- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
En guzeli izin alip kendinizin bakmasi fakat madem bu seceneginiz yok, iyi bir bakici bulup kimseye agiz egmeyin.
Peki yaslandiginizda huzur evine mi gidersinizİlk bir yıl siz bakın o arada bakıcı ayarlayın. Kimseye minnetiniz olmasın. Ki ben de o yaşıma gelsem bakmam torun falan. Gelin gezmeme tozmama karışacağına kendi işinden feragat etsin o zaman derim.
Etik bir düşünce değil sizinki.
Simdiden laf soylemeye baslamislar zaten beklentiye girmeyin hic siz en guzeliNiyetim bu aslında ama hani bir süre bulamam aksilik olur vs yardımcı olmaz beni zor durumda bırakır mı ya da laf söyler mi diye endişeleniyorum.
Niye huzur evine gideyim? Kendi evim var çok şükür. Allah elden ayaktan düşürmesin. Gezerim tozarım.Peki yaslandiginizda huzur evine mi gidersiniz
İlk bir yıl siz bakın o arada bakıcı ayarlayın. Kimseye minnetiniz olmasın. Ki ben de o yaşıma gelsem bakmam torun falan. Gelin gezmeme tozmama karışacağına kendi işinden feragat etsin o zaman derim.
Etik bir düşünce değil sizinki.
Elden ayaktan duserseniz diyorum zaten Allah esirgesin de.Niye huzur evine gideyim? Kendi evim var çok şükür. Allah elden ayaktan düşürmesin. Gezerim tozarım.
Anlamadım ne alaka huzur evi?
Peki yaslandiginizda huzur evine mi gidersiniz
Ama çocuk sizin. Bir şeyden feragat etmeden olmuyor zaten. Siz bulacaksınız yöntemi. Belki de sizin kaynananız baksın beklentiniz olacağı için böyle diyorlar. Baştan da söylüyorlar bence bu gayet güzel. Önceden bakarız deyip sonra bakmam demesinden iyidir bence.İşte bakın ben niye gezip tozuyor demiyorum, ama sürekli bir laf söylüyor ben bir talepte bulunmadığım halde. Yani sonuçta benden "gelinlik" bekliyorsa ben de zor durumda kalınca yardımı dokunmalı. Zaten baktırma taraftarı değilim ama sürekli "bakmam" "ânnem bakmaz" denmesi hoş değil.
Niye işimden feragat edeyim, çocuğum olunca hayatımdan vazgeçemem ki nasıl o hayatından vazgeçmiyorsa.
Kızlar merhaba aklıma takılan bir konu var. Şimdi ben 30 yaşıma girdim ,5 yıllık da evliyim ve yavaş yavaş bebek düşünüyorum artık. Eşim de ben de yoğun çalıştığımızdan ve ücretsiz izin alma şansım çok düşük olduğundan mecburen destek alacağım. Annem bakamaz babam hasta ve durumu kritik (önceki konumda var), fakat kv ve kp çok sağlıklı ve yanyana oturuyoruz. Kv sürekli gezme modunda sporlar fuarlar tabi ki gezsin. Fakat sürekli ağzında ve de görümcemin ağzında ay ben bebek bakamam bana güvenmeyin ay annem bakamaz zaten biz de yapmıyoruz vs vs. Yani bir kere bile ağzımdan çıkmadı bebek yapayım da bakın diye ama sürekli söylenmesi artık ağırıma gidiyor. Yani zaten ben de bakması taraftarı değilim ama ya bakıcı bulamazsam vs bir çok şey geliyor aklıma. Hani bıraksam bana senin yüzünden eve tıkıldım gezemedim vs derse çok bozulurum.
Makul çalışma saatleri olan bir işim olsa hiç düşünmeyeceğim ama böyle olunca düşünüp duruyorum sonuçta sorumluluğun çoğunu anne üstleniyor. Gelecek bir çok yorum kv ye güvenip de mi çocuk yapacaksın yapma vs olacak biliyorum ama biraz empati rica ediyorum. İşi de bırakma niyetim yok ve olmayacak da onu da söyleyeyim.
Yorumlarınızı bekliyorum :)
Peki yaslandiginizda huzur evine mi gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?