• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanaa derdi

merhaba benim kaynanam göçmen. Eşi 11 yıl önce vefat etmiş. Üç oğlu var, annesi ve bekar kızkardeşi var . Hayatında ne bir akraba ne bir komşusu var.
Her neyse.. Kadın şeker hastası.
Hep biz aradık hiç aramadı bi kere doğum günümde aradı o kadar . Sonrasında ailemi de hiç aramadı annem bir kere aradı onlar aramayınca bıraktı.
Hiç bizi evine davet etmedi , genelde ananeye gidiyoruz o da oraya geliyor , ben davet edince herkesi davet ediyordum iki yıl sürdü böyle . Ama hep kendinden bahseder, hastalandı işten çıkıp yanında kaldım , "iyiki oğullarım var" filan dedi bana orda bi şey demedim "beni hiç kırmadın diye de övdüm hatta" Tek ziyaretçisi annem ve babamdı hiç kimsesi yoktu. Sonra iyileşti. Bi gün eşimle konuşurken eşim merveyi vereyim mi dedi yok dedi istemedi.
Aradan bi süre geçti hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelikmiş . Geldi hastahaneye ama böyle bin surat , hastalıklarından bahsediyor odada ki bir şey de yok bacağı ağrıyomuş üşütmüş filan annemle filan orda konuştular .
Bi hafta kaldım ameliyat olmak zorunda kaldım. Eşim kalıyordu. tüpüm alındı.
Dedi ki anneme dedi "ben de kalmak isterdim ama rahatsızım gibi bi şey"' var kalan dedim.
Eve geldim . Beni kendi hiç aramadı eşim getirdi yine telefonu nasılsın dedi , dedim ki ameliyat yerlerim acıyor. Dedi ki insanın eline iğne batsa acır . Sonra eve geldiğimde hastahaneden bize gelmiş annemle tahlil için gitmiştik eşimin yanında "sen benim çektiklerimi çeksen , ölen eşinin doktorundan bahsetti , herkes dış gebe zaten dedi bana"
Hala susuyorum. Annem "hoşgeldinz dedi nasılsın dedi" yemek yapmak için mutfağa geçti. Bu da çekti vedalaşmadan gitti. bi gün sonra eşime , annemi ve beni şikayet etmiş .
bir mesaj attım. içeriği çok saygılı. hastayım dedim.
Ameliyatlıyım yani. Sonra diğer oğlu eşimi aradı annem fenalaştı bilmem ne :) ben aradım açmadı.
Aradan zamanlar geçtiii neler duydum neler, kaynanamın annesi beni arıyor “sen kızımı evden defettin sen annenle evlenmişin senin annen orayı karıştırıyor diyor bana”
Sonra kapadım telefonu 2 ay 3 ay gitmedim .
Kaynanamla eşim gitti konuştu işte şey , ben onun öğrencisi miyim bana mesaj attı demiş. Annem de kardeşimin düğünü için davet ederken mesajla etmişti , ben davetiye götürmüştüm aramıştım bu saygısızlıkmış gelmemişlerdi :)) ayağına davetire götürcekmiş annem bunların.
Sonra beni tekrar ananesi aradı
Seni babana şikayet edicem sen düzenimizi bozdun ben torunumu görmeden yapamam annesi kıskanabilir oğlunu filan dedi .
Sen öğretmensin ya ihtiyacın yok bize ondan filan diyor bana.
Biz kızı aldık artık işimiz bitti senin ailenle diyor bana.
Sonra ağladı seni de özledim gel seviyorum seni filan gittim ananenin evine
kaynana geldi hiç takmadı beni eşimi , kendi aralarında konuşuyorlar
Eşim bu kız size naptı dedi kadın çıldırdı .
Ben büyüğüm diye bana bağırdı , ben senin dış gebeliğine filan inanmadım dedi bana.
Bana mesaj atamazsın dedi .
Eşim de beni de aramayın dedi çıktık. Ben de Allahtan bulun dedim, oğlunuza da ediyorsunuz dedim çıktım
Hasta değilmiş hasta olsa da hastahaneye gelemezmiş yanıma halbuki bıktım bu hastalıklardan diye abime anneme herkese söylemişti. Ben ona kal dememişim ihtiyacım yoktu dedim bunu demen bike kötü dedi
Ben de mecbur muyum dedim ?
böyle işte ne düşünürsünüz ?
kaynananız ile ne yapmak istiyorsanız tercih size ait olmalı.

1. yetişkin olduğunu düşünürseniz; ilgi açlığı ve evlat sevdası var. hatta her ortamda yıldız olma sevdası bile var. hep ve tek ilgilenen kişi olmak istiyor. sevilmemekle alakalı bir hikayesi ve tetikleyicisi olabilir bence. ne kadar uzak , o kadar iyi.

2.ergen olduğunu düşünürseniz ; eşiniz ile ve diğer kardeşleri ile sırayla sürekli meşgul edin. her gün birilerinin planı olsun ve mutlu edilsin ergen kişi.
büyüyünce geçmeyecek bir ergenlik.

hayatta bir amacı yok maalesef. elindekilere sarıyor ama başka meşguliyetler bulsa etrafı rahatlar..

4 senelik evliyim kaynanam olacak insan benden habersiz evlendiğim ilk gece bana sormadan 3 görümcemi benim evime göndermiş gelinlik üzerimde kapıda gorumceler 3 tane kaynanam göndermiş güya kaldılar bende o gece haliyle bişey olmadı eşimle tartıştık istemiyorum falan demiş ama anası dinlememiş hondermiş kızlarını benim evime neyse balayından geldik evine cagardı gittik geldik baya tribe girdi falan ama niye eve gidiyormuşuz orda kalmıyomuşuz evde nabcakmışız falan filan işde eşime dedim kalmak istemiyorum diye kalmadık zaten oda istemedi buara tabi sürekli tarla işleri bitmiyor habere tarlada iş var gelin oğlum bi işi oluyo 3 tane hayvan gibi kızları var oğluyla gelin koşturcak herşeye oyle böyle sustum sabrettim 7=8 ay eşim işten geldi koye gittik geldik tabi ben bu ay içerisinde kendi ailemi görmedim aynı şehirdeyiz kendi aracımızlq 30 dk da gider gorur gelirim ailemi aslında ama işler var diye eşime bişey demesinler diye sustum cunku eşim tek erkek diğer 3ü kız cadı görümceler
Baktım sustukça ben aileme gidemiyorum en son eşime bagardım artık kavga ettik dedim 7 8 ay oldu ben ailemi hep telefondayım görecem goturmicekmisin diye oyle gittik annemlere somra eşim baya beni götürmeyince bi kaçhafta peşpeşe götürdü getirdi o ara bende sinirlendiğim için koye gitmedim hqstane işim vardı bikaçgün anneme gidcemi orada kalcamı söyledik kaynanama oraya gidipde tamam dedi neyse ben anneme gittim somra aradı beni sen kocanla yatmıyorsun bilmem ne demeye bu laflarını bende eşime dedim eşim kızdı aramasın beni bidaha dedim eşim konuştu kızmış kaynanaya aradı ben konuşurken anlatamadım sende anlamadın kötü bişey demek istemedim özür dilerim falan dedi konuştuk kapattık bilmem ne uzatmadım kalp kırmayı beceremem pek buda benm öküzlügüm hep ezilen ben olurum

Bana bu yaptıklarınızın birazı anlatsam buraya sığmaz zaten neyse
Bundan birkaç ay once görümcem nişanlandı evlenecek kaynanam kardeşlerinin yanında bana Bi cümle kurdu dedi gorumcenin düğününe kadar inşallah cocugunuz olmaz dedi dugunu halledelim sonra yaparsınız gibi Bi cümle kurdu bana kaynana denen şahıs kızı mutlu olsun ama oğlu mutlu olmasada olur yani

Şimdi benim sorum şu ceyiz dizilmeye gidilcek birkaç hafta sonra ama oğlunun eşine yani bana ablanın düğününe kadar cocugunuz olmaz inşallah diyen bi kaynana sizce gelin tarafından yardım edilmeyi hakediyomu
Görümcelerle misafirliğe gideriz mesela insan kalkar ev sahibine nezaketende olsa yardım edilecek bişi varmı diye sorar ama bunlarda oda yok ben her gittiğim yerde neyi nezaman ne yapacağımı iyi bilen biriyim arkamdan insanların konuşmasına müsadee etmem hizmetimi yaparım oyle otururum bn onlara insan olurken onlar bana hayvan gibi davranıyorlar

Gelin olarak ben görümcemin ceyiz sevilme gününde gitmeyi düşünmüyorum hakketmiyor

Mesajıma cevap verirseniz sevinirim 😍
Kendinize ayrı konu açın başka birinin konusuna yazmayın arada kaynar kimse görmez.Bu hikayede en çok ezilen sen olacaksın çünkü kocan senden yana gibi dursa da anası küser diye aklı gidiyor.Ya net olup sınır çizeceksin ya da kv nin parmağında oynattığı biri olacaksın ...Böyle bir düzene çocuk getirme hevesine ve cesaretine bir şey diyemiyorum

benimde problemlerim var kaynana görümceyle ve sizin yazdıklarınız 5 katı falan bir kere yanlış yaptılsr hepsini sildim numaraları bile yok, ama sizin bu denli kafaya takma sebebiniz sevilmek istiyorsunuz deger görmek karşınızıdaki insanları nasıl konumlandırdıysanız kafanızda mesafe falanda koyamamışsınız hala aramadı sormadı ay napcan ya mesafe koyun annenle ikiniz.

benimde problemlerim var kaynana görümceyle ve sizin yazdıklarınız 5 katı falan bir kere yanlış yaptılsr hepsini sildim numaraları bile yok, ama sizin bu denli kafaya takma sebebiniz sevilmek istiyorsunuz deger görmek karşınızıdaki insanları nasıl konumlandırdıysanız kafanızda mesafe falanda koyamamışsınız hala aramadı sormadı ay napcan ya mesafe koyun annenle ikiniz.
Hiç aramadı sormadı yapmadım.
Onlar kudurdu mesele çıkarttı
Zaten çok mıç mıç değildik .
Ama yeteri kadar bi görüşme iyi olurdu.
Ben kendim için değil yuvamın huzuru eşimin huzuru için düşünüyorum yoksa tek bir insan olsam zaten siler geçerdim bunlarınn hepsini

Sorun siz de. Kadın en başından mesafeli davranmış, aramamış, çağırmamış. Aynısını ona yapmak varken hastanelik olduğunda bile haber vermişsiniz hastaneye gelmiş ne gerek varsa. Annen de bir garip, ne gerek var davet ediyor kızına surat asan birini.

Aranızda gereksiz cıvıklık var. Bundan sonra eşinin ailesiyle sadece eşin görüşsün sen ve kendi kök ailen görüşmesin.
Ya mesafeli davrandı e biz de çok sramadık gerektiği kadar şimdi ilgi bekler oldu o kavga çıkardı. Hem ilgisiz hem kırılıyor amaaa

İnşallah Türkçe öğretmeni değilsinizdir.
Neyse konuya dönersek ortada kayınvalide sorunu yok.
K.valideye takık gelin sorunu var.
Kadının varlığı da yokluğu da belli değil ama ısrarla dibinde olmak istiyorsunuz :)
Ya görmüyor musunuz kabga çıkarıyor ben çok ilgilendim mi sizce ? Ya da ailem düpün daveti filan söz konusu. Sadece.

Hiç aramadı sormadı yapmadım.
Onlar kudurdu mesele çıkarttı
Zaten çok mıç mıç değildik .
Ama yeteri kadar bi görüşme iyi olurdu.
Ben kendim için değil yuvamın huzuru eşimin huzuru için düşünüyorum yoksa tek bir insan olsam zaten siler geçerdim bunlarınn hepsini
benim kocamda ailesine çok düşkün aileside eşime aynı şekilde, oda çok üzüldü böyle problemler oldugunda arada kaldıgı zamanlar oldu 8 aylık evliyken kavga ettik kayınvalidemle izin zamanı onun evinde, neler yaşandı neler hepsinde çok üzüldü ama geçti gitti o üzülmesin diyede kendi gururumu kimseye ezdirmem evinde mutlu mesut annesiylede görüşüyor telefonda izinde eşlikte ediyorum 2 gün yeter.

benim kocamda ailesine çok düşkün aileside eşime aynı şekilde, oda çok üzüldü böyle problemler oldugunda arada kaldıgı zamanlar oldu 8 aylık evliyken kavga ettik kayınvalidemle izin zamanı onun evinde, neler yaşandı neler hepsinde çok üzüldü ama geçti gitti o üzülmesin diyede kendi gururumu kimseye ezdirmem evinde mutlu mesut annesiylede görüşüyor telefonda izinde eşlikte ediyorum 2 gün yeter.
Siz ilgileniyor musunuz eve geliyor mu ? Mesela. Torunlarını görüyor mu ?

Siz ilgileniyor musunuz eve geliyor mu ? Mesela. Torunlarını görüyor mu ?
1.5 yıldır evliyiz henüz çocugumuz yok evlendikten 2 ay sonra geldi bu denli kötü degildi aramız ama aşırı mesafeli davrandım keza oda zaten gün boyu kızıyla konuştu sonrasında ben dedikodumu yaptıgını duydum iyice mesafe koydum, izinlerde gidiyoruz 2 gün kalıyoruz yine mesafeliyim lafımı dek getirmiyorum çok fazla bir kaç kere eşimi aramış ulaşamamış beni aradı bende açmayınca umudu kesti. görümcemle balayı zamanında zaten bırakmıştım konuşmayı eşime gelecek olursak birşey demiyor mu en başlarda pek kabullenemedi kendisine artık ayrışması gerektigini,ailenin babasının o olmadığını, bağımlı gibi davranmaması gerektiğini anlattım psikolojimi bozduklarını söyledim ki bozdular yeme bozukluğum yeniden başladı düzeltmek icin 3 senemi vermiştim ve oda kabul etti

Mesafeli olun olsun bitsin.Ben de sizin gibi kendimi kabul ettirmeye cok calistim lohusaligimda herkes lohusa oldu ben idare eden taraf oldum yeri geldi esime yansitmadim ama sonra bir kirilma noktasi oldu o noktada degistim.5 yıldır esimle aile hayatimiz bile mükemmellesti ondan önce annen sunu dedi e sen de sunu demissin vs birbirimizi yerdik simdi daha ben agzimi acmadan bir olay olacak olsa esim engelliyor annesini susturuyor.Eskiden ben kendimi savunayim derken hep haksiz cikardim öyle bir tahrik ederdi ki beni sonra aglayiverirdi siz iyi olun ben baska bir sey istemem yalandan ayilma bayilma ee insan annesi gözünün önünde bayilinca da haliyle annesine bakar.Taktiğini cözdüm tahrik mi ediyor yüzüne manasizca bir gülüş atıp bu konu seninle tartisamam bu sekilde düsünüyorum herkesin fikri kendine ben eve geciyorum hoscakal diyip kalkiyorum colugu cocugu toparlayip zaten mümkün oldugu kadar gitmiyorum da. Bu asamaya gelene kadar kirk firin ekmek yedim ama kolay olmadi tahriklerine oyunlarina gelmemek.Önce kendinizi önemseyin ki baskalari da sizi saymayi bilsin.Baskalarina paspas olursaniz baskalari üzerinize basmaktan asla cekinmez hayatta bir durusunuz olsun.Kendinizi zorla sevdiremezsiniz sevmediler mi mesafe koyun laf mi soylediler lafinizi esirgemeyin gelmiyor mu zorla gel demeyin.Ailenizi de uyarin cocuklarini üzen biri neden düğün cemiyetlerine gelsin mesela dünür diye anlasmak zorundalar mi ?

Mesafeli olun olsun bitsin.Ben de sizin gibi kendimi kabul ettirmeye cok calistim lohusaligimda herkes lohusa oldu ben idare eden taraf oldum yeri geldi esime yansitmadim ama sonra bir kirilma noktasi oldu o noktada degistim.5 yıldır esimle aile hayatimiz bile mükemmellesti ondan önce annen sunu dedi e sen de sunu demissin vs birbirimizi yerdik simdi daha ben agzimi acmadan bir olay olacak olsa esim engelliyor annesini susturuyor.Eskiden ben kendimi savunayim derken hep haksiz cikardim öyle bir tahrik ederdi ki beni sonra aglayiverirdi siz iyi olun ben baska bir sey istemem yalandan ayilma bayilma ee insan annesi gözünün önünde bayilinca da haliyle annesine bakar.Taktiğini cözdüm tahrik mi ediyor yüzüne manasizca bir gülüş atıp bu konu seninle tartisamam bu sekilde düsünüyorum herkesin fikri kendine ben eve geciyorum hoscakal diyip kalkiyorum colugu cocugu toparlayip zaten mümkün oldugu kadar gitmiyorum da. Bu asamaya gelene kadar kirk firin ekmek yedim ama kolay olmadi tahriklerine oyunlarina gelmemek.Önce kendinizi önemseyin ki baskalari da sizi saymayi bilsin.Baskalarina paspas olursaniz baskalari üzerinize basmaktan asla cekinmez hayatta bir durusunuz olsun.Kendinizi zorla sevdiremezsiniz sevmediler mi mesafe koyun laf mi soylediler lafinizi esirgemeyin gelmiyor mu zorla gel demeyin.Ailenizi de uyarin cocuklarini üzen biri neden düğün cemiyetlerine gelsin mesela dünür diye anlasmak zorundalar mi ?
Ya ben hiç gitmek bile istemiyorum
Torun olsa göstermemek
Ve hastalansa dahi gitmemek istiyorum
Anladınız mı ?
Bunu yapabilir miyim bilmiyorum.
midem bulandı resmen benim.

merhaba benim kaynanam göçmen. Eşi 11 yıl önce vefat etmiş. Üç oğlu var, annesi ve bekar kızkardeşi var . Hayatında ne bir akraba ne bir komşusu var.
Her neyse.. Kadın şeker hastası.
Hep biz aradık hiç aramadı bi kere doğum günümde aradı o kadar . Sonrasında ailemi de hiç aramadı annem bir kere aradı onlar aramayınca bıraktı.
Hiç bizi evine davet etmedi , genelde ananeye gidiyoruz o da oraya geliyor , ben davet edince herkesi davet ediyordum iki yıl sürdü böyle . Ama hep kendinden bahseder, hastalandı işten çıkıp yanında kaldım , "iyiki oğullarım var" filan dedi bana orda bi şey demedim "beni hiç kırmadın diye de övdüm hatta" Tek ziyaretçisi annem ve babamdı hiç kimsesi yoktu. Sonra iyileşti. Bi gün eşimle konuşurken eşim merveyi vereyim mi dedi yok dedi istemedi.
Aradan bi süre geçti hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelikmiş . Geldi hastahaneye ama böyle bin surat , hastalıklarından bahsediyor odada ki bir şey de yok bacağı ağrıyomuş üşütmüş filan annemle filan orda konuştular .
Bi hafta kaldım ameliyat olmak zorunda kaldım. Eşim kalıyordu. tüpüm alındı.
Dedi ki anneme dedi "ben de kalmak isterdim ama rahatsızım gibi bi şey"' var kalan dedim.
Eve geldim . Beni kendi hiç aramadı eşim getirdi yine telefonu nasılsın dedi , dedim ki ameliyat yerlerim acıyor. Dedi ki insanın eline iğne batsa acır . Sonra eve geldiğimde hastahaneden bize gelmiş annemle tahlil için gitmiştik eşimin yanında "sen benim çektiklerimi çeksen , ölen eşinin doktorundan bahsetti , herkes dış gebe zaten dedi bana"
Hala susuyorum. Annem "hoşgeldinz dedi nasılsın dedi" yemek yapmak için mutfağa geçti. Bu da çekti vedalaşmadan gitti. bi gün sonra eşime , annemi ve beni şikayet etmiş .
bir mesaj attım. içeriği çok saygılı. hastayım dedim.
Ameliyatlıyım yani. Sonra diğer oğlu eşimi aradı annem fenalaştı bilmem ne :) ben aradım açmadı.
Aradan zamanlar geçtiii neler duydum neler, kaynanamın annesi beni arıyor “sen kızımı evden defettin sen annenle evlenmişin senin annen orayı karıştırıyor diyor bana”
Sonra kapadım telefonu 2 ay 3 ay gitmedim .
Kaynanamla eşim gitti konuştu işte şey , ben onun öğrencisi miyim bana mesaj attı demiş. Annem de kardeşimin düğünü için davet ederken mesajla etmişti , ben davetiye götürmüştüm aramıştım bu saygısızlıkmış gelmemişlerdi :)) ayağına davetire götürcekmiş annem bunların.
Sonra beni tekrar ananesi aradı
Seni babana şikayet edicem sen düzenimizi bozdun ben torunumu görmeden yapamam annesi kıskanabilir oğlunu filan dedi .
Sen öğretmensin ya ihtiyacın yok bize ondan filan diyor bana.
Biz kızı aldık artık işimiz bitti senin ailenle diyor bana.
Sonra ağladı seni de özledim gel seviyorum seni filan gittim ananenin evine
kaynana geldi hiç takmadı beni eşimi , kendi aralarında konuşuyorlar
Eşim bu kız size naptı dedi kadın çıldırdı .
Ben büyüğüm diye bana bağırdı , ben senin dış gebeliğine filan inanmadım dedi bana.
Bana mesaj atamazsın dedi .
Eşim de beni de aramayın dedi çıktık. Ben de Allahtan bulun dedim, oğlunuza da ediyorsunuz dedim çıktım
Hasta değilmiş hasta olsa da hastahaneye gelemezmiş yanıma halbuki bıktım bu hastalıklardan diye abime anneme herkese söylemişti. Ben ona kal dememişim ihtiyacım yoktu dedim bunu demen bike kötü dedi
Ben de mecbur muyum dedim ?
böyle işte ne düşünürsünüz ?
Gerçekten bu kaynanaları çok takıyorsunuz kafaya.Değmez ,ne kendinizi ne ailenizi ne eşinizi üzdüğünüze değmez.Zamanla yaş aldıkça anlayıp ne gerek varmış diyeceksiniz de olan geçip giden ömre olacak.

Gerçekten bu kaynanaları çok takıyorsunuz kafaya.Değmez ,ne kendinizi ne ailenizi ne eşinizi üzdüğünüze değmez.Zamanla yaş aldıkça anlayıp ne gerek varmış diyeceksiniz de olan geçip giden ömre olacak.
Tamam napayım
Torunu olcak
Hastalancak yine diyelim
Ölecek bile napayım ?

Tamam napayım
Torunu olcak
Hastalancak yine diyelim
Ölecek bile napayım ?
torunu görüntü arama ile görebilir. oğlu direkt görüştürebilir ya da siz de mecburen eşlik edebilirsiniz. hastalık vb. durumlarda her kardeş sıraya girmeli. tek kişiye yazık olmamalı bence.

siz kendinize odaklanın. bir insan kendi istemeden değişmeyecek ama siz etkilenmemeye çalışın. o kim ki. diğer insanlardan biri sadece. bir gün iyi olursa siz de iyi olursunuz. hal böyle iken minimum konuşma ve minimum görüşme ile bir deneyin ve annesi yüzünden eşinizle aranızı bozmayın sakın. yuvanız mutlu ve huzurlu olsun

torunu görüntü arama ile görebilir. oğlu direkt görüştürebilir ya da siz de mecburen eşlik edebilirsiniz. hastalık vb. durumlarda her kardeş sıraya girmeli. tek kişiye yazık olmamalı bence.

siz kendinize odaklanın. bir insan kendi istemeden değişmeyecek ama siz etkilenmemeye çalışın. o kim ki. diğer insanlardan biri sadece. bir gün iyi olursa siz de iyi olursunuz. hal böyle iken minimum konuşma ve minimum görüşme ile bir deneyin ve annesi yüzünden eşinizle aranızı bozmayın sakın. yuvanız mutlu ve huzurlu olsun
Ya bu kadın beni iki yıldır aramayan bi kadın
Torunuyla görüştürmek istemiyorum beni saymayan torun yüzü göremez
Hastalandığında ciddi bi şeyse belki giderim
Ki hastalağıyla ilgili bile yalan söyleyen sonra hasta değilim diyen biri
Başka yok.
Bayramda gitmem
Aramam da hiç telefonla işim olmaz

Ya bu kadın beni iki yıldır aramayan bi kadın
Torunuyla görüştürmek istemiyorum beni saymayan torun yüzü göremez
Hastalandığında ciddi bi şeyse belki giderim
Ki hastalağıyla ilgili bile yalan söyleyen sonra hasta değilim diyen biri
Başka yok.
Bayramda gitmem
Aramam da hiç telefonla işim olmaz
siz nasıl isterseniz

1.5 yıldır evliyiz henüz çocugumuz yok evlendikten 2 ay sonra geldi bu denli kötü degildi aramız ama aşırı mesafeli davrandım keza oda zaten gün boyu kızıyla konuştu sonrasında ben dedikodumu yaptıgını duydum iyice mesafe koydum, izinlerde gidiyoruz 2 gün kalıyoruz yine mesafeliyim lafımı dek getirmiyorum çok fazla bir kaç kere eşimi aramış ulaşamamış beni aradı bende açmayınca umudu kesti. görümcemle balayı zamanında zaten bırakmıştım konuşmayı eşime gelecek olursak birşey demiyor mu en başlarda pek kabullenemedi kendisine artık ayrışması gerektigini,ailenin babasının o olmadığını, bağımlı gibi davranmaması gerektiğini anlattım psikolojimi bozduklarını söyledim ki bozdular yeme bozukluğum yeniden başladı düzeltmek icin 3 senemi vermiştim ve oda kabul etti
Siz cok fenasiniz zaten anlattiklariniz oyle basit olaylar ki icimden hep bu kadar ufak seyler boyle byumez diyordum ki su yaziya denk geldim. 1.5 yilda ne oldu da once gorumce simdi kaynana kadin zaten size gelmiyor gitmiyor sizi cagirmiyor kisaca mesafeyi koymus onu bile ince ince delip sinsi sinsi resmen kadinin altini oyuyorsunuz. Tek laf size yeter sizin kari kocaliginiz biter ama onlarin ana ogullugu devam eder. Ve su an ne yapiyorsaniz kendiize. Hic gitsin gelsin istemiyorum diyorsun zaten gelmiyormus daha ne istiyorsun ölsün mü ?

Siz cok fenasiniz zaten anlattiklariniz oyle basit olaylar ki icimden hep bu kadar ufak seyler boyle byumez diyordum ki su yaziya denk geldim. 1.5 yilda ne oldu da once gorumce simdi kaynana kadin zaten size gelmiyor gitmiyor sizi cagirmiyor kisaca mesafeyi koymus onu bile ince ince delip sinsi sinsi resmen kadinin altini oyuyorsunuz. Tek laf size yeter sizin kari kocaliginiz biter ama onlarin ana ogullugu devam eder. Ve su an ne yapiyorsaniz kendiize. Hic gitsin gelsin istemiyorum diyorsun zaten gelmiyormus daha ne istiyorsun ölsün mü ?
hakim olmadıgın konulara burnunu sokma bence, ha soktun durduk yere insanlar mesafe koymaz dügün öncesi zehir edilmiştir dügünü zehir edilmiştir, dügün sonrası zehir edilmiştir ki bunlar tekrarı gelmeyecek şeyler asla affetmeyeceğim. 3 yıl sevgili kaldıgı adamla tek bir kere kavga etmeyen kadın onlar yüzünden 3 4 kere şiddetli kavga etmiştir, ve o aldıgı gelinin annesinede saygısızlıl yapıp şekerini yükseltmiştir kimse durduk yere mesafe koymaz evet istemiyorum görüşmek beni sevmeyen deger vermeyen insanları çevremde istemiyorum hep böyleydim herkesi tek yanlışında sildim. çok meraklıysa dedigin gibi ogluyla istedigi kadar konuşsun. iyi ki fenayım o zaman yoksa daha neler yaparlardı bana birde 7/24 saat anne kız dedikodumu yapıyor bunları kocası için sineye çeken saftır kendine saygısı yoktur.

Back
X