Tavuk Yemekleri tr Tavuk Butlar-Resimli

vay canına sen ne marifetlisin tatlımolumunekankayizsmile,ellerin dert görmesin:nazar: yarın eşime mısır gevrekleri aldırim akşama da but vea kanat yapayım onlara:hulya:,sen olmasaydın ben ne apardımkaydirigubbakcemile5,bende bu çıtırlar nasıl yapıyorlar kafamı yoryorumbilmiyorumkismile,mısır unu denedim olmadı bir sürü şeylerohaoldumsmile,sen beni kurtardınopuyorumnanaktan,çooook teşekürler canım yapıcam resim de koyacamolumunekankayizsmile:nazar:

inci ablacım bu tavukları yapmaya bugün fırsatım oldu iykide yapmışım bayıldık eşimde çok sevdi bundan sonra hep yapıcam birdahakine resimde ekliycem

oy canimsin ya
ellerine saglik
begendiyseniz ne mutlu bana
yorumunuda esirgemedigin icin cok tskler
birdahakine resminide beklicem mutlaka canim cok saolopuyorumnanaktan

çok arika görünüyor canım ellerine sağlık.tavukları haşlamadan mı kızartıyorsun ve pişiyor mu?ben o şekilde denemiştim içi çiğ kalmıştı da bilmiyorumkismile

tskler canim benim
evvet haslamadan kizartdim
ama ben fritözde kizartdim
ve inan cig kalmadilar
tavada denemedim
bol yagda her yeri ayni ada kizarinca citir citir güzel pistiler
ama haslayarakta olur sanirim

ellerine sağlık canım benim bu hafta sonu yapıcam bundan mutlaka.sıcak sıcak çıtır çıtır:))

şimdi biz fethiyedeyiz canlarımbayanssulusmile,incinin tarifi bi arkadaş ahçiye verdim(otelde çalışıyor):kedi:,oda beğendi için bana mc donalds in tarifi gösterdi:kedi:,o tavuk çıtırlar oluyor yaopuyorumnanaktan,işte o normal bira+unsempatiksalakcinni,telle çırpıyoruzkaydirigubbakcemile2,kıvamı biraz koyu olacak:hulya:,bukadar,sosa batırıp hemen kızartıyoruz,ben inanamadım,ama aynı oluyor,isteye bağlı mısır unu ve gevrek katılabiliryerimseniben

Ay buzluğumda tavuk butu varken bunu yarın denemeliyim.Eline ve emeğine sağlık canım.
Ama kedi dili arkadasımın yazdığı bira ve un karısımını sanrım deniyeme.Eşim değişik tadlara hiç alısık değil.Fark ederse bira olduğunu hayatta yemez :))

Ellerine sağlık tatlım çok güzel görünüyorlar
Tavuklar nasılda kızarmış

Back
X