ben de tefal versatilis aldım canım en iyi modellerden biriymiş çünkü teflon değil dökümmüş, daha sağlammış, palakaları da çift taraflı kullanılıyor ve ızgara da olabiliyor ve gayet uygun bir fiyata 150 liraya aldım istersen özelden aldığım yeri yazabilirim
ben de tefal versatilis aldım canım en iyi modellerden biriymiş çünkü teflon değil dökümmüş, daha sağlammış, palakaları da çift taraflı kullanılıyor ve ızgara da olabiliyor ve gayet uygun bir fiyata 150 liraya aldım istersen özelden aldığım yeri yazabilirim
Bu konu çok önce açılmış ama yenilere yardımcı olmak açısından yazayım. Annemin evinde Tefal Versatilis tost makinesi kullandık. Plakalarının çıkması yönünden güzel ama biraz fazla yer kaplıyor ve ağır bir makine. Aynı anda 6 kişilik tost yapılabiliyor. 3 seviyesi var ama 3. seviyede tost yaparsanız ekmekler çabuk kuruyor. Bir de ne yazık ki tost yaparken ekmek kırıkları veya yağlar plakaların arasından makinenin içine kaçabiliyor ve temizlemek zor oluyor. Yandaki bölgelerin aralarına ekmek kırığı ve yağ kaçtı mı temizle bakalım temizleyebilirsen. Kapağın sap kısmında küçücük boşluklara ister istemez ekmek kırığı girerdi ve orayı kulak pamuğuyla zar zor temizlerdim. Temizlik açısından sadece plakaların çıkması o makinenin temizliğini kolaylaştırmıyor yani. Makineyi alırken ekmek kırığı kaçabilecek çukurluklara da dikkat edin derim.