Tp Bebekle kiz Bebek bekleyenler buraya!

hiram 06
canım meraklanma bendede iki meleğim arasında 3 günlük bir fark var.doktor çoğul gebeliklerde normaldir dedi.bende başta cok telaşlanmıştım ama herkeste öyleymiş.merak etme...çok şükür bu günleri de görebildik!

ya kızlar,,
bebişlerimizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenebiliyoruz.benim 12.haftada randevum var.acaba öğrenebilirmiyim sizce!

ben oğrenemedım ınş bıraz daha buyusun dıyo doktorum çogullarda daha garantı hayırlısı ınş ıkı hafta sonra gıdınce oğrenırım artık ınş o zaman onyedı haftaklık olacak............sende azcık daha beklersın bence ............sonradan değışmesındense beklemek daha ıyı ..............hayırlı ols bu arada

Merhaba arkadaşlar bende yarın ikinci bebeğin kalp atışlarını duymak için doktora gidicem.ınşallah ikiside iyidir.ılk denemede 8+4 de kalp atışları durmuştu bebeğimin. ınşallah böyle bir şeyle karşılaşmam çok korkuyorum.Rabbim kimseye böyle bişey yaşatmasın.

inş duyarsın canım.sen gönlünü ferah tut.yüce Rabbim bi daha yaşatmasın.bende 2.bebeğiminkini sonradan duymuştum.Allahım gönlüne göre versin..

canım mrb bende ikiz bekliyorum
benim 6.haftada kanmam başladı 11.haftaya kadar sürdü
3 kesede oluşmuş ama biri boştu ve boş olan zamanla eriyecek erirkende kanaman olacak demişti doktorum
cok şükür kanamam artık yok
ben 16.haftaya giriyorum
ve benim 3.aydan sonra başladı mide bulantılarım
doktorum gebeliğin güzel gittiğinin göstergesi mide bulantısı dedi
yediğimi çıkartıyorum doktorum banada metpamid verdi ama çok zorda kalmazsan kullanma normalde önermiyoruz dedi
bende hiç kullanmadım
ben 12+6günlükken gitmiştim doktorum cinsiyetlerine 1kız 1 erkek %80 dedi
bu arada ben cok fazla bel ve baş ağrısı çekiyorum

merhaba kızlar benimde ikizlerim var salı randevumuz var ense ölçümlerine bakılacak bakalım cinsiyetlerini görebilecek miyiz rabbim herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhh

merhaba arkadaşlar,öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bugün doktora gittim.Doktor bir tane kese içinde 2 bebek gördü.Birinin kalbi atıyodu diğeri arkada göremiyorum dedi.10 gün önce başka bi doktora gitmiştim iki ayrı kese vardı şimdi tek kese.Eski ultroson kağıdını gösterince beni başka bi yere gönderdi ordaki cihaz daha büyükmüş.Yarına randevu verdiler hayırlısı bakalım.

kızlar benimde 9 haftam oldu mide bulantılarım dahada arttı sabahları hiç bişi görmek istemiyorum acaba ikiz diye hep bölemi gidecek bide şu crinone jel beni öldürüyor sürekli çamur gibi gelmeye başladı ne zaman bitecekki o siz birde progestan hap kullanıyormusunuz bana bide onu verdi ayrıca bebeklerden biri küçük diye heralde

hiram06 canım
dr sordum.ikiz oldukları için daha çok bulantı oluyormuş.bende hiç iyi değilim.bulantı için bi tane hap verdi.cesaret edip içemedim bile.bende progestan kapsül kullanıyorum canım 3.aydan sonra düşük riski azaldığı için kesiyolarmış.çok kalmadı canım.sıkalım dişimizi!

evet haklısın ben metpamid bulantı hapı kullanıyorum mecburen yoksa sabahları dayanamıyorum inş geçecek bugünlerde

uyku problemi bende de oldu.önceleri çok uyuyordum hatta yataktan kalkamıyordum şimdi ise uyuyamıyorum nedense sabaha kadar dönüp duruyorum.yani anlayacağın belli zamanlarda farklılıklar gösteriyor her bünyeye göre de değişiyor

cnm benin bulantılar 6. hafta başladı hala devam özellikle sabahları çok kusuyorum artık hapla biraz düzeldi ama herkeste olmazmış inş senin hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…