Torununa Hamile Kaldı

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
ABD'de bir anneanne, kalp hastası kızı için taşıyıcı annelik yaparak kızının oğlunu dünyaya getirdi... Torununa taşıyıcı annelik yapan anneanne bu sayede torununu dünyaya getirmiş bilinen ilk anne oldu... ABD'nin Maine eyaletinde yaşayan 49 yaşındaki Linda Sirois , 25 yaşındaki kızı Angel Hebert yapılan testlerde hamilelik için riskli çıkınca, kendisine taşıyıcı anne olabileceğini söyledi. Büyükanne Linda tarihe geçecek bir şekilde hamile kaldı.

Eklentiler

• 3d0ff53e-2030-4c7f-a5a2-5d517a9176c0.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 321
  • 967fdd55-cefd-4eaf-b906-1323f07c3209.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 321
  • 4391e852-d6e1-4387-88f6-ee83dc84d662.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 259
  • fddbd04c-3f05-4e76-bca1-45daa37e8fc5.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 345
  • upload_2014-10-30_17-35-41.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 292
  • upload_2014-10-30_17-36-22.webp
    104,9 KB · Görüntüleme: 285
Kızının yumurtasını damadının spermi ile birleştiriyorlar, oluşan embriyo mu deniyor bilemiyorum onu kızın annesine yerleştiriyorlar, anne de 9 ay karnında taşıyıp doğuruyor... Ben böyle biliyorum.

şimdi anaannesi mi emzircek çocuu,damatla nasıl yüz yüze gelecekler,taşıyıcı anne mi kalmamış dünya da ,babam böyle pasta yapmayı nerden ğrndi off kafamda deli sorular...

kadın 50 yaşına gelmiş doğum yapıyo
yumurtalıklar iş görüyomuş demek ki. menopoz teyze henüz uğramamış demek ki

evet doğru biliyorsun, aynen böyle oluyor. anneanneden daha iyi bir seçim olamazdı bence. başkasına nasıl güvenebilirsin, iki gün sonra karşısına geçip çocuğumu ver ben doğurdum onu diyebilecek psiko mu yok dünyada, sonra ayıkla pirincin taşını !

Allah çaresizlik vermesin. Bize çok uzak geliyor ama işte büyük konuşmamak lazım.

Tarihe gecen ilk mi?
Benim bildigim yillar once olan tarihe gecmemis demek. Vay be.
Annelik, fedakarlik budur diyorum ben de, takdir ettim.

TÜRKiYE de yadirganir bu ama bence çok mantikli bizim bakis acimizla onlarinki ayni değil ki sonuçta

İşte soylar, nesiller, genler böyle böyle karışıyo birbirine.. şimdi, yumurtanın sahibi mi, rahminde büyüten mi, yoksa bakan mı anne? Tövbe yarabbim.

Hıçbir şekilde doğru bulmuyorum, kimin eli kimin cebinde, kimin yumurtası kimin rahminde, baba belli ama anne belli değil, normal bulunmasını da anormal buluyorum. Hani şu yumurtalarını ve spermlerini satanlar kaçıncıya anne baba oldular acaba ve hiçbiri birbirini tanımayacak büyük ihtimal. Ensest ilişkilere doğru gidiyo dünya ALLAH korusun.

Çocuk anne ben nası oldum diye sorduğunda "leylekler getirdi seni yavrum" desin bence. Şu durumdan daha az karışık ve inandırıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…