Torun görme mevzusu...

Gezinirken gördüm, dayanamadım ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım malesef ve ben bir arada oturuyordum ozamanlar, ama ben susmadım bana saygısızlık yapan insanlarla bir arada duramam diyip ayrıldım, çocuğumu da hatalarını anlayana kadar göstermedim, benim çocuğumdan sonra 6 tane torunları oldu, hepsi de illallah çekiyor. Bana yaşattıklarını allahım misliyle ödetti ve ödetiyor .Allah var yukarda görüyor, ay ne kadar uzun yazmışım kusura bakmayın sinirlendim bir an

Eşimin babası evliliğimin ilk yıllarında beni dövmeye kalktı saçma sapan sebepten dolayı.Küfürler etti hakaretler etti kovdu ben 3 yıl görüşmedim ta ki 2 yıl öncesine kadar 2 yıldır mesafeli bir şekilde bayramlarda görüşüyordum ama yarı yıl tatilinde oğluma bir yanlış davranışı nedeniyle uyardığım için tartıştık daha doğrusu yine küfürler hakaretler ve kovmasıyla ben oradan ayrıldım.Eş olmayı beceremeyen şahsiyetsiz Ramazan bayramında gitmedi memlekete tabi bende gidemedim kurbanda da ben görüşeyim istiyor ben kesin kararlıyım suçsuz yere bana böyle davrandığı için 3. şansı vermeyeceğim o adama ne ölüme ne ölüsüne dedim eşime ondan önce ölürsem diye anneme bile vasiyet ettim alma cenazeme diye eşim de diyor annem babam nasıl görecek torununu diyor ben de kendi anneme gelsin orda görsün dedim kabul etmedi buraya da gelmez çok uzak diye babası için de görmesine gerek yok diye düşünüyorum oğlumu tek götürmek istedi ama daha çok küçük ve hasta bensiz zor olur diye izin vermiyorum var mıdır bunun çözümü ben bulamadım :110:
Bu karakterde bir adamla ne kendim görüşürüm ne de evladımı gönderirim.
Çoçuğunuz biraz büyüyüp aklı başına gelince, yanlışı doğrudan ayırabilecek olgunluğa erişince isterse görüşür dedesiyle.
Torun görmek/sevmek istiyorsa konuştuğuna/davrandığına dikkat etseymiş beyamca.
Hemen şimdi kayınpederimi arayıp halini hatrını soracağım.
Baba gibi babadır hepimize,
26 yıldır evliyim ufacık bir kötü sözünü duymadım.

Bu karakterde bir adamla ne kendim görüşürüm ne de evladımı gönderirim.
Çoçuğunuz biraz büyüyüp aklı başına gelince, yanlışı doğrudan ayırabilecek olgunluğa erişince isterse görüşür dedesiyle.
Torun görmek/sevmek istiyorsa konuştuğuna/davrandığına dikkat etseymiş beyamca.
Hemen şimdi kayınpederimi arayıp halini hatrını soracağım.
Baba gibi babadır hepimize,
26 yıldır evliyim ufacık bir kötü sözünü duymadım.
Ben de çok isterdim iyi bir eşim sağlıklı bir oğlum olsun babam vefat etti yıllar oldu babam hayattayken bana bir kere el bile kaldırmadı küfür hakaret hiçbirini görmedim ailemden o yüzden çok zoruma gidiyor yaşadıklarım insan sevdiklerinin ve kendisini sevenlerin kıymetini bilmeli geri gelmiyor gidenler siz de bilin sizi seviyorsa kayınpederiniz Allah a emanet olun

Ben de çok isterdim iyi bir eşim sağlıklı bir oğlum olsun babam vefat etti yıllar oldu babam hayattayken bana bir kere el bile kaldırmadı küfür hakaret hiçbirini görmedim ailemden o yüzden çok zoruma gidiyor yaşadıklarım insan sevdiklerinin ve kendisini sevenlerin kıymetini bilmeli geri gelmiyor gidenler siz de bilin sizi seviyorsa kayınpederiniz Allah a emanet olun
Ben işlerin bu noktaya gelmesinde eşinizi de hatalı buldum.
Babası size hakaret edip üzerinize yürürken hiç tepki göstermedi mi?
Daha bayram ziyaretine mi götürmek istiyor sizi?
Nasıl bir aileye gelin olmuşsunuz?
Çok üzüldüm sizin için, siz de daha fazla üzülmek istemiyorsanız uzak durun bu aileden...

O şansı vermezdim.
Dövmeye kalkmak nedir?
Benim aklım alabilemez bu durumu.
Onları yaparken düşünecekti torun görmeyi de.
Gelinine damadına saygısı olmayan sonuçlarına da katlanır

O şansı vermezdim.
Dövmeye kalkmak nedir?
Benim aklım alabilemez bu durumu.
Onları yaparken düşünecekti torun görmeyi de.
Gelinine damadına saygısı olmayan sonuçlarına da katlanır

Torunun anasına saygı duymayı öğrendiğinde torununu görsün. Elalem çocuğu kayınpederi zulmetsin üstüne yürüsün diye büyütüp evlendiriyo sanırım hayvan herif. Pardon hayvan demişim. Hayvanlardan özür dilerim.

Kendi meselenize çocuğunuzu alet etmeyin aynı memleket olduğuna göre çok uzak değildir tüm günde durmaz zaten. Şimdi eşiniz sizin ailenizle sorun yaşasaydı ve göndemeyeceğim çocuğumu deseydi kabul eder miydiniz?sanmam. hastalık falan bahane kaynananız yok mu ilgilenir.

Bizim gelinde annemle konuşmuyor diye hep zorla yolladı ki çok yakınlar. Ben şehir dışındayım hamileyim baya uzun süre gitmicem son ik hafta önce gittim yiğenimi göndermedi ki ben onunla hiç.tartışmadım.yiğenimi.görmeden döndüm üzüldüm çok onlarda her zaman görmüyorlar torun başka birşey buna hakkınız yok

Kendi meselenize çocuğunuzu alet etmeyin aynı memleket olduğuna göre çok uzak değildir tüm günde durmaz zaten. Şimdi eşiniz sizin ailenizle sorun yaşasaydı ve göndemeyeceğim çocuğumu deseydi kabul eder miydiniz?sanmam. hastalık falan bahane kaynananız yok mu ilgilenir.

Bizim gelinde annemle konuşmuyor diye hep zorla yolladı ki çok yakınlar. Ben şehir dışındayım hamileyim baya uzun süre gitmicem son ik hafta önce gittim yiğenimi göndermedi ki ben onunla hiç.tartışmadım.yiğenimi.görmeden döndüm üzüldüm çok onlarda her zaman görmüyorlar torun başka birşey buna hakkınız yok
Hastalık bahane mi ciddi hastalıklar söz konusu kendi gelininizle yaşadığınız sorunla bunu bir tutmayın lütfen aynı memleket ama farklı ilçeler gönderirsem aynı günü geri getirmeyecek orda kalacak bir kaç gün hatta bir hafta psikolojisi normal olmayan bana kötü davranan birinin yanında ben de yokken bu kadar uzun kalamaz görümce olarak ne yaşadınız bilemem ama sizin konunuzla aynı değil benim yaşadığım oğlumun yanında bana böyle davranması için bir sebep yokken haksız yere ne duruma düştüm neler yaşadım tahmin edemezsiniz ikidir aynı şeyi yaşıyorum ikidir ayıp ettiklerini söylüyorlar sadece ayıp ettik diyerek telafi edemezler bana yaptıklarını bana bunları yapmayı hak gören insana bende oğlumu göstermemeyi hak görürüm onu doğuran büyüten annesi olarak 4 ameliyat geçirdiğinde ziyaret etmemiş meraklanmamış insanlar bi zahmet görmesinler bişey kaybetmezler

Gezinirken gördüm, dayanamadım ben de sizinle aynı şeyleri yaşadım malesef ve ben bir arada oturuyordum ozamanlar, ama ben susmadım bana saygısızlık yapan insanlarla bir arada duramam diyip ayrıldım, çocuğumu da hatalarını anlayana kadar göstermedim, benim çocuğumdan sonra 6 tane torunları oldu, hepsi de illallah çekiyor. Bana yaşattıklarını allahım misliyle ödetti ve ödetiyor .Allah var yukarda görüyor, ay ne kadar uzun yazmışım kusura bakmayın sinirlendim bir an
Estağfurullah ilahi adalet benim içinde teçelli etsin inşallah en yakın zamanda

Son düzenleme:
Eşimin babası evliliğimin ilk yıllarında beni dövmeye kalktı saçma sapan sebepten dolayı.Küfürler etti hakaretler etti kovdu ben 3 yıl görüşmedim ta ki 2 yıl öncesine kadar 2 yıldır mesafeli bir şekilde bayramlarda görüşüyordum ama yarı yıl tatilinde oğluma bir yanlış davranışı nedeniyle uyardığım için tartıştık daha doğrusu yine küfürler hakaretler ve kovmasıyla ben oradan ayrıldım.Eş olmayı beceremeyen şahsiyetsiz Ramazan bayramında gitmedi memlekete tabi bende gidemedim kurbanda da ben görüşeyim istiyor ben kesin kararlıyım suçsuz yere bana böyle davrandığı için 3. şansı vermeyeceğim o adama ne ölüme ne ölüsüne dedim eşime ondan önce ölürsem diye anneme bile vasiyet ettim alma cenazeme diye eşim de diyor annem babam nasıl görecek torununu diyor ben de kendi anneme gelsin orda görsün dedim kabul etmedi buraya da gelmez çok uzak diye babası için de görmesine gerek yok diye düşünüyorum oğlumu tek götürmek istedi ama daha çok küçük ve hasta bensiz zor olur diye izin vermiyorum var mıdır bunun çözümü ben bulamadım :110:
Görmeyecek torununu. Kısa ve net. Annesini dövmeye kalkan adamın, o annenin çocuğuyla ne işi var. Eşiniz de adam olsaymış da karısını kollasaymış.

Geline el kaldırmaya utanmayan kişi toruna da el kaldırır. Hem kimse dedesizlikten torunsuzluktan ölmez.

Kendi meselesi dediğiniz şey, adam konu sahibinin üstüne yürümüş dövmeye kalkmış, belkide dövecekti araya girenler oldu. Çok mu normal. Adam belli ki şiddet yanlısı. Sırf evli olduğu adamın babası diye buna göz yumulmaz.

Belki sizin aile meselenizde gelininiz basit bir sebepten annenizle konuşmuyor olabilir, haksız olabilir ama ileride yüz yüze bakabilmek için önceden insanların saygı duyması gerekir.

Back
X