• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanaa derdi

hakim olmadıgın konulara burnunu sokma bence, ha soktun durduk yere insanlar mesafe koymaz dügün öncesi zehir edilmiştir dügünü zehir edilmiştir, dügün sonrası zehir edilmiştir ki bunlar tekrarı gelmeyecek şeyler asla affetmeyeceğim. 3 yıl sevgili kaldıgı adamla tek bir kere kavga etmeyen kadın onlar yüzünden 3 4 kere şiddetli kavga etmiştir, ve o aldıgı gelinin annesinede saygısızlıl yapıp şekerini yükseltmiştir kimse durduk yere mesafe koymaz evet istemiyorum görüşmek beni sevmeyen deger vermeyen insanları çevremde istemiyorum hep böyleydim herkesi tek yanlışında sildim. çok meraklıysa dedigin gibi ogluyla istedigi kadar konuşsun. iyi ki fenayım o zaman yoksa daha neler yaparlardı bana birde 7/24 saat anne kız dedikodumu yapıyor bunları kocası için sineye çeken saftır kendine saygısı yoktur.
Burda bir cok konu okudum sizin mi bana gecmedi. Tek seferde insanlari hatasina sebep silebilecek karakterde oldugunu soyluyorsan kendi ailenin melek olmasi gerekir. Ergenligi bitirmeden evlenmeyin arkadaslar. Dur bakalim daha ne sacma konularin cikacak merak ettim.

Burda bir cok konu okudum sizin mi bana gecmedi. Tek seferde insanlari hatasina sebep silebilecek karakterde oldugunu soyluyorsan kendi ailenin melek olmasi gerekir. Ergenligi bitirmeden evlenmeyin arkadaslar. Dur bakalim daha ne sacma konularin cikacak merak ettim.
🤣🤣🤣 negatif enerjide biri oldugun için geçmemiştir evet ailem mükemmel biri bana ve eşime saygı duyan 4 4 lük bile degil 4 5 lik insanlar şimdi istedigin yerde üzül

🤣🤣🤣 negatif enerjide biri oldugun için geçmemiştir evet ailem mükemmel biri bana ve eşime saygı duyan 4 4 lük bile degil 4 5 lik insanlar şimdi istedigin yerde üzül
Elestiri de alacagini bilerek buraya yorum yapman gerekiyor. Tanimadigin insanin elestirisini bile kabullenemiyorsun. Negatif olan sensin hayatta herseyi kendine tehdit olarak algiliyorsun. Anlattigin konuda hic bir sey yok magdur edebiyatiyla algi yapman zaten kafasizliginin boyutunu anlatiyor. Madem nisaninda istemende olay oldu begenmedigin ailenin cocugunu da alma o zaman.
Evet tamam sen mukemmelsin kaynanan berbat mutlu oldun mu ?

Ee tamam olmuş bitmiş işte. Eşiniz de tavrını koymuş. Görüşmeyin, konuşmayın olsun bitsin. Sürekli bunları düşünmek, olayların peşine düşmek neden. Kv sizi sevmeyince, görüşmediginizde hayatınızdan keyif mi alamıyorsunuz.
Tatlım ben mesafe koydum da ne oldu benim adıma benim evimden çaldıgı resimle tıktok hesabı açmış arkamdan konuşmadıgı iftiralar kalmıyo evindeki herşeyi çalmışlar

Yazdıklarınız çok karışık pek anlaşılmıyor ama anlattığınız kadarıyla pek gelmiyor gitmiyor yardımcı da olmuyor
Siz de ameliyat olmuşsunuz biraz da bu yüzden hassassınız.
Bence bir mesafede siz koyun
Kaynananın ayrısı ve mesafelisi en iyisidir
Sonrasında işler çok karşıyor
Yüz göz oluyorsunuz çok görüşünce
Bir akraba topluluğunda veya bir aile toplantısında görüşmek en iyisi
Çok iç içe olmaya lüzum yok
Bir şey beklemeyin de
Bir şey yapmayın da

Back
X