Tp Bebekle kiz Bebek bekleyenler buraya!

Arkadaşlar dayanamadım 11. günümde tahlil yaptırdim sonuç 232, 13.gün 436 çıktı sizce ikiz olabilirmi lütfen yardım edin duramıyorum tşk.

bende 15 haftalık hamileyim,tup bebekle kaldım,ve cok sukur ılk 3 ay hafıf kanamalarım dıısnda cok bıseyım yok,ne bulantı ne baska bısey..yanlız ben sımdıden bazen panıge kapılıyorum,mıllet bırıyle basa cıkamıyo,2 tanesı zor olcak..allah yardımcımız olsun bayanlar..

benimde yoğun kanamam oldu..şuanda hastanede yatıyorum

sonuç bugün belli olacak..bilgilendiririm merak edenleri

benimde yoğun kanamam oldu..şuanda hastanede yatıyorum

sonuç bugün belli olacak..bilgilendiririm merak edenleri

geçmiş olsun canını sıkma ben de mikro ile ikiz bekliyorum 21+2 olduk kanamalar v.s. ben de atlattım Allah ın izniyle hiç bişey olmaz içini ferah tut iyi düşün iyi olsun :teselli:

merhaba bende 12+3 günlük ikiz tüp bebek hamilesiyim. 5. haftadan itibaren ara ara devam eden kanamalarım var ayrıca iştahsızlık ve mide bulantıları var.
sormak istediğim bişey var ikiz gebeliklerde 2'li tarama testini dr önermediği için yaptırmadım yaptıran varmı acaba?

Son düzenleme:
kötü kanamayı atlattım çok şükür evdeyim artık..umarım bida tekrarlamaz..herkese sıkıntısız bir hamilelik ve sağlıklı ikizler diliyorum :)

kızlar mrb.Aranıza benide alııın.Bende tüp bebekle ikiz bekliyorum ama daha çok yenii 8 haftalıklar.Umarım herkes sağlıcakla bebişlerini kucağına alırlar.bu haftadan sonra karşılaşabileceğim sorunlar nelerdir?birde düşük iğnesini kaçıncı haftaya kadar kullandınız?Dikkat etmem gerekenler nelerdir? Malum siz daha çok tecrübelisinz.. sevgiler..Hepinizi öpüyorum..

merhaba bende 13 haftalık ikiz bebek hamilesiyim karnımızın çatlamaması için ne kullanıyorsunuz artık bu haftalarda sonra kullanmamız gerekicek sanırım ben bol su içmeme rağmen kuruluk ve kaşıntılarım başaldı

merhaba kızlar bende geldim aranıza kızlarım 21. haftadalar. benimde hep korkularım var. erken doğmalarından, küçük doğmalarından korkuyorum. hep birşeylerden korkarak bu haftalara gldik allahım korusun meleklerimizi

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım,
ben de tüp bebek yöntemi ile şu an hamileyim,beta hcg ilk testimde 340,6 larda çıktı , şimdi ise 6500 lerde... artık salı günü belli olacak çift mi tek mi olduğu :)))) ben daha önceki gebeliğimde mide bulantısı 4,5 ay çektim ,sabahları aynı saatte saaatini bilirdi ama metpamid bile işe yaramazdı...bende tam alabilirsin sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.bel ve sırt ağrılarım için ben 9 ay sonuna kadar toz bir ilaç vermişti onu kullanmıştı biraz faydası olmuştu....ama tüp bebekte kolay kolay dış ya da boş gebelik söz konusu olmuyor , çok düşün bir ihtimal yani...bakalım ben de salı gününü iple çekiyorum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş. sevgiler....

Son düzenleme:
Arkadaşlar dayanamadım 11. günümde tahlil yaptırdim sonuç 232, 13.gün 436 çıktı sizce ikiz olabilirmi lütfen yardım edin duramıyorum tşk.

slm arkadaşım,

değerlerin güzel gidiyor ve 2 ye katlanıyor ama ikiz ya da tek olduğu bu değerlere göre belli olmaz kanımca,ultrason gününü beklemek en doğrusu , benim bile 11.gün 380 lerde olduğu halde ben bile daha emin değilim ultrason günümü bekliyorum...sevgiler...

merhaba arkadaşım,

mesajından sonraki bebeğinle ilgili (doğacağı,gün haftalık bilgilerdeki değişiklikler v.s. ) detayları nasıl ve nereye yazarak öğreniyoruz yardımcı olurmusun sevgiler ....

merhaba arkadaşım,

mesajından sonraki bebeğinle ilgili (doğacağı,gün haftalık bilgilerdeki değişiklikler v.s. ) detayları nasıl ve nereye yazarak öğreniyoruz yardımcı olurmusun sevgiler ....

yukarda araçlar var oradan gün gün hamilelik takvimi var oradan yapmıştım galiba canım

Kislar siz ikizlerinize kaç kilo ile hamile kaldiniz ve boyunuz kac . bizde tup bebek tedavisine Allahın izni ile baslayacagiz doktoruma tup bebekte ikiz oluyormu diyince senin minyon yapın var dedi.

Benimde 3. Gün embriyoları 13. Gün 832,99 ikiz mi merak ediyorum herkes ikiz hissediyor benimle ilgili ben bir şey hissetmiyorum

Merhabalar! Bende yumurta donasyonu yöntemle kebe kaldım. Ukrayna'da tedavi gördüm. İki güzel kızın annesiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…