Elektrikli Mutfak Aletleri tost makinesi alıcam?

sarihperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.605
762
73
İstanbul
bütçem maksimum 150 liraya kadar buna uygun olarak önerebileceğiniz tost makineleri neler var?int.te fiyatlara bakınca bir sürü var ama hani kullanmadan anlaşılmıyor o yüzden bekliyorum önerilerinizi marka bazında da olur hangisine hiç bakmayım mesela?birde teflon mu seramik mi?

Arçelikten 120ye almıştık geçen sene $ARCELIK-K-2367-E-Tost-Makinesi__75226163_0.webp
Ama tavsiye etmem, çünkü tam tostları koycam otomatiği kapanıyor, hani belli süre yandıktan sonra kapanır ya çıt diye sonra tekrar yanar. Baya vakit kaybı tekrar yanmasını beklemek falan. Arçelikte uygun bulabilirsin, ama otomatik kapanıp kapanmamasına dikkat et mümkünse otomatik kapanmayanlardan al :34:

Arçelikten 120ye almıştık geçen sene Eki Görüntüle 1162397
Ama tavsiye etmem, çünkü tam tostları koycam otomatiği kapanıyor, hani belli süre yandıktan sonra kapanır ya çıt diye sonra tekrar yanar. Baya vakit kaybı tekrar yanmasını beklemek falan. Arçelikte uygun bulabilirsin, ama otomatik kapanıp kapanmamasına dikkat et mümkünse otomatik kapanmayanlardan al :34:

hm çok teşekkür ederim bu bilgi için:)başka tavsiye alabilirim rondoda blendırda falanda:)

Korkmaz'ın döküm olan tost makinesini kullanıyorum.çok memnunum..fiyatını hatırlamıyorum ama netten bakabilirsiniz.

Korkmaz A310-01 Formula Seramik Kaplama Tost Mak bunu düşünüyorum nasıldır acaba?sizinki kaç watt birde genelde wattına dikkat etmiyoruz ama tostta en çok buna dikkat edilmeli bu 1800 W,seramik kaplama isitediğim için ve korkmaz iyi olduğu için alıcam ama tecrübeye ihtiyacım var

cnm evim.net ten aldım 2 hafta önce era sm20 hem ızgara hem tost makinası demirdöküm ve süper tost yapıyo aynısı burda magazalarda 150 liraydı

Bizde karacadan cookplus marka tost makinesi aldık, fiyatı 150 tl. Tost süper oluyor, ayrıca etleride harika pişiriyor. 5 dk etler hazır. Favorim oldu hiç 15 dk fırın ısıtmayla uğraşmıyorum.Tavsiye ederim canım.

Ben ızgara ve tost makinesi ortak olan bir alet kullanıyorum. iki işlem içinde kullanışlı oluyor. hem de bir ürün olduğu için az yer kaplıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X