toz pembe hayaller...

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
Arkadaşlar bu ne demek yaa konuşmayı aynen yazıyorum

Ben: Askerden geldikten sonra sen sakaryadayken yanıma bi gelme kızarım

O: Askm gelirim tabi ama ne siklikta gelurim bilmiyorm
Belki istemeye geliriz

Ben: Belki mi :)
3haftayı geçmesin aşkım lütfennn

O: o dedgin olmaz
Calscam etcem zor yani, gelsem nerde
Kacam, kaç gün kalcam.

Ben: anladım aşkım
Çalışmadıpın günler haftasonu diye düşünmüştüm neyse o günler bi gelsin de inşallah

O: Hayatm
Bak toz pembe hayal kurmya gerek yk
Durumlar malum
Vakit olcakmi
Hayat sartlari
Olmickmi hayatım
Simdiden konsmak olmaz hayatm

Ben: toz pembe hayaller mi

O: Evt ne var hyatm, 3 haftada bi diyorsun şaka gibi

Ben: Ben özlerim diye söyledim şartlar nasıl olur tabiki bilemeyiz hayatım
Çalışma durumun hangi şehirde olacapın

O: TAmam hayatm benm
Ben braz farkli anlamisim

Ben: Ben yine anlatmayı beceremedim.
O: Yk askm oyle deme ya
Bebgm bnm

Ben bişey anlamadım toz pembe hayaller kısmına takıldım ve canım sıkıldı yorumlarınıza ihtiyacım var.

Son düzenleme:

canım bana sanki sevgilin bu isteme durumlarına falan pek ısınamamış gibi geldi siz ne zamandır düşünüyorsunuz evliliği sanki kaçıyo gibi :26:

canım bana sanki sevgilin bu isteme durumlarına falan pek ısınamamış gibi geldi siz ne zamandır düşünüyorsunuz evliliği sanki kaçıyo gibi :26:

Biz 7 aydır beraberiz ve baştan ciddi başladık ama bu durum canımı sıktı.

Kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum.
Hayal kurup yıkılmaktansa her şeyi akışına bırakıyor gibi geldi.

:26:

canım banada çok istekli gelmedi ciddi düşünmüyormuş gibi. toz pembe HAYAL demiş altını çize çize hayal olduğunu belirtmiş bence bu konuda üstüne gitmeyin 7 ay kısa bir süre sonuçta biraz daha zaman geçsin belli eder ne istediğini siz tanıyın biraz daha gözünüz açık olsun ama. hayırlısı olsun ne diyeyim...

Biz 7 aydır beraberiz ve baştan ciddi başladık ama bu durum canımı sıktı.

kaç yaşındasın ? bak askerden de daha yeni geliyormuş bence o sıkıya gelemedi yaa eğer kısa dönem falan yapmıyorsa o da genç evlenmek için bana sanki evlilikten istemeden falan kaçıyormuş gibi geldi çünkü baksana isteme falan diyince olmaz demiş yani canım bence arkadaş evlilikten kaçıyo gibi belki geiriz falan demeler yani canım üzülme ama çok çok evlenmek isteyen erkek belki falan demez ki öyle toz pembe hayaller falan da demez seninle beraber hayaller kurar bence sen çok erken karar verme bu evlilik işine canını sıkmak istemem ama bu benim görüşüm

Bu konuşmayı hiç yadırgamadım aynı konuşmaları yapıyorduk bol bol yanıma geliceksin falan diyodum ben o da aşkım nasıl olucak saçmalama derdi çok üzülürdüm hatta konumda var sıkıntı yaşadık bu durumdan ama artık sürekli geliyor çünkü oda özlüyor ve sen gel demesende geliyor hiç takma canım kafana o günler gelmeden bilemezsiniz bencede hayal kurma istediğin olmazsa hayal kırıklığına uğrarsın

bence çok hayal kurup da daha sonradan işlerinin yoğunluğundan dolayı belki çok sık gelemediği zaman hayal kırıklığına uğramamanı istemiş. çok normal bi şey. ben de hep böyle davranırım. kimseye asla söz vermem. konuşmada alınacak veya kötü niyetle yazılmış hiçbir şey yok bence için rahat olmalı canım...

Toz pembe hayaller derken sık sık yanına gidip gelmeyi kastetmiş benim anladığıma göre.. Ki öyleyse adam haklı çünkü evlenmeyi düşünüyorsanız para biriktirmesi gerekecek uzak yola gidip gelmek, hatta bazen kalması gerekiyorsa otel parası ödemek falan filan külfetli olabilir :) Yani üzülmeni gerektiren birşey görmedim ben, yine sizin iyiliğiniz için söylemiş gibi geldi.. Dediği gibi malesef bazen hayat şartları, deli gibi yapmak istediğimiz şeyleri yapmamıza engel olabiliyor.. Hayat her zaman toz pembe değil :)

Niye takiliyorsun ki.dogru demis bence.gozunu acip etrafa bir baktin mi hic?millet is guc sahibi olup para kazanip hayata tutunmak icin birbirini yiyor.uzak sehirlerde misiniz bilmiyorum ama uc haftada bir geleceksin vs demek cok gereksiz.simdi hicbirsey belli degil.bosuna bir muhabbet.
Askerden gelir,isine bakar,o zaman ki sartlar ne ise oyle olur.sikbogaz ediyorsun adami.

Kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum.
Hayal kurup yıkılmaktansa her şeyi akışına bırakıyor gibi geldi.

:26:

Şuan canım sıkkın o yüzden güzel şeyler düşünemiyorum

Şimdiye kadar hiç böyle birşey dememişti gayet ciddi konuşuyordu ama şuan kafam allak bullak

Bi cümlede ne çok aşkım hayatım kullanmışsınız kelimeler anlamını yitirmiş, cümlenin anlamını çıkarmak zor oldu 😃

24 yaşındayım kısa dönem yapıyor askerliğini peki ben ne yapabilirim öneriniz nedir?

Bence kötü niyetle söylemedi onu. Askerden geldikten sonra calismasi gerekiyor bakalim hemen is bulabilecekmi ee ailen sorarsa ne is yapiyorsun diye 3 hafta icinde gelip isi yoksa bi cevap veremicek.. bence bunu düsünerek söylemistir. Sıkma canini bazi seyleri akisina birakmak iyidir

7 aylık ilişkide evlilik düşünmek erken bence. O yüzden konuşmada darılacak bir durum yok.

Onun dışında bazı harfleri yutmamanızı rica edeceğim.

Son düzenleme:
24 yaşındayım kısa dönem yapıyor askerliğini peki ben ne yapabilirim öneriniz nedir?

ben diğer arkadaşlar gibi 3 haftada bir gelme olayına değil de belki istemeye geliriz demesine takıldım durumu olmazsa tabii ki de 3 haftada bir gelmesi zor olabilir ama bence sen de çok sıkboğaz etme o desin yani demezse gelcem falan diye sıkıntı vardır zaten bana göre isteme konusunda da daha yedi ay olmuş biraz akışına bırak böyle konuları açmadan müdahale etmeden bekle bakalım zamanla neler olacak belki de sevgilinin karakteri böyledir mantıklı bir insandır her şeyi düşünüp taşınmadan bir şey söylemek istemiyordur bilemiyorum zamana bırak baktın yine devam ediyor o zaman otur düzgünce konuş derim tabi bu benim fikrim

Bence hiç takılma. Adam gerçekçi. Hayat acımasız. Kadere kısmete inanıyor büyük konuşmak istemiyo gibi geldi bana da ne biliim

Kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum,askerden gelince iş arayacak belki hemen bulamayacak yada işe girecek ama sizin yanınıza gelmekte zorlanacak malum çalışma hayatları vs çok zor artık,belki isteriz demiş galiba ama kötü niyetle söylediğini sanmıyorum çünkü daha 7 aylık bir ilişki ve evlilik için erken olduğunu düşünüyordur evlilik için biraz birikim yapması gerek sonuçta o yüZden kafaya takılacak bir sorun olarak görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…