Elektrikli Mutfak Aletleri Tost Makinası markası ihtiyacım var

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.806
598
arkadaşlar 2kişiyiz evde ve tost makinası almak istiyorum
çok büyük çok ahım şahım bişeye gerek yok ama kaliteli olsun
hangi markayı önerirsiniz
ben arçelik ,korkmaz ve tefalinkine bakıyorum kararsız kaldım öneriniz varmı

başka markada olabilir??​

Kenwood HG 364 Tost Makinasını kullanıyorum gayet memnunum.tostları çok güzel yapıyor.ayrıca ızgara fonksiyonu da var.kullanışlı tavsiye ederim ama küçük bişi değil:

hımm güzele benziyor tercihlerim arasında bakacağım teşekkür ederim
bide eşim tost yemiyor o yüzden kendime alcam

Tefaller de güzel ama ben arzum kullanıyorum memnunum.
Bi sorun çıkarmadı da,benim tek tavsiyem alırken mutlaka plakaları çıkanlardan al.
Ben evlenmeden önce plakası çıkanlardan kullanmış olmama rağmen,
hangi akla hizmetse arzumun sabit plakalısından aldım.
Tost yaptıktan sonra temizliği işkence.
Bence ne marka olursa olsun,kullanışlı ve temizliği kolay olsun.

Biz de Kenwood HG 364 kırmızı tost makinesinden kullanıyoruz. 6 seviye ısı ayarı var, tostları gayet güzel. Izgara özelliğini de seviyoruz. Plakalarını çıkarmak çok pratik. Temizliği de kolay. Tavsiye ederim.

Ben de tost makinası bakıyorum. Tefal döküm ızgara ve tost makinası almak istiyorum. Bir kez alıyoruz ve sorun çıkarmadıkça yıllarca kullanıyoruz.
Tefal kullananlar da memnun.
Kesinlikle plakaları çıkıp bulaşık makinesinde yıkananlardan alın.

benimkide çıkıyor fakat plaksı bulaşık makinasında yıkanınca kavlıyor hangi marka olursa olsun

korkmazın uygun ve çok renklı tost makınelerı var eğer sende benım gibi renk sevıyorsan bır bak derim . Şimdiden gule gule kullan.

bizde fakir kullanıyoruz annem çok memnun bende korkmaz aldım çeyizime bakalım nasıl kullananlar memnun ama

arkadaşlar hem tost hem waffle yapanmı almalıyım bilemdim yardımcı olun arcelik aliim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…