Torunu Olacağını Öğrenen Adamın Gizli Sevinci

ay annem aklıma geldi, farklı şehirlerdeydik, kulaklarım sağır oldu çığlıklarından:KK53: normalde hiç çığlık atarak sevindiğini duymadım:KK53:

Hi hi ben hamile kaldım .babamlar oftalar o vakit ee sevincimden aradım annemin cebini ..annem çıktı tabi ben direk anne babamı versene dedim ..annem şaştı ne oldu kızım dedi yok bişi sen babamı ver dedim.. verdi babam telaşlı ne oldu kızım bişiymi var dedi.. bende bağırarak baba dede oluyorsun dedimm.. adam ne sevinmiştii.. sonra annem aldı doğrumu kızım dedi evet dedim tabi herkes sevindi..hayır dileklerle kapatıldı telefonn.. Asıl bomba bundan sonra tabi çaylar kesildi bir kaç ay sonra annemler geldiler istanbula bend(e özlemişim gittim anacıma az biraz sohbetten sonra annem kız dedi aradın bana diyeceğine babanı istedin ve hamile olduğunu onamı söyledin hiçte utanmadınmı sen dedi.. ben böyle :KK57:omuz silktim alla alla ne var yani niye söylenmiyormuş babaya dedimm.. meğersem alınmış anacım.. böyle haberler ilk önce anneyle paylaşılır demezmii.. meğer babam bak annme bak ayşenur beni daha çok seviyor dermiş...:KK53::KK53:(ama napam anacım babamın sevincini görünce daha bir mutlu oluyorum benn..)niye anlattıysam ben bunu şimdi....??? anlattım iştee

ilk torun galiba, sonrakilerde aynı etki olmuyor, yine mi torun mod on oluyor:KK48:

Kamerayı görmüş ama sanki, kameraya bakıp durdu. Belki kayıtta olduğunu bildiği için önce kendini tuttu abartı tepki vermekten çekindi, sonra saldı kendini :)

baba olmayınca artık eşimin babasını görürüz biz de tabii bir gün hamile kalmak istersem

X