Trabzon Impeial'de doğum yapanlar ve yapacaklar

boncuk10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
57
2
36
Giresun
Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz?
ben Kırhan Gençosmanoğlu'na gidiyorum başından beri şu an 28. haftamdayım,doğumumu da orda düşünüyorum,2 arkadaşımın doktoru da oydu,normal doğum taraftarı bi doktor diye duydum ama siz ne dersiniz kızlar?dopum yaklaştıkça her konuda daha bi derin düşünüyor insan hastane ve doktorla ilgili..

Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz?
ben Kırhan Gençosmanoğlu'na gidiyorum başından beri şu an 28. haftamdayım,doğumumu da orda düşünüyorum,2 arkadaşımın doktoru da oydu,normal doğum taraftarı bi doktor diye duydum ama siz ne dersiniz kızlar?dopum yaklaştıkça her konuda daha bi derin düşünüyor insan hastane ve doktorla ilgili..

Bende Trabzondan kimse yok mu diyodum. Ben ilk gebeliğimde İmperial de Ayşe Müsellime gidiyordum. memnun kalmıştım,tabii kürtajla sonuçlanmıştı. Şimdi Ufuk Yılmaz a gidiyorum Clinart. Ama Kırhan Bey e giden bir arkadaşım vardı,memnun kalmıştı o da normal doğum yapmıştı.

arkadaşlar merhaba şu an 16 haftalık hamileyim ve bir sürpriz tayinle 3 ay sonra -28 haftalıkken-Trabzon merkeze taşınıcaz.şu anda şokta olmakla beraber kafam çok karışık. ilk hamileliğim ne yapabilirim bilmiyorum.doğum yapan ya da yapacak olan arkadaşlar tavsiyelerinizi ,özel hastanede (farketmez) dr önerilerinizi ,muayene ücretlerini paylaşmanızı bekliyorum.

Bu konu çok eski kalmış yaaa...bende aynı hastanede düşünüyorum orda doğum yapanlar paylaşsa bilgilerini ne güzel olur

Back
X