• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torun isteyen kp!

Bence sen fazlasiyla abartmissin. Bunda bir sey yok. Sizin babaniz isteseydi eminim sevinirdi iz.

Hem de babama soyluyor yani. Biz boyle seyler konusmayiz. Ayip denilen birsey var. Bir tane var torunu otursun sevsin. Babam dedi zaten gitmeyecek misiniz yanlarina ozluyorsunuzdur torunu dedi. Yok cok gitmek iyi degil gitmeyecegiz. Gelirlerse onlar gelir dedi ayarsiz adam.
Adam kötü niyetli değil ki şunu okuduktan sonra iyice emin oldum. Adam dolandırıcı namussuz haysiyetsiz bi adammış gibi ona dede demesini istemiyorum ne demek ola?

Benim kaynana da doğurma sakın doğurma benim oğlum çabuk bıkar akıllı ol koru kendini nasılsa bırakıcak seni derdi :)) böyle demesinden bin kat yeğdir..

Ayıp,taziyeye gelinen yerde kız babasına bunu demek ekstra ayıp ama ayıbı bilene
Zevzek adam hiç sevmem bizde adam ağır olur rahmetli babam ben hamileyken bile bebeğe atıfta bulunarak doğrudan soru sormazdı nasılsınız derdi ben tek tek sayardım ben iyiyim bebek iyi kontroller sorunsuz eşimden için x iyi vs derdim
Ama gel gör ki benim kp de zevzek

Benim cok yakin bir akrabam vefat etti. Esimin annesi ve babasi babama bassagligina geldiler. Kayinpeder bagira bagira biz torun istiyoruz da yapan yok ki dedi. Hicbirsey demedim. Bu terbiyesizligi buldugu her ortamda aklina gelen heryerde yapiyor. Babam da hayirlisi saglik olsun da hersey olur zamanla dedi. Cok sukur cocuklar hayatlarini kurdular. Islerini guclerini yoluna koydular dedi. Resmen beni babamin yaninda sikistirmaya calisiyor. Cok cok ayip birsey degil mi bu. Ben mi abartiyorum Allah askina. Kocaman adam beni tek bulup sikistirmak da neyin nesi. Hani ahlak hani orf adet hani edep nerde. Evlenince biranda butun yatak odasi ortaliga dokulebilir mi. Hersey mubah mi oldu yani. Evlenmeden once sevgililige karsi olan adam bana hakaret eden adam simdi ortamlarda torun da torun diye tutturuyor. Yapasim gelse de kaciyor yemin ederim. Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.
Madem çocuğunuzun böyle bir adama dede demesini istemiyordunuz, o zaman böyle bir adamın oğluyla evlenmeyecektiniz. Ayrıca da ortada öyle ahlaksızca bir konuşma yok. Abartmayın.

Ne var bunda sorun yapacak anlamadim.
Sana ayip mi geliyor bu konu?
Yatak odasi muhabbeti falan demissin de.
O acidan bakma olaya.
Icinden geldigi gibi konusuyor.
Ustunde durma

Hem de babama soyluyor yani. Biz boyle seyler konusmayiz. Ayip denilen birsey var. Bir tane var torunu otursun sevsin. Babam dedi zaten gitmeyecek misiniz yanlarina ozluyorsunuzdur torunu dedi. Yok cok gitmek iyi degil gitmeyecegiz. Gelirlerse onlar gelir dedi ayarsiz adam.
Aslında ayarlı gibi geldi çok gitmek ii degil gelirse onlar gelir,genelini bilmem ama özelde bu yorumunu tuttum

Bu sözü konu sahibinin babası deseydi ayıp olmazdı derdi herkes.kp olunca hemen ayıp yok bilmemne...Nekadar abartmışsınız ya.O adamın oğlunu almasaydın madem.Bi dede seçseydin kendine önce.Sonra evlenseydin

Çocuk yapma ... her zaman itici bir tabir gelir bana... çocuk sahibi olmak, torun istemek (konumuza kullanılabilecek kelime) daha şık geliyor...

Açıkcası bende tepkinizi yüksek buldum tabi ki bu kayınpederinizin daha önceki dediklerinden de dolayı olabilir neler yaşadığınızı bilemeyiz anlattığınız kadarı biliriz ama bence yine de abartmışsınız bu arada mecbur dede dicek oğluyla evlisiniz eşinizden dolayı daha saygılı ve ılımlı davranmanız gerekir bazı şeylere ama öyle bir ortamda demesi de çok hoş olmamış tabi ki

Genelde abartmissiniz denilmis ama bende size hak verdim cunku bende cok cektim dugunun ertesi gununden itibaren baslanmak uzere mutlaka her muhabbet biz torun istiyoruza geldi. Bu muhabbeti duymak istemedigimizi defalarca belirtmemize ragmen bitmediler. Sekiz yillik evliyim daha yeni hamileyim arayi bu kadar uzatmamda onlarin da payi var cunku onlar sikistirdikca ben cocuktan sogudum resmen.. simdi hamileyim ve henuz mujde vermedik cunku icinden bu mutlulugumu onlarla paylasmak gelmiyor sanirim uc dort aylik olana kadarda soylemeyecegiz esimde benimle ayni fikirde onunda icinden gelmiyor paylasmak... Sanirim abartiyorsun diyenler bu baskiyi yasamamis...

Benim cok yakin bir akrabam vefat etti. Esimin annesi ve babasi babama bassagligina geldiler. Kayinpeder bagira bagira biz torun istiyoruz da yapan yok ki dedi. Hicbirsey demedim. Bu terbiyesizligi buldugu her ortamda aklina gelen heryerde yapiyor. Babam da hayirlisi saglik olsun da hersey olur zamanla dedi. Cok sukur cocuklar hayatlarini kurdular. Islerini guclerini yoluna koydular dedi. Resmen beni babamin yaninda sikistirmaya calisiyor. Cok cok ayip birsey degil mi bu. Ben mi abartiyorum Allah askina. Kocaman adam beni tek bulup sikistirmak da neyin nesi. Hani ahlak hani orf adet hani edep nerde. Evlenince biranda butun yatak odasi ortaliga dokulebilir mi. Hersey mubah mi oldu yani. Evlenmeden once sevgililige karsi olan adam bana hakaret eden adam simdi ortamlarda torun da torun diye tutturuyor. Yapasim gelse de kaciyor yemin ederim. Ben cocugumun boyle bir adama dede demesini istemiyorum.

Size hak verdim. Hele de taziye ziyaretinde denecek laf değil.

Bir kere torun yapın lafı zaten çok irrite edici. Torunumuz olsa sevsek filan dese neyse. Hadi yapın. Nasıl yapalım, mutfağa gidip 2 yumurta 1 bardak un 1 bardak süt? yok yok böyle yapılmıyordu... kocacım geç arkada boş oda var hemen yapalım... töbestafurullah...

sinir olmakla haklısınız. Kendi ailem dahil kimse bana çocuk doğur dememeli, ki annem demez. Ama densiz akrabalar der. bakacak olan benim şuan bakacak durumda değilim derim. onlara ne? birinin annesi babası olmak, onun üreme eylemine karışma hakkını vermez.

Tabiki ona dede diyecek. Ama ortam içinde bu tarz konuşmalar çirkin. Gelinle oğlu bunu bilmiyor mu sanki? Nedir yani böyle cıvık konuşmaları bende sevmem.
Herkes nerde ne konuşacağını bilmeli.

Ben size hak verdim, malesef böyle hayasız insanlar var cevremizde.
Ben olsam bu hayasız yoruma hayasız bir cevap verirdim. Biz yapmayı bilmiyoruz gibi :KK53:

Taziyeye gelinen yerde bunun denmesini doğal karşılamanıza cidden inanamıyorum

Kız babasına bu denir mi yaa hadi kaynana kız annesine dese bir nebze anlarım

Kaldı ki yapın ne sucuklu yumurta mı bu, hali hazırda bir torunları var üstelik

Şu rahatlığın aman ne var canımcılığın yarısı bende olsa ne vardı yarabbim

Taziyeye gelinen yerde bunun denmesini doğal karşılamanıza cidden inanamıyorum

Kız babasına bu denir mi yaa hadi kaynana kız annesine dese bir nebze anlarım

Kaldı ki yapın ne sucuklu yumurta mı bu, hali hazırda bir torunları var üstelik

Şu rahatlığın aman ne var canımcılığın yarısı bende olsa ne vardı yarabbim
+1

Bütün BÜYÜKLER yapıyor bunu hoş değil bence de ama üstünde çokta durmamak gerek . Siz sevmediğiniz için kp i sözü de batıyor haliyle

Birde benim gibi olmasa da duysan bu lafı oyyy ooyyyyyy düşünemedim pek şimdi ?

Back
X