• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torun isteyen kp!

Herseyin bir yeri ve adabi olmali..taziye evinde bu konuyu gundeme getirmek hic hos olmamis.Ama onun haricinde torun istedigini soylemis olmasi da yatak odası ile baglantili bir durum degil.Torun istemis bu kadar.O an aklindan pozisyon filan gectigini sanmam.Ama siz kp pek sevmediginiz icin her hareketi gozunuze batiyor belli ki..
Biraz hosgorulu olmayi deneyin.

B
Benim cok yakin bir akrabam vefat etti. Esimin annesi ve babasi babama bassagligina geldiler. Kayinpeder bagira bagira biz torun istiyoruz da yapan yok ki dedi. Hicbirsey demedim. Bu terbiyesizligi buldugu her ortamda aklina gelen heryerde yapiyor. Babam da hayirlisi saglik olsun da hersey olur zamanla dedi. Cok sukur cocuklar hayatlarini kurdular. Islerini guclerini yoluna koydular dedi. Resmen beni babamin yaninda sikistirmaya calisiyor. Cok cok ayip birsey degil mi bu. Ben mi abartiyorum Allah askina. Kocaman adam beni tek bulup sikistirmak da neyin nesi. Hani ahlak hani orf adet hani edep nerde. Evlenince biranda butun yatak odasi ortaliga dokulebilir mi. Hersey mubah mi oldu yani. Evlenmeden once sevgililige karsi olan adam bana hakaret eden adam simdi ortamlarda torun da torun diye tutturuyor. Yapasim gelse de kaciyor yemin ederim. Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.
Bence çok ayıp kp bide babanın yanında sinir oldum şuan. Haklısın ama boş ver takma kafana gül geç hadda duymamazlıktan gel. Sonuçta kocanın babası çocuğunun da dedesi olacak boş ver :)

Cok cok ayip birsey degil bu ne abarti boyle cok itici bi sekilde anlatmissin

Ben babamdan hiç görmedim böyle şeyler. Bana sanki erkekler karışmaz gibi geliyor bu tür konulara. Hani kv falan dese daha iyi :)
İkincisi edep ahlakla ne ilgisi var. Çocuk yapın deyince millet nasıl yapıldığını düşünmüyor o sıra. abartmayın.
Üçüncüsü cenaze evinde de hiç yeri değilmiş hakkaten. Hoş olmamış.

Adam torun istiyorum derken seks yapin demiyor yahu.
Bunu da boyle seyle bagdastirani ilk defa duyuyorum. Yani boyle dusunmeyin bence. Sizin anne babaniz da torun istiyordur. Birde yasli deyip gecmek lazim bazen..

Ay yok yani..ikinci sayfadaki yorumunuzu okudum bu kayinpeder simdi benimde hic hosuma gitmedi.. Ne diyecegim bilemedim.

Abartmayın:işsiz: torun ile cinselliği yok yatak odasının ortalığa dökülmesini birleştirmenizi de ayrıca tuhaf buldum. Babanızın yanında söyledi diye yatak odanız ortalığa mı döküldü bu düşünce kpnin söylenmesinden daha kötü bence.
Kp ile evlilik öncesine dayanan bir anlaşmazlığınız var evlenmişsiniz artık kapatın konuyu kindar olmayın derim.

Aynen oyle. Biz esimle sevgiliyken universitede kp bizi birlikte gorup esimin annesine oglun bi o.ospuyla dolasiyordu demis. Esim yillarca konusmadi babasiyla. Dusunun boyle bir adam. Simdi ah canim diye sariliyor bana. Cicek kopartip veriyor mesela bana. Ellerimden opuyor. Ne alaka degil mi. Midemi bulandiriyor.
İyi de bunu söyledi sonuç ne şimdi. Hala bu tavrına devam ediyor mu ona bakın. siz burada kpye neler saydırıyorsunuz biri de kpye yetiştirse nasıl olur. Asıl size bu lafları yetiştirende suç.

patavatsiz nerde ne konuşçağını bilmiyen ve üzerine dusmedigi halde konu olsun diye konuşan insanlar var malesef.

Herşey her yerde söylenmez haklısınız bence ... ki bunu yeri ve zamanın da kv dese anlarım kp ne alaka sizi sıkıştıracağına oğlunu sıkıştırsın madem

cok ayip ayrica onu ne ilgilendirir ki senin cocugun cok merakliysa yapsinlar kendileri sanki oyuncak bebek yapin sevelim iyi valla kime ne

Actigim ilk konuya goz atin , aylardir ayni dertten muzdaribim artik usandim. Ben biraz tersledim simdi esimi bunaltiyorlar. Hicbirsey bulmasalar bu gece ruya gorduk kucaginda bebek vardi vs. diyorlar.. Yani ben 8 aylik evliyim ilk aydan beri diyorlar. Korunmayin, bir sorun mu var doktora gittiniz mi vs. ... İki gun once kadin hastaliklarindan kürtaj oldum esimin tarafina soylemedik sirf bu yuzden.. Anlicaginiz degismiyorlar bir tane dogurana kadar duymaya devam malesef..

Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.

Bu cumle dua niyetine geçerse çok caniniz yanar.. Eşinizle konusmayi deneyin, veyahutta siz onlardayken yine oyle bi konu acarsa hemen esinize donup "hadi kalk eve gidelim torun yapalim babama" deyin ve kalkin eve gidin belki utanir bi daha soyleyemez. Orta yerde utanmayandan beklenilcek bir davranis degil belki ama en azindan dedigim cumleye dikkat edin. Aylardir ugrasipta bebek sahibi olamayan biri olarak soyluyorum..

Benim cok yakin bir akrabam vefat etti. Esimin annesi ve babasi babama bassagligina geldiler. Kayinpeder bagira bagira biz torun istiyoruz da yapan yok ki dedi. Hicbirsey demedim. Bu terbiyesizligi buldugu her ortamda aklina gelen heryerde yapiyor. Babam da hayirlisi saglik olsun da hersey olur zamanla dedi. Cok sukur cocuklar hayatlarini kurdular. Islerini guclerini yoluna koydular dedi. Resmen beni babamin yaninda sikistirmaya calisiyor. Cok cok ayip birsey degil mi bu. Ben mi abartiyorum Allah askina. Kocaman adam beni tek bulup sikistirmak da neyin nesi. Hani ahlak hani orf adet hani edep nerde. Evlenince biranda butun yatak odasi ortaliga dokulebilir mi. Hersey mubah mi oldu yani. Evlenmeden once sevgililige karsi olan adam bana hakaret eden adam simdi ortamlarda torun da torun diye tutturuyor. Yapasim gelse de kaciyor yemin ederim. Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.
Bu karı koca arasındaki özel bir konu sizi alakadar etmez de geç gitsin yüz verdikçe yatak odana bile müdahale edeceklerini zannederler valla.

Adam kötü niyetli değil ki şunu okuduktan sonra iyice emin oldum. Adam dolandırıcı namussuz haysiyetsiz bi adammış gibi ona dede demesini istemiyorum ne demek ola?

Benim kaynana da doğurma sakın doğurma benim oğlum çabuk bıkar akıllı ol koru kendini nasılsa bırakıcak seni derdi :)) böyle demesinden bin kat yeğdir..
Ben de tam yazacaktım benzer şeyler. Benim kv de sakın yapmayın diyor gözlerini aça aça böyle kocaman. Tabii yaptığımız yok biz de onun kadar farkındayız maddi sıkıntılarımızın. Ama insan sinir oluyor. Beterin beteri varmış oğlum seni bırakıcak falan ne demekmiş. Sabırlıymışsınız.
Benim kendi annem babam hiç karışmaz, kısmet kızım iş güç olur biz de destek oluruz istemiyorum ya da istiyorum deme büyük konuşma dediler. Canlarım.
Konu sahibi, inan torun diye direten kv kp'yi sakın yapmayın diyene tercih edersin. Gül geç sonuçta onun demesiyle bir şey olmaz.

Ben normal diyenleri gerçekten anlamıyorum

Ben mi bi şey kaçırdım diye tekrar okudum

1. taziye evine gidiliyor

2. Kp direk babasına söylüyor yaaaa

Yuh artık neresi normal bunun

Bizden kimse torun istemiyor :(
Halam aman daha durun yapmayın çocuk falan diyor
Babam zaten hiç istemiyor
Eşimin annesi bi dedi ama o da gönülsüz

İnsanlar neden bizden bebek istemiyor acaba diye kafama takmaya başladım çok ilginç :(

Adamin aklina bile gelmemistir torununnnasil yapildigi , bu derece detay dusunmeyin allasen ya .

Kp. Hadsizin en önde gideni .
Ben sevmıyorum böyle konuşmaları .

Ne kdr istemesen de DEDE dicek maalesef . Belki benım gibi dedoşko flanda der :KK48:

Back
X