Tövbe Estağfirullah! Ne Oluyor Bana :)

OTE="bokeyl, post: 41102415, member: 677572"]Oturmaz ayakta bekler normalde ama gezinmez... bence oturmasında bir sakınca yok.[/QUOTE]
Yok kafede dört saat oturduktan sonrailk oturum yarım saat oolsa bile ikinci sınav başladıktan sonra gitmişler dir. Yerlerine yedek gözetmen konmuştur. İyi diyorum o vakitte n sonra almışlar onları

aşk böyle bisey ne güzel iştee

inanirim :)

eşimi ilk gördüğüm anda işte ben bu adamla evleneceğim demiştim

hersey mümkün de sınav sırasında genelde Gözetmenler pek konuşmaz dikkat dağıtma mak için onu yapmasaniz iyiymiş

Bende eşimi ilk gördüğüm de böyle olmuştum sırılsıklam aşk bunu adı tatlım

Aynısı benim de başıma geldi, biz de ilk görüşte aşk yaşadık ,evlenemeyen bir tek ben mi varım Evlenmeyi geçtim ağzıma s..ıldı zati sormayın.

Aynısı benim de başıma geldi, biz de ilk görüşte aşk yaşadık ,evlenemeyen bir tek ben mi varım Evlenmeyi geçtim ağzıma s..ıldı zati sormayın.
Hayırlısı değilmiş demekki; gönül bu , sanırım sizinki ak değil başkasıymış. Bundan sonra hayırlı aşk olur inşallah.

Yanlış okumadıysam namaz kılıyormuşsun Allah kabuletsin kardeşim ama sana yalvarıyorum. Konuşma o kişiyle. Neden diceksin. Namaz kılan bir kardeşimsin. Ahiretini yakmanı istemem. Dinimizce haramdır sevgili. Ve sende şeytana uyup haram işleme. El ele tutuşucaksın gayri meşru ilerisi olmayan bir muhabbete giriceksiniz. Ve gayri meşru muhabbetin ahirette merhametsiz azabı var. Ailenin uygun bulduğu ve seninde onayladgn bir evlilik yapacagin gune kadar beklemeni ve dünyevi zevkler icin hic bir erkekle sevgili olmamani oneririm. Ahiretimizi dusunelim. İslam cercevesindeki evlilikte. Ailen senin istedgin kisilikte birini bulur ve yaninizda bir akrabanizla o kisiyle 3 gun bulusupherseyi knusma helaldir. Buda biz muslumanlara yakisandir. Digeri haramdir. Faniye duyulan aşk ta hem aci verir hemde seytandandir. Aşk sonsuza Allaha verildiginde hakiki sahibini bulmus olur ve hic aci cektirmez. Arsızlıga cesaret, zinaya aşk dediler. İşte bir neslin ahlakini boyle yediler. Necip Fazıl

Azcık aşın kendinizi ya ...

Vuu.
Cok guzel hareketler bunlar, burda burdaa
Ama aman canim ilk goruste ask diyip sorunlari gormemezlikten gelme.
Su olanlar guzel seyler ama unutma: tanisma asamasindasin, tanimaya calis.

Sen siteyi trollemek icin mi geldin ne yaptin. Yok melekler lanetler yok gayri mesru iliskiye girme... Konu sahibi hemen zina yapti zaten.

aayyy içim bi hoş oldu belki de çok öncelerden tanışıyorsunuz kim bilir Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin, inşallah bu güzelliklerin devamı da artarak gelsin :))

profil resimdeki senmisin?
sana yalvariyorum kardesim, sacini ört ahiretini yakma.

neyse
konu sahibi arkadasim bende tebrik etmek istedim, insallah hersey gönlünce olur ne güzel anlatmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…