- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ımmmm süper görünüyo çok canım çekti yaaa ellerine sağlık şekerim alkisalkisalkis
Dilimlerken zor olmuyo dimi gerçi yoğurttan ekmekler yumuşuyodur kanımca.
Acaba içine başka neler koyabiliriz :uhm: bizimkiler kornişonu falan pek sevmezler o yüzden diyorum
delüsün sen.... harika olmuş hiç kıskanmadım:dilcikar:
elinize sağlık.
Orijinal bir tarif.
Denenecekler listesine eklendi bile..
Ellerine sağlık cancağzımcokacimcoook
Bu salatayı arkadaşımın günü için yapmıştım ben de şıpırt diye bitti ilk dakkadasempatiksalakcinni Çok beğenildi ..
kaydirigubbakcemile3
Hem kolay hem lezzetli ..
Seninkinin resmini göremiyorum şuan açılmıyor ama eminim enfes gözüküyordur..
Hah şimdi gördüm .. : )
Şık görünüyor ve oldukça iştah açıcı ..
Şuan tatlı yemem rağmen ( ağzımın boş durmadığını teyit eder bir cümle idi zannımca : ) beni cezbetti..
Hiçbi salataya hayır diyemenlerdenim , huyum kurusun o kurumazsa şu bünye sumocu olma yolunda
Benim yaptığım biraz daha farklı ama hemen hemen malzemeler aynı..
İzninle , farklı noktaları paylaşayım ,
Tost ekmeklerini sütte bırakıyorum beş on saniye..İçine çekip yumuşadıktan sonra harçlarını ekliyorum..
Süslemeyi de çaprazlama yapıyorum.. Bir sıra bezelye bir sıra rendelenmiş yumurta sarısı bir sıra
rendelenmiş yumurta beyazı bir sıra mısır :) Çok güzel görünüyor adeta , renk cümbüşü..
Ayrıca mutlaka tavsiye ederim : Haşlanmış tavuk göğsü..
Müthiş yakışıyor..
bir iki diş de sarımsak yeme de yanında yat..
Yanlız senin salata tam pasta kıvamında . .
Pek beğendim : )
Bu kesin annemin favorisi olacak,bol sebzeli şeyleri çook sever ama kesin kepekli ekmekle yaptırırkaydirigubbakcemile3 teşekkürler ablacım
ne güzel olmuş pasta. harika yaa. anneannem için yaparım (pastada canı kalıyor ama şeker rahatsızlığından dolayı yiyemiyor) fikir için çok çok teşekkür ederim. eline sağlık.
süpersinn döktürmüşsün yine senin tariflerin hiç utandırmadı beni. bunu da denicem mutlaka kahvaltı da ve misafirlere değişik bi sunum
İncim maşallah yine döktürmüşsün görüntüsü süper yaaa pasta gibi cokacimcoook ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?