünki kesi olmayacak tabi tercih senin sen karar verceksin bende açıklamak istedim bende burundan olduğumdan cok araştırmıştım
cnm burnun harika cok begendim bende olmak istiyorum ama teknık konusunda kafam cok karısık benımde kemeer var ve burun delıklerım ufaltılcak arastırdım demişsindeeee bu burun delikleri kapalı teknıkle ufaltılabiliyormu ?? bi bilgin varmı??
Benim merak ettiğim birşey var, ben sadece burnumun sırt kısmından törpületmek istiyorum, çıkıntı görüntüsünü gidermek için, kavis falan istemiyorum, burnumun ucunu da değiştirtmak istemiyorum. İki deliğin ortasından açıyorlar demişsiniz, benim de mi böyle yapılması gerekir?