Torunlarini.gostermiyormuyum

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
Oldum.valla bu hayattan valla bi kayinbaba bi.kaynana valla sinir hastasi.oldum daha 2 gun.once gorduler torunlarini bugun aramislar gelmiyorsunuz diye basliyorlar valla biktim.yanlarima gidincede iki sevip.birakiyorlar aksama kadar beraber kaliyoarla.ama yinede oyle diyimce sanki.ben.torunlarini gostermiyorum

Bizde 5 dk mesafedeyiz. Her gün gelin diye sabahtan ararlar. 1 gün gitmeyince bozuk atarlar :-)

Takılmayın bunlara. Ya hiç sevmeselerdi,ilgilenmeselerdi?

Ben işim olunca güzellikle söylüyorum.arada hayır deyin yavaş yavaş azaltırlar.

Kendini suclama yaw 2 gunde bir neymiş. Sanki senin evde hic isin yok! Aradiklarinda cocuk uyuyor de vs. Yeni banyo yaptirdim usur falan filan aklima bunlar geldi.

Çalışıyor musunuz ? Baştan sınırlarınızı belirlemediyseniz bu yüzden yapıyor olabilirler

Sizde haklısınız ama torun evlat tan tatlı torunlarla hayata yeniden başlanıyor onlar hayatımıza renk katıyor ,birbirinizi kırmadan size müsayit zamanda götürün

Hiçbir zaman torunlarını görme talebi olmamış bir kv-kp ikilisine sahibim.....

Ama yine de "halinize şükredin" demicem.
Herşeyin fazlası zarar,haklı olabilirsiniz..

Yine de, başka sıkıntılar yoksa hoşgörmeye çalışın, torun sevgisi çok büyükmüş, öyle diyorlar, belli ki çok seviyorlar, ne güzel..

Ben bu konuda biraz daha alttan almaniz hosgoru ile yaklasmaniz gerektigini dusunuyorum. Neticede onlar belli yasa gelmis insanlar isleri gucleride yok zaten. Aileleri ile gecirdikleri zamani kardan sayiyorlar :-) Firsat buldukca bahanelere siginmadan beraberce vakit gecirin birakin torunlarini nasil istiyorlarsa oyle sevsinler ölümlü dünya. Yarin bizlerde yaslanicaz bizin kaprisimizi cekecek birileri olacak mi ki? bazen kalbinizi kirabilirler takilmayin hosgorun.

Çocuğunuz kaç aylık? Öyle sürekli dışarı çıkartamıyorsunuzdur zaten. Sağlıkları yerindeyse onlar size gelsin. Kucaklarına verip siz de kendi işinizle ilgilenin fırsattan istifade.

güzellikle anlatın arayı yavaş yavaş açın zamanla alışırlar haklısınız herkesin bir düzeni var

Niye onlar gelmiyor ki bir sen git iki onlar gelsin sorumlulugu at üstlerine çık markete falan gidecem diye hem sen de bir nefes almış olursun
bir iki baksa lar usanirlar zaten :-)

yılda iki kere çok bile :rolleyes:
Çocuğum da yok,eş ailesiyle görüşmüyorum da ,e niye yorum yaptım ben de bilmiyorum :KK16:

Yazım yanlışlarından dolayı zor okudum.

Götürün yani, ne var ki? Bir siz götürün, bir onlar gelsin. Çok zor olmasa gerek, yakınmışsınız zaten.

Oldum.valla bu hayattan valla bi kayinbaba bi.kaynana valla sinir hastasi.oldum daha 2 gun.once gorduler torunlarini bugun aramislar gelmiyorsunuz diye basliyorlar valla biktim.yanlarima gidincede iki sevip.birakiyorlar aksama kadar beraber kaliyoarla.ama yinede oyle diyimce sanki.ben.torunlarini gostermiyorum
ay bende böyle olur muyum acaba.

Zor yaa boyle isler kendi ailenle hangi arayla görüşüyorsunuz peki

Kendi aileme.haftada bir giderim ama.kayinvaldeme 2 gundebir aksam gunduz fark etmez kizlarinin torunlarin8.torun.diye saymiyorlar tek.oglu var

Back
X