Selam kadınlar. Benim evde beslediğim kedim var. Hamile kalmadan önce sokak kedileriyle de gayet aram iyiydi. Sushi filan da yerim yani. Şimdi benden test istedi hoca. Eğer pozitif çıkarsam ne oluyor yani ilaç mı kullanmam gerekiyor. Nasıl geçiyor bu arada 5 haftalık gebeyim henüz
Yıllarca hayvan beslememe rağmen ki sokaktan aldıklarım ve özel olarak aldıklarımda dahil :) Ben de bağışıklık kazanmamamisim... sonuc pozitif :) bu durumda gebelik sonlanması gibi bisey söz konusu değil... korkma o yüzden... ikinci hamileliğim kaldı ki... Sadece kedi köpekten uzak (senin oldugu icin tavsiyem kum vs degistirmesini sen yapma) - Çiğ Et ve tavuğa dokunma (eldiven kullanıyorum Ben) ve yeşillikleri çok iyi yıka... İşte bu kadar
Ben de sonucumu daha bugün aldım. Aynı senin gibiyim evde kedim var sokaktan toplar getiririm kumuyla filan da hep ben uğraşırım cigköfte sushi yerim ama hic toxoplazma gecirmemisimSelam kadınlar. Benim evde beslediğim kedim var. Hamile kalmadan önce sokak kedileriyle de gayet aram iyiydi. Sushi filan da yerim yani. Şimdi benden test istedi hoca. Eğer pozitif çıkarsam ne oluyor yani ilaç mı kullanmam gerekiyor. Nasıl geçiyor bu arada 5 haftalık gebeyim henüz
Ben de sonucumu daha bugün aldım. Aynı senin gibiyim evde kedim var sokaktan toplar getiririm kumuyla filan da hep ben uğraşırım cigköfte sushi yerim ama hic toxoplazma gecirmemisim
merhaba,Selam kadınlar. Benim evde beslediğim kedim var. Hamile kalmadan önce sokak kedileriyle de gayet aram iyiydi. Sushi filan da yerim yani. Şimdi benden test istedi hoca. Eğer pozitif çıkarsam ne oluyor yani ilaç mı kullanmam gerekiyor. Nasıl geçiyor bu arada 5 haftalık gebeyim henüz
birkere virüsü kaptıysanız artık bağışıksınız bir daha yaşamazsınız .Ben Ocak ayında hamile kaldım ve kedim olamamasına rağmen toksoplasma virüsünü kaptım testlerde yeni enfeksiyon dendi.ve bebeğimin kalp atışı 10. Haftada durdu kürtaj oldum şimdi yine 9 haftalık hamileyim bunada gecermi diye aklım çıkiyoaradan 8 ay geçti hiç bir enfeksiyoncuda içimi rahatlatıcı bişey söylemiyor
Canım enfeksiyon uzmanıda aynı şeyi söyledi hatta önlem amaçlı spramisin başlamıştım 4 ayı geçmiş eski enfeksiyon bırak ilacı dedi.ama dün gittiğim kadın doğumcu kan testi düzeyiniz istenilen düzeyde değil iyi bı perinatologla görüşün dedi kafam allak pullakbirkere virüsü kaptıysanız artık bağışıksınız bir daha yaşamazsınız .
kan testi düzeyi derken? şimdi 2 tane var birtanesi şuan geçiriyormusun demek , diğeri de daha önce geçirdin mi ? sakıncası yoksa değerlerini yazarmısın ?Canım enfeksiyon uzmanıda aynı şeyi söyledi hatta önlem amaçlı spramisin başlamıştım 4 ayı geçmiş eski enfeksiyon bırak ilacı dedi.ama dün gittiğim kadın doğumcu kan testi düzeyiniz istenilen düzeyde değil iyi bı perinatologla görüşün dedi kafam allak pullak
Toksoplasma IgM 1.33(pozitif)kan testi düzeyi derken? şimdi 2 tane var birtanesi şuan geçiriyormusun demek , diğeri de daha önce geçirdin mi ? sakıncası yoksa değerlerini yazarmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?