Toz toz toz

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Kızlar toz benım ıcın buyuk dert!
Evım ınsaatın tamkarsısı cıft bına yapılıyor. Uc gunde bır supuruyorum sılıyorum sık sık toz alıyorum ama yıne tozlar ucusuyor halıya yattım smdı yıne heruer yoz.kızlar caresı nedır bu ısın gunde en fazla onbesdk cam acık bebegım var acamıyorum,
yazında klıma var acmıyorum ztn sadece havalandırmak ıcın yıne aynı oluyo.nasıl bır yol ızlemelıyım

Kızlar toz benım ıcın buyuk dert!
Evım ınsaatın tamkarsısı cıft bına yapılıyor. Uc gunde bır supuruyorum sılıyorum sık sık toz alıyorum ama yıne tozlar ucusuyor halıya yattım smdı yıne heruer yoz.kızlar caresı nedır bu ısın gunde en fazla onbesdk cam acık bebegım var acamıyorum,
yazında klıma var acmıyorum ztn sadece havalandırmak ıcın yıne aynı oluyo.nasıl bır yol ızlemelıyım

inşaat bitene kadar bekliyceksin mecburen
balkonları sık sık yıka toz aralardan gelmesin
pencerelerin iç pervaz kısmına nemli bez koyabilirsin
ve camı çalışma olmadığı zamanlarda aç evi havalandır..

balkonunuz varsa sık yıkamaya çalışın.mobilyalarınız için mobilya cilası (marka veremiyoruz sanırım) kullanabilirsiniz.

tozu biraz kesiyor.mobilyanın üzerinde toz durmuyor.diğer temizleyicelere göre biraz daha iyi sonuç alabilirsiniz.onun dışındada sanırım yapacak bişey yok gibi.
kolay gelsin..

İnsaat bitene kadar sabir edeceksin.Balkonlarini hergun yika en azindan balkona girip ciktin mi oradaki toz iceriye gelmez.

Back
X