Saç Rengi ve Saç Boyama toz açıcı kullanmak

bannuce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
7
0
31
sacimi siyaha boyadm 3 ay once. memnun kalmadım üstune ne kahveler boyadm olmadi suan biraz da olsa kirildi rengi ama yinede siyahliklar var bende toz acici aldm kalın telli saclarim ve daha once hic acici kullanmadan kendim sacimi boyadim ilk defa açıcı kullanicim:eek: sizce etkisi ne olur:eek:

Son düzenleme:
Kuafore git ama kendin yapma toz acici cok kuvvetli bi sey mahfeder sacini kopar kopar dokulur hep diyelim actin tupturuncu bi sey olur kendi kendine basa cikip yola koyamazsin
Ama aldığm yer 15 dk bekletip yikamami söyledi bakır tonu oluyormus ve bende zaten acik kahve düşünüyorum pek bir zarar olmayacagni soyledi kafamda deli sorularr :110::KK53::KK47:

sacimi siyaha boyadm 3 ay once. memnun kalmadım üstune ne kahveler boyadm olmadi suan biraz da olsa kirildi rengi ama yinede siyahliklar var bende toz acici aldm kalın telli saclarim ve daha once hic acici kullanmadan kendim sacimi boyadim ilk defa açıcı kullanicim:eek: sizce etkisi ne olur:eek:
Toz açıcı saçı çok yıpratır.içine biraz krem açıcı katmalısın.saçını kontrol ederek açmalısınki yanıyomu görmelisin,dumanlar çıkıyor ve cıs cıs sesler geliyorsa hemen soğuk suyla yıka yoksa saçın sertleşir saçın üst üste siyaha boyalımı?

Eklentiler

• 300.png
    300.png
    124,7 KB · Görüntüleme: 65
Toz açıcı saçı çok yıpratır.içine biraz krem açıcı katmalısın.saçını kontrol ederek açmalısınki yanıyomu görmelisin,dumanlar çıkıyor ve cıs cıs sesler geliyorsa hemen soğuk suyla yıka yoksa saçın sertleşir saçın üst üste siyaha boyalımı?
Yok canım bi kere boyadim ondan oncesi hep acik kumral kulladim en sonunda da siyaha boyadm ve siyah saci acmak icin 2kere kahveye boyadm biraz olsun mat siyahligi gitti bende tamamen gitmesini istiyorum. Dediginiz gibi kontrol ederek yapicam zaten umarım kötü sonuc almam:eek:

Yok canım bi kere boyadim ondan oncesi hep acik kumral kulladim en sonunda da siyaha boyadm ve siyah saci acmak icin 2kere kahveye boyadm biraz olsun mat siyahligi gitti bende tamamen gitmesini istiyorum. Dediginiz gibi kontrol ederek yapicam zaten umarım kötü sonuc almam:eek:
Bende koyu kestane saçlarımı açtım sarı turuncu oldu güzel açıldı,koleston röfle setiyle,palette karıştırdım.garnier gümüş sarısı kullandım, gece ışıkta açık küllü kumral, ölen gün ışında bakır sarı, oldu, içinde hala turunculuklar kaldı bende sarışın olmaya çalışıyorum baya masrafa giricem gibi inşallah sizde istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

X