Tp bebek tedavisinde menopur kullanan var m?

deryam76

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
790
1
316
Fransa
canlarim ikinci tup bebek tedavisine basladim bu dafa dr menopur verdi ilk tedavide gonal kullanmistim ve bir tane yumosum olmustu simdi menopur kullaniyorum ve size sormak istedigim menopur yumurta sayisini arttirirmi menopur kullanan varmi

canım ben puregon kullandım.malesef yardımcı olamıycam...sormak istediğin başka sorun varsa seve seve cevaplarım..

kimse kullanmamis demekki ama ben sonucu yazacagim haftaya pazartesi belli olacak insallah boll yumurtam olur vede saglikli

ben puregon 150 ile başlamıştım ve son 3 gün de puregon +menopur kullandım.ama sayıyla ilgisi varmı bilmiyorum.

Bu ılacı kullanan kımse yoktu ama ben yınede yazacagım belkı erken menopoz yumurta rezervlerınde azalma olanalarada vesıle olur bu tedavımde 5 tane yumurtam olustu ve 4 tanesı dollendı

Bu ılacı kullanan kımse yoktu ama ben yınede yazacagım belkı erken menopoz yumurta rezervlerınde azalma olanalarada vesıle olur bu tedavımde 5 tane yumurtam olustu ve 4 tanesı dollendı

hayirli olsun canim tedavin transeferin ne zaman canim banada dr um menopour verdi gonol f le birlikte vurulmaya baslayacgim insaallah temmuzda sen bu ilaci tekmi kullandin yoksa gonal fle mi

canım Menopur, Menogon, Merional hem fsh hem lh içeren ilaçlarmış ve gonal f ile puregon sadece fsh içeren ilaçlarmış ve evet ileri yaş ve erken menapoz durumuna olağanüstü farketmese de menopur menohon merional daha iyi deniyor aynı zamanda daha da ucuz ilaçlar. bana ilk tedavimde sadece fsh içeren gruptan fostimon uygulanmıştı. şimdi dr lar genelde menogon önerdi. sende başarılı olmasına sevindim darısı başıma :Saruboceq::lepi:

hayirli olsun canim tedavin transeferin ne zaman canim banada dr um menopour verdi gonol f le birlikte vurulmaya baslayacgim insaallah temmuzda sen bu ilaci tekmi kullandin yoksa gonal fle mi

canim ben adetin 21.gunu basladim dacapeptyl kullandim adet olduktan sonrada adetin 7.gunu menopura basladim adetin 21.gunu lokal anesteziyle yumurtalarim toplandi 5tane 4tanesi dollendi bugunde yani adetin 23.gunu transferim oldu birtada koydular uc tanesinide dondurdular INSALLAH BU DEFA OLUR

canım ınsallah sonuclarımız guzel olur

hayirli olsun bebisin canim neden bir tane koydular ikisini koysalar olamuyormu bende insaallah adetimin ucuncu gunu baslayacagim ilaclara hayirli haberlerini aliriz insallah yakin zamanda bol sans rabbim muradini versin canim

hayirli olsun bebisin canim neden bir tane koydular ikisini koysalar olamuyormu bende insaallah adetimin ucuncu gunu baslayacagim ilaclara hayirli haberlerini aliriz insallah yakin zamanda bol sans rabbim muradini versin canim
canım burda cogul koymuyorlar hayırlısı neyse o olsun zaten ıkız olacaksa tek yumurta ıkızı olur her sey kısmet rabbım cumlemızın muradını versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…