toxoplazma rubella testleri

hsnoya

Hayat sevdiklerimle güzel (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
917
757
408
Meraba kızlar dr um ense kalınlığı testi yapıp uçlu taramaya cagirdi beni . ama arkadaşların çoğu bu toxoplazma ve rubella testleri de yaptırmış oysaki Benmdr um benden bu testleri istemedi yyaptırmayan var mi bnm dr um mu istemedi sadece ? Bi sakıncası olur mu ki yaptirmayinca ? Endişe duymaya başladım ne yapmalıyım ?

Bize de yapıldı canım bu testler söyle doktoruna yapılacak mi bu testler diye

ilk çocuğumda yapılmadı. ikincide kalp atışını duyduğumuz gün onlar, HIV ve sarılık testi yapıldı. doktoruna sor istersen. rahat ol inşallah bir sorun yoktur.

Sağolun kızlar. Bana yapılmadı artik bu testlerin zamanı da geçti sanırım uçlu taramaya gidecem iki hafta sonra bu testler ilk uç ay içinde yapılırmış dr gerek duymadı vardır bi bildiği herhalde inş bi sıkıntı olmaz teşekkürler.
Bize de yapıldı canım bu testler söyle doktoruna yapılacak mi bu testler diye

ilk çocuğumda yapılmadı. ikincide kalp atışını duyduğumuz gün onlar, HIV ve sarılık testi yapıldı. doktoruna sor istersen. rahat ol inşallah bir sorun yoktur.

sıkıntı olmaz. et tüketirken dikkat et. çiğ köfte gibi çiğ etlerden sosis, salam gibi işlenmiş etlerden uzak dur. et tüketirken sağlıklı olmasına dikkat et

Anladm cnm hayırlısı ınsallah ama 3lu test yaptirabilirsin senin suan nekadar

Cnm bgn SATA gore 14.haftaya girdim ultrasonda 1 hafta ileride ama Yani 15.haftadayiz. Uçlu test 16-20.haftalar arasında yapılıyor. Ben iki hafta sonra gidicem inş.

Tamam Cnm zaten çiğ köfte salam sosis vs hic yemiyorum dikkat ediyorum . normal kırmızı eti bile tuketmem ben aram yok. Ama onu tüketmek lazim aslında ama ne bilim yari vejeteryanim ben sanırım
sıkıntı olmaz. et tüketirken dikkat et. çiğ köfte gibi çiğ etlerden sosis, salam gibi işlenmiş etlerden uzak dur. et tüketirken sağlıklı olmasına dikkat et

Cnm senin de maşallah 19.haftadaymissin ohhh ben de gelir miyim o günlere inş bazen tereddüt ediyorum bi hafta bebeğimi görmeyince korkuyorum iyi mi aacaba ddiye. İki hafta sonra randevum ama sanırım bu haftasonu yine bi acile giderim içim rahat etmiyor ;( sen bebisim hareketlerini hissetmeye başladın mi cnm ?

benimde öyle oluıyo canım kontrolden ertesi gün içimi huzursuzluk kaplıyo bende bikaç gündür çok az pıt pıt hissediyorum oda hergün deil bigün cok hissediyorum bazen hiç oyüzden hep iyi düşün dua et allah sağlıklısını versin inşallah herşey güzel olcak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…