• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tost Makinemi almışlar...

Kızlar gittim sordum, müdüre gönderdiler. müdire hanım Ben aldım dedi. Dün odada başka birini aramaya gelmişler ve tost makinesini görmüşler. Aslında almazdık ama gazetenin üstündeydi ve ekmek kırıkları vs. vardı üstünde dedi.

Ben de mutfakta ekmek kızartıp sonra odaya getirdiğimi, masaya zarar vermesin diye soğuması için gazetenin üstüne koyduğumu anlattım. Amaaaa dedi ki hakkında tutanak hazırlıyoruz, bunları savunmana yaz. Yıl sonuna kadar makineyi depoya kaldırdık dedi.

Kısacası savunma yazıcam sonra bu savunma yazım yurt yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecek ve bana verilecek ceza belirlenecekmiş.

Korktum açıkçası. Neyse böyle işte :(((

Aaaa coşmuşlar :S

ilk etapta bir kızgınlıkla toplarlar, sonra gidip özür dileyenlere yumuşak ve kibar olanlara malını verirler.
zıtlaşmadan evime götürecektim ama şu şu sebepten henüz götüremedim derseniz eminim makinanızı verirler.
ben de anneniz gibi düşünüyorum yani...

hemen anladim hacettepe oldugunu.. boyle absurdlukler anca orda olur. 3.5 senede bitirdim...ama o da beni bitirdi. neyseki yollarda sefil olmuyorsun. iyi kotu orda kalmaya bak, yoksa cekilmez sabahin korunde Allah'in beytepesine gitmek...

burada kalmak için ne kadar uğraştık. bir de insanı çileden çıkarıyorlar.en çok da yol çekmek zorunda kalmadığım için seviniyorum evet. ama bizim blokta böyle saçmalık olduğunu duymadım.bir kere şey oldu.mutfağa yazı asmışlardı eşyalarınızı tezgahta masalarda bırakmayın diye.bir gün gelmiş bütün eşyaları toplamış depolara kaldırmışlar.bulaşık süngerimizi bile.gittik konuştuk 'bugüne kadar ilk defa bıraktık hep kızardık başkalarına kirli-temiz bütün eşyalarını bırakıyorlar diye,bir daha olmaz' dedik hemen verdiler.en küçük hatada da yurttan atacaklarını sanmıyorum.bence sadece göz korkutuyorlar.çünkü parayı seven bir okul, herkesi atacak olsalaarr...

acıkca gıdıp konusmanız taraftarıyım..
sıze aıt olan bı esyayı uyarı vermeden alma hakları yokdur..
yapdıklarınınc ezası dahı vardır..
yurtta goze batmamak ıcın susmak yerıne hakkınızı aramanızın taraftarıyım..

canım benım altı ustu bır tost makınesıı gıt konus derdımmm amaa babanın soyledıgı daha mantıklııı....Yurtan atılmak cok basıtse bırak kalsınnnn konuu acılırsaa eger yurtta sende o zaman dıle getırırsınnn

hemen anladim hacettepe oldugunu.. boyle absurdlukler anca orda olur. 3.5 senede bitirdim...ama o da beni bitirdi. neyseki yollarda sefil olmuyorsun. iyi kotu orda kalmaya bak, yoksa cekilmez sabahin korunde Allah'in beytepesine gitmek...

valla okul bi bitse de kurtulsam... derdim makine falan değil zaten. yanlış anlaşılmak akannehir : ((

burada kalmak için ne kadar uğraştık. bir de insanı çileden çıkarıyorlar.en çok da yol çekmek zorunda kalmadığım için seviniyorum evet. ama bizim blokta böyle saçmalık olduğunu duymadım.bir kere şey oldu.mutfağa yazı asmışlardı eşyalarınızı tezgahta masalarda bırakmayın diye.bir gün gelmiş bütün eşyaları toplamış depolara kaldırmışlar.bulaşık süngerimizi bile.gittik konuştuk 'bugüne kadar ilk defa bıraktık hep kızardık başkalarına kirli-temiz bütün eşyalarını bırakıyorlar diye,bir daha olmaz' dedik hemen verdiler.en küçük hatada da yurttan atacaklarını sanmıyorum.bence sadece göz korkutuyorlar.çünkü parayı seven bir okul, herkesi atacak olsalaarr...

püfff ya valla gerildim. bakalım sıkı yönetime geçiyoruz sanırım :bbo:

acıkca gıdıp konusmanız taraftarıyım..
sıze aıt olan bı esyayı uyarı vermeden alma hakları yokdur..
yapdıklarınınc ezası dahı vardır..
yurtta goze batmamak ıcın susmak yerıne hakkınızı aramanızın taraftarıyım..

sevgili kar,
bugün oda arkadaşım konuşurken müdürle, müdür odadan tost makinası aldığını söyledi ve savunma yaz dediler vs. haber vericez dediler. akannehir
bunu aileme söyleyince babam bana demediğini bırakmadı. ben sana idareye gitme bile demedim mi ya senin başına bişey gelirse diye bağırdı çağırdı.
haksızlığa karşı bile olsa susmayı bilmen lazım falan dedi.

müdire ise kullanmadığın zaman suç değil diyor. ama o zaman neden suçlu gibi savunma yazmam gerekecek ki? kendi gelip almış odamdan sonuçta.

ya bi kere kullanmana neden karışıyorlar anlamıyorum.muhtemelen elektrik parasındandır,dünyanın parası dönüyo bu yurtlarda ama işte...bende 3 kuruş fazla gelmesin diye doğalgazı kapatıp,derse montla,montu bırak hırka yelek üstüste giydiğimizde bize zorla çıkaran yönetimden intikam almak için hep telefonumu okulda şarj ederdim,saçımı okulda düzleştirirdim,ohh canıma değsin.

madem bu kadar pamuk ipliğine bağlı atılman sende eve geç canım,fiyat olarak daha uygun olmazmı,hem yani olay tost makinası değil hapistemi yaşıyorsunuz sanki bu kadar katı kuralları var..

Back
X