Törpülenmesi ve Kemik eğrilinin düzeltilmesi için AÇIK Teknik mi KAPALI Teknik mi?

benimde aynı sorunum var hem kemerli hemde eğrilik var kapalı teknikte iz kalıyor diye duymuştum doğru mu

ben açık teknıkte burun ucunda( burun delıklerının ortasındakı kısmın dudak üstüne birleştigi yerde)hafif iz kalabılıyor dıye duydum, ama zamanla,ancak cok dıkkatli bakılırsa fark edılebılecek hal alıyormus. kapalı teknıkteyse iz kalmazmıs.

arkadaşlar bende burun kemiğimi törpületmek istiyorum burnum ufak sadece kemikli genel anestezi istemiyorum lokal veya sedasyonla ne yapılabilir bilgisi olan lütfen paylassın:71:

arkadaşlar bende burun kemiğimi törpületmek istiyorum burnum ufak sadece kemikli genel anestezi istemiyorum lokal veya sedasyonla ne yapılabilir bilgisi olan lütfen paylassın:71:

slm benim bildiğim hangi işlem yapılacak olursa olsun genel anestezi yapılıyor.ben 10 gün önce açık teknikle ameliyat oldum.gayet iyiyim ve memnunum.Genel anesteziden de korkma bence hiçbişey hissetmiosun uyuyosun uyanıosun herşey bitmiş oluyor:)

dayanabılırım dıosan lokalle torpü yapılabılır agrı acı yok sadce baslangıcta bı kac mınık ıgnenın acısını hıssedıosun o kadr amelıyat sırası boyunca konusulanları duyuyosun uyumuyosun

Açık teknikte endişe edilecek bi durum yok iz felan kalmıyorbenim hiç iz kalmadı.Kalsada göze batacak kadar olmaz.Revizyon için gittiğim doktorlar bile anlamadı açık teknikle olduğumu ama gel görki hiçte güzel olmadı mahvetti burnumu adam iz kalmasına bile razıyım 2. de yeterki güzel olsun :(

ya nerde iz kalıyor ki burun kesesi dert edilecek bir iz değil maksimum 2 ayda geçiyor ablam 1 ay önce açık teknikle oldu şimdi yok denecek kadar az....

dayanabılırım dıosan lokalle torpü yapılabılır agrı acı yok sadce baslangıcta bı kac mınık ıgnenın acısını hıssedıosun o kadr amelıyat sırası boyunca konusulanları duyuyosun uyumuyosun

benim burnum ufak sadece birazcık kemik var genel anestezinin yan etkilerinden korkuyorum en iyi galiba genel aneztezi ve lokalin arası sedasyon daha önce sedasyonla endoskopi olmuştum birşey hissetmedim:66:

slm benim bildiğim hangi işlem yapılacak olursa olsun genel anestezi yapılıyor.ben 10 gün önce açık teknikle ameliyat oldum.gayet iyiyim ve memnunum.Genel anesteziden de korkma bence hiçbişey hissetmiosun uyuyosun uyanıosun herşey bitmiş oluyor:)

fotoğrafların varsa görmek isterim beni arkadaşın olarak eklermisin

bende estetik olacağım ama benim cildim biraz problemli açık olursa kesin iz kalır:26: ama bakalım doktorlar ne derse o...[/QUOT

benım cıldın cok ınce ve ınanılmaz hassas ona ragmen ız falan kalmadı tabı kısıden kısıye doktordan doktora degısır ama acık amelıyat olup ızı gecmeyen gormedım hangı doktor ız kalıcagını bıle bıle bole bır teknık kullanır kı ? <aten bu amelıyatı olan ınsanlar guzellıgıne cok onem veren bunun ıcın amelıyat masasına yatan ve cıddı para harcayan ınsanlar bole bı ınsanın suratının orta yerınde ız bırakacak ve gecmıcek bı amelıyat yapmazlar heralde kolay kolay :))
o yuzzzdennnnnnnnnnnn kızlar rahat olun ız mız kalmıo burnu nerden kaldırdıgını bıle anlamıosunuz ıkı uc hafta sonra

bende estetik olacağım ama benim cildim biraz problemli açık olursa kesin iz kalır:26: ama bakalım doktorlar ne derse o...

benım cıldım cok ınce ve ınanılmaz hassas ona ragmen ız falan kalmadı tabı kısıden kısıye doktordan doktora degısır ama acık amelıyat olup ızı gecmeyen gormedım hangı doktor ız kalıcagını bıle bıle bole bır teknık kullanır kı ? zaten bu amelıyatı olan ınsanlar guzellıgıne cok onem veren bunun ıcın amelıyat masasına yatan ve cıddı para harcayan ınsanlar bole bı ınsanın suratının orta yerınde ız bırakacak ve gecmıcek bı amelıyat yapmazlar heralde kolay kolay :))
o yuzzzdennnnnnnnnnnn kızlar rahat olun ız mız kalmıo burnu nerden kaldırdıgını bıle anlamıosunuz ıkı uc hafta sonra

Benim merak ettiğim birşey var, ben sadece burnumun sırt kısmından törpületmek istiyorum, çıkıntı görüntüsünü gidermek için, kavis falan istemiyorum, burnumun ucunu da değiştirtmak istemiyorum. İki deliğin ortasından açıyorlar demişsiniz, benim de mi böyle yapılması gerekir?

aslında buna doktorunuz karar verir.yani eger acık teknik veya kapalı teknik diye diretirseniz bu sizin aleyhineize olabilir.türkiyenin bazı çok saygın doktorları kapalı tekniği tercih ederken ki bizzat kendileriyle görüşmüştüm bazıları açık teknikte daha iyi olduklarını söylediler.ben kapalı teknikle yapan doktoru tercih ettim ve beklentilerimizn çok üstünde bir güzelikle karsılastım.

kısacası doktorun el alıskanlıgı ile ilgili tamamen.açık teknikte yaralar daha gec iyileşirken kapalı teknikte daha rahat bi iyileşme görüldüğü dotorlar tarafından da ifade edilmiştir.

bakınız:sitede konuyla ilgili video var.

doktorun tercihine göre degişir.ama sedasyon daha uygun bence size.doktorunuzla görüşmeniz en iyisi aslında.

cnm burnun harika cok begendim bende olmak istiyorum ama teknık konusunda kafam cok karısık benımde kemeer var ve burun delıklerım ufaltılcak arastırdım demişsindeeee bu burun delikleri kapalı teknıkle ufaltılabiliyormu ?? bi bilgin varmı??

canım her iki teknikte de burun delikleri ufaltılabiliniyo.illa acmaya gerek yok yani.hem acık teknikte hem de kapalıda her türlü işlem yapılabilinir.ama yani arkadasların da dediği gibi bu doktorunuzun el alıskanlığı ile ilgili olan bişey.hangi teknikte daha iyiyse o tekniği tercih eder ve burnunuzu küçültür.:22:

Back
X