toz pembe hayaller...

Erkek arkadaşın çok mantıklı konuşmuş.
Hayat maalesef toz pembe değil.
Askerden gelince hemen iş bulamayabilir,maddi olarak toparlanması vs.. zaman alan işler bunlar.
Ne kadar şanslısın böyle mantıklı düşünen bir erkek arkadaşın var.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Allah razı olsun içimi rahatlattın:)

Ben onun kadar mantıklı bir insan görmedim. Haklısınız ben bazen duymak istediklerimi duymayınca paranoya oluyorum. Sabır diyorum teşekkür ediyorum.

Biz bayanlar ne kadar çok seviyor ve herşeyi kafaya takıyoruz inşallah benimkide geldikten sonra bol bol yanıma gelir.

Bence iyi niyetle söylemiş, sonradan yapamıcağı bişeyi söylemekten çekinmiş :)

Sen ne güzel konuşmuşmuşsun:) canım yorumun için çok teşekkür ederim.

Ben öyle düşünmemiştim hiç sanırım bende de bencillik var. Karşımdakini anlayamıyorum

Biz bayanlar ne kadar çok seviyor ve herşeyi kafaya takıyoruz inşallah benimkide geldikten sonra bol bol yanıma gelir.

Biz çok acele ediyoruz ben daha askerliğinin bitmesine 4-5 ay varken biz gelince nasıl görüşücez diye kavga etmiştim hemde yanına ziyarete gitmişken kısıtlı zaman varken o da o zaman gelsin bakıcaz demişti işte sen beni sevmiyorsun bu ne demek hiç düşünmüyo musun sorumsuzsun falan demiştim şimdi gülüyorum o halime görüşme konusunda düşündüğümden çok çok az sıkıntı yaşadım o yüzden herşeyi akışına bırak hiç sorun olmaz :)

7 aylık ilişkide evlilik düşünmek erken bence. O yüzden konuşmada darılacak bir durum yok.

Onun dışında bazı harfleri yutmamanızı rica edeceğim.

Afedersin ben direk kopyala yapıştır yaptım :) farkında diildim.

bu zamana kadar konuştuklarınız, düşünce yapısı, karakteri ve size hissettirdikleriyle ters düşüyorsa konuşma şekli içinize sıkıntı düşmesi normal olabilir, anormallik sezebilirsiniz. ama askerde fikirleri değişmiş de olabilir, daha makul mantıklı düşünmüştür hayalleri bırakıp. ben de pek terslik göremedim 7 ay kısa zaten, zamana bırakın bakalım...

Son düzenleme:
İyiki varsınız kk hanımları hepinize çok teşekkür ederim ve sizleri çok seviyorum :)

bence takılıncak bi şey söylememiş sevgiliniz.ayrıca 7 aylık bi sürede evlilik için cokda farklı bi tepki vermesini beklemek çok acelecilik olur.
evlenmek, bu kararı alabilmek cok basit değil. birde işin içine askerden yeni gelmiş ve daha yeni işe başlamiş bi erkeğin psikolojisine bakarak yorum yapmanda fayda var.
toz pembe hayallerden kasıt (genelde biz kadınlar işin maddi boyutunu düşünmeden hemen oluverecekmiş sanırız-bende dahil ) biraz birikim yapmak,plansız programsız bişeye kalkışmamak olabilir.en azından ben bu yazışmadan bunu anladım.

Doğru demiş.Toz pembe hayaller kurma.Adam askerden gelsin işine gücüne bi baksın.Böyle şeyler şimdiden sipariş usulü olmaz.

Bir anda toz pembe hayaller kurmaya gerek yok deyince mantıklı düşünemedim. Haklısınız daha iş bulacak maddiyatı düzelticek bunları düşünmüştür ben de saf gibi beni sevmiyor mu artık diye düşünmüştüm. Çok kafaya takmışım bu toz pembe hayalleri. Teşekkür ederim canım yorumun için.

rica ederim. biz ilk yıl evlenme kararı almamıza rağmen bunu 5 yıl sonra hayata geçirebildik.askerlikti, işti,birikimdi derken..ha bu kadar sene beklemişsin herşeyi tammı dersen; yine değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…