Ben aynı nedenlerle dr tavsiyesi ile kapalı teknikle oldum, henüz 3 ay dolmadı ama bir aydır tatildeyim![]()
kıme olmustun cnm amelıyat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aynı nedenlerle dr tavsiyesi ile kapalı teknikle oldum, henüz 3 ay dolmadı ama bir aydır tatildeyim![]()
benimde aynı sorunum var hem kemerli hemde eğrilik var kapalı teknikte iz kalıyor diye duymuştum doğru mu
arkadaşlar bende burun kemiğimi törpületmek istiyorum burnum ufak sadece kemikli genel anestezi istemiyorum lokal veya sedasyonla ne yapılabilir bilgisi olan lütfen paylassın![]()
arkadaşlar bende burun kemiğimi törpületmek istiyorum burnum ufak sadece kemikli genel anestezi istemiyorum lokal veya sedasyonla ne yapılabilir bilgisi olan lütfen paylassın![]()
dayanabılırım dıosan lokalle torpü yapılabılır agrı acı yok sadce baslangıcta bı kac mınık ıgnenın acısını hıssedıosun o kadr amelıyat sırası boyunca konusulanları duyuyosun uyumuyosun
slm benim bildiğim hangi işlem yapılacak olursa olsun genel anestezi yapılıyor.ben 10 gün önce açık teknikle ameliyat oldum.gayet iyiyim ve memnunum.Genel anesteziden de korkma bence hiçbişey hissetmiosun uyuyosun uyanıosun herşey bitmiş oluyor:)
bende estetik olacağım ama benim cildim biraz problemli açık olursa kesin iz kalır:26: ama bakalım doktorlar ne derse o...[/QUOT
benım cıldın cok ınce ve ınanılmaz hassas ona ragmen ız falan kalmadı tabı kısıden kısıye doktordan doktora degısır ama acık amelıyat olup ızı gecmeyen gormedım hangı doktor ız kalıcagını bıle bıle bole bır teknık kullanır kı ? <aten bu amelıyatı olan ınsanlar guzellıgıne cok onem veren bunun ıcın amelıyat masasına yatan ve cıddı para harcayan ınsanlar bole bı ınsanın suratının orta yerınde ız bırakacak ve gecmıcek bı amelıyat yapmazlar heralde kolay kolay :))
o yuzzzdennnnnnnnnnnn kızlar rahat olun ız mız kalmıo burnu nerden kaldırdıgını bıle anlamıosunuz ıkı uc hafta sonra
bende estetik olacağım ama benim cildim biraz problemli açık olursa kesin iz kalır:26: ama bakalım doktorlar ne derse o...
Benim merak ettiğim birşey var, ben sadece burnumun sırt kısmından törpületmek istiyorum, çıkıntı görüntüsünü gidermek için, kavis falan istemiyorum, burnumun ucunu da değiştirtmak istemiyorum. İki deliğin ortasından açıyorlar demişsiniz, benim de mi böyle yapılması gerekir?
cnm burnun harika cok begendim bende olmak istiyorum ama teknık konusunda kafam cok karısık benımde kemeer var ve burun delıklerım ufaltılcak arastırdım demişsindeeee bu burun delikleri kapalı teknıkle ufaltılabiliyormu ?? bi bilgin varmı??