Trabzon da hamilelik kontrolü için önerilerinize ihtiyacım var

Muratindilegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
3
0
30
Merhabalar ☺☺
7.5 aylık hamileyim. :anne:Hamileligimin ilk dönemlerindeakcaabat daki hastanede kontollerim gerçekleşti. Memnun kalmadigim için medicalpark a devam ettim. Doğumumu da numune hastanesinde gerçekleştirmek istiyorum nasipse. Bu 1.5 aylık kalan zaman da medical park a mi devam etmeliyim yoksa numune hastanesine mi gitmeliyim. :işsiz: Ilk gebeligim oldugu icin çok heyecanlıyım ve napicam bilmiyorum :anneadayı::anneadayı:
 
Doğumunuzu numune de yapmaya karar verdiyseniz eğer takiplerinizı de orda yapmanız mantıklı. Ben de trabzondayım medicale gidiyorum doğumu da orda yapacagim. Medicalden neden vazgectiniz acaba?
 
Birkaç arkadaşım doğumu medical park da gerçekleştirdi ve çok pismanlar. Birinin bebeğinin sağlığı çok olumsuz etkilenince korkmaya başladım. Çevremdeki herkesten numune de dogum yapmam konusunda çok öneri alıyorum. Sanırım numune hastanesinden devam edeceğim artık
 
Bende Medical park da doğum düşünüyorum ve ufuk beye gidiyorum. Arkadaşlarının sorunları neydi? Ona göre bir kez daha düşünebilirim
 
Bi arkadaşım bebeğinin doğum sonrasinda hastane ortamında enfeksiyon kaptığıni söylüyor. 3.5 kg doğan bebek hızla Kilo verdi ve hastanede kalıyor. Bende Sevilay hanima gidiyorum ve şimdiye kadar çok memnunum. Guveniyorum da esasında ama şimdi canlı örnek olunca göz önünde özellikle eşim çok etkilendi.
 
X