- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Toz pembe hayaller derken sık sık yanına gidip gelmeyi kastetmiş benim anladığıma göre.. Ki öyleyse adam haklı çünkü evlenmeyi düşünüyorsanız para biriktirmesi gerekecek uzak yola gidip gelmek, hatta bazen kalması gerekiyorsa otel parası ödemek falan filan külfetli olabilir :) Yani üzülmeni gerektiren birşey görmedim ben, yine sizin iyiliğiniz için söylemiş gibi geldi.. Dediği gibi malesef bazen hayat şartları, deli gibi yapmak istediğimiz şeyleri yapmamıza engel olabiliyor.. Hayat her zaman toz pembe değil :)
ben diğer arkadaşlar gibi 3 haftada bir gelme olayına değil de belki istemeye geliriz demesine takıldım durumu olmazsa tabii ki de 3 haftada bir gelmesi zor olabilir ama bence sen de çok sıkboğaz etme o desin yani demezse gelcem falan diye sıkıntı vardır zaten bana göre isteme konusunda da daha yedi ay olmuş biraz akışına bırak böyle konuları açmadan müdahale etmeden bekle bakalım zamanla neler olacak belki de sevgilinin karakteri böyledir mantıklı bir insandır her şeyi düşünüp taşınmadan bir şey söylemek istemiyordur bilemiyorum zamana bırak baktın yine devam ediyor o zaman otur düzgünce konuş derim tabi bu benim fikrim
Bu konuşmayı hiç yadırgamadım aynı konuşmaları yapıyorduk bol bol yanıma geliceksin falan diyodum ben o da aşkım nasıl olucak saçmalama derdi çok üzülürdüm hatta konumda var sıkıntı yaşadık bu durumdan ama artık sürekli geliyor çünkü oda özlüyor ve sen gel demesende geliyor hiç takma canım kafana o günler gelmeden bilemezsiniz bencede hayal kurma istediğin olmazsa hayal kırıklığına uğrarsın
bence çok hayal kurup da daha sonradan işlerinin yoğunluğundan dolayı belki çok sık gelemediği zaman hayal kırıklığına uğramamanı istemiş. çok normal bi şey. ben de hep böyle davranırım. kimseye asla söz vermem. konuşmada alınacak veya kötü niyetle yazılmış hiçbir şey yok bence için rahat olmalı canım...
Bence kötü niyetle söylemedi onu. Askerden geldikten sonra calismasi gerekiyor bakalim hemen is bulabilecekmi ee ailen sorarsa ne is yapiyorsun diye 3 hafta icinde gelip isi yoksa bi cevap veremicek.. bence bunu düsünerek söylemistir. Sıkma canini bazi seyleri akisina birakmak iyidir
Biz bayanlar ne kadar çok seviyor ve herşeyi kafaya takıyoruz inşallah benimkide geldikten sonra bol bol yanıma gelir.
7 aylık ilişkide evlilik düşünmek erken bence. O yüzden konuşmada darılacak bir durum yok.
Onun dışında bazı harfleri yutmamanızı rica edeceğim.
Doğru demiş.Toz pembe hayaller kurma.Adam askerden gelsin işine gücüne bi baksın.Böyle şeyler şimdiden sipariş usulü olmaz.Arkadaşlar bu ne demek yaa konuşmayı aynen yazıyorum
Ben: Askerden geldikten sonra sen sakaryadayken yanıma bi gelme kızarım
O: Askm gelirim tabi ama ne siklikta gelurim bilmiyorm
Belki istemeye geliriz
Ben: Belki mi :)
3haftayı geçmesin aşkım lütfennn
O: o dedgin olmaz
Calscam etcem zor yani, gelsem nerde
Kacam, kaç gün kalcam.
Ben:anladım aşkım
Çalışmadıpın günler haftasonu diye düşünmüştüm neyse o günler bi gelsin de inşallah
O: Hayatm
Bak toz pembe hayal kurmya gerek yk
Durumlar malum
Vakit olcakmi
Hayat sartlari
Olmickmi hayatım
Simdiden konsmak olmaz hayatm
Ben: toz pembe hayaller mi
O: Evt ne var hyatm, 3 haftada bi diyorsun şaka gibi
Ben: Ben özlerim diye söyledim şartlar nasıl olur tabiki bilemeyiz hayatım
Çalışma durumun hangi şehirde olacapın
O: TAmam hayatm benm
Ben braz farkli anlamisim
Ben: Ben yine anlatmayı beceremedim.
O: Yk askm oyle deme ya
Bebgm bnm
Ben bişey anlamadım toz pembe hayaller kısmına takıldım ve canım sıkıldı yorumlarınıza ihtiyacım var.
bence takılıncak bi şey söylememiş sevgiliniz.ayrıca 7 aylık bi sürede evlilik için cokda farklı bi tepki vermesini beklemek çok acelecilik olur.
evlenmek, bu kararı alabilmek cok basit değil. birde işin içine askerden yeni gelmiş ve daha yeni işe başlamiş bi erkeğin psikolojisine bakarak yorum yapmanda fayda var.
toz pembe hayallerden kasıt (genelde biz kadınlar işin maddi boyutunu düşünmeden hemen oluverecekmiş sanırız-bende dahil) biraz birikim yapmak,plansız programsız bişeye kalkışmamak olabilir.en azından ben bu yazışmadan bunu anladım.
Bir anda toz pembe hayaller kurmaya gerek yok deyince mantıklı düşünemedim. Haklısınız daha iş bulacak maddiyatı düzelticek bunları düşünmüştür ben de saf gibi beni sevmiyor mu artık diye düşünmüştüm. Çok kafaya takmışım bu toz pembe hayalleri. Teşekkür ederim canım yorumun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?