- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Cok yeni sayilmaz ama ici full 1 sene once yenilendiEski evler çabuk kirlenip tozlaniyor eviniz eski mi ?
Sanmiyorum cunku tek oda boyle degil ben guneşe bagladim acikcasi biraZHalınızla alakası olabilirmi?
Halilar yeni degil anlaşilan bende boguşucamHalılar yeniyse onlar toz çıkartıyor olabilir. Değilse çaresi yok.
Evimin bi tarafı otoparkla çocuk parkına, diğer tarafı yol ve ufak bir çamlık alana bakıyor. Rüzgar da alan bir bölge. Yıllardır tozla boğuşuyorum çözemedim.
Güneş nasıl toz üretiyor olabilir sizce? Nasıl bir mantık kurdunuz?Sanmiyorum cunku tek oda boyle degil ben guneşe bagladim acikcasi biraZ
Benim ara sokakta evim anayoldan once onumde iki bina daha var.ev cok yeni degil belki dediginiz gibi eski oldugu icindirBizde toz tutacak hali bir yerde var. Camları da çok açamayız, kedi var. Onun dışında ev eski direkt anayolun önünde sayılır.. tam değil de öyle işte. Karsimiz avm öyle düşünün kalabalık yani. Cam çok acmadigimiz halde toz oluyor hemen. Ben eski ev diye diyorum ama bilemiyorum da:)
Bilmem bi dusunce sadeceGüneş nasıl toz üretiyor olabilir sizce? Nasıl bir mantık kurdunuz?
Esyalar degil de ev eski ise çok kirlenir ve çaresi yok maalesef gunluk temizlemek gerek dip köse.Cok yeni sayilmaz ama ici full 1 sene once yenilendi
Sen 3 gün iyi duruyorsun canım süpürmemek için ben temizlik yapıyorum ertesi gün komidinler felan hep toz ama buldum neden olduğunu kıyafet değişirken aşırı toz çıkıyor halının bi zaman sonra havı gider tozu kalır onunda etkisiyle toz yüklü yatakodası.Kizlar evim aşırı toz oluyor. Surekli supuruyorum ama mesela evde olmadigimiz supuremedigimiz zamanlar oluyor en kotu 3 gun gecse odami supureyim diyorum bazalarin arkasini cekiyorum aşiri toz kaplanmis oluyor. Soguk bi memleketteyim cam acar havalandirir sonra kapatirim yani surekli acik degil ve aşiri gunes goruyor.gunesle alakali olabilir mi .veya bunun bi cozumu var midir.
Calıştiğimiz için fırsat olmuyor pek o yuzden .3 gun degil 1 gun gecse yine ayni. Ozellikle evet yatak odası. Coğu kişi halilara baglamişSen 3 gün iyi duruyorsun canım süpürmemek için ben temizlik yapıyorum ertesi gün komidinler felan hep toz ama buldum neden olduğunu kıyafet değişirken aşırı toz çıkıyor halının bi zaman sonra havı gider tozu kalır onunda etkisiyle toz yüklü yatakodası.
Işığı kapat yatağa yat telefonunun flaşını aç havada uçuşan tozları görürsün
Yok benimki direkt eski ve içi de eski kaç yıllık dolaplar,laminantlar, kapılar vs.Benim ara sokakta evim anayoldan once onumde iki bina daha var.ev cok yeni degil belki dediginiz gibi eski oldugu icindir
İcini biz 1 sene once yeniledik bi ara laminanttan oldugunu da dusundum acaba toz mu cekiyor diye ama bilemedim .anlaşilan cozumu yok sizinde Allah yardimciniz olsunYok benimki direkt eski ve içi de eski kaç yıllık dolaplar,laminantlar, kapılar vs.
Evet ama en çok kıyafet değişirken aşırı toz çıkıyor bi formülü yok maalesef barışık yaşamalıyızCalıştiğimiz için fırsat olmuyor pek o yuzden .3 gun degil 1 gun gecse yine ayni. Ozellikle evet yatak odası. Coğu kişi halilara baglamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?