Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trabzon medicalpark ta hasan beyin hastasıyım doktorumdan memnunumTRABZON MEDİCAL HASTANESINDE UFUK YADA HASAN BEYE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI ?? HANGİ DOKTORU ÖNERİRSİNİZ YADA BASKA DOKTOR VARMI ÖNEREBILECEGINIZ??
tüp bebek yaptırdınız mı acaba ?? tuttumu ?? o kadar kararsızım ki ufuk bey yada hasan bey arasındaTrabzon medicalpark ta hasan beyin hastasıyım doktorumdan memnunum
evet tüp bebek yaptırdım hatta test tarihim 1 şubattı ama negatif çıktı tekrardan doktorumla konuştum tekrardan histeroskobi olacam önümüzde ki ay ve takviye ilaçlar kullanacağım yumurta kalitesi için 4 ay sonra tekrardan başlayacağım Allah nasip ederse tüp bebeğetüp bebek yaptırdınız mı acaba ?? tuttumu ?? o kadar kararsızım ki ufuk bey yada hasan bey arasında
hayırlısı böyle demekki.. sizin sorun neydı acaba .. birde ilaçlar dahıl toplam ne kadara yaptırdınız muayene ücreti falan dahil bende öbür ay düşünüyrm da çift emriyo koyuyorlar dimi??evet tüp bebek yaptırdım hatta test tarihim 1 şubattı ama negatif çıktı tekrardan doktorumla konuştum tekrardan histeroskobi olacam önümüzde ki ay ve takviye ilaçlar kullanacağım yumurta kalitesi için 4 ay sonra tekrardan başlayacağım Allah nasip ederse tüp bebeğe
aynen tatlım hayırlısı böyleymiş. bizim sorunlarımız biraz fazla erişimde sayı hız ve morfaloji sorunu var bende yumurta sayım az toplamda 4 tane yumurtam oldu 2 si döllendi doktorum bana 3. gün 2 tane transfer etmişti ama tutmadı daha önce ameliyat olmuştum rahimde tekrardan yapışıklık olmuş olabilir o yüzden emriyo tutunamamış olabilir dedi tatlım ve takviye ilaçlar kullanacağım yumurtaların daha kaliteli olması için. ilk gittiğin zaman muaye ücreti ve tathlil parası veriyorsun bitene kadar muaye ücreti ödemiyorsun. benim raporum vardı 1850 hastaneye ödedim ilaçlar raporlu olduğum için 750 tl felan tuttu başka sormak istediği birşey varsa sorabilirsin..hayırlısı böyle demekki.. sizin sorun neydı acaba .. birde ilaçlar dahıl toplam ne kadara yaptırdınız muayene ücreti falan dahil bende öbür ay düşünüyrm da çift emriyo koyuyorlar dimi??
çok tsk ederim rapor olması ne güzelmiş ya ne kadar uyguna gelmiş .. bizimde morfoloji sorunu var bakalım hakkımızda hayırlısı birde seyı soracaktım (umarım rahatsız etmıyorumdur) tüp bebeğe basladıgınız ay mı gittiniz ilk defa doktora yoksa önceden gidip muayene olmaya gerek var mı mesela bı ay öncekı reglide falan ??aynen tatlım hayırlısı böyleymiş. bizim sorunlarımız biraz fazla erişimde sayı hız ve morfaloji sorunu var bende yumurta sayım az toplamda 4 tane yumurtam oldu 2 si döllendi doktorum bana 3. gün 2 tane transfer etmişti ama tutmadı daha önce ameliyat olmuştum rahimde tekrardan yapışıklık olmuş olabilir o yüzden emriyo tutunamamış olabilir dedi tatlım ve takviye ilaçlar kullanacağım yumurtaların daha kaliteli olması için. ilk gittiğin zaman muaye ücreti ve tathlil parası veriyorsun bitene kadar muaye ücreti ödemiyorsun. benim raporum vardı 1850 hastaneye ödedim ilaçlar raporlu olduğum için 750 tl felan tuttu başka sormak istediği birşey varsa sorabilirsin..
hiç rahatsız olmuyorum sorun değil istediğini sorabilirsin raporlu olmamız bizim için çook uygun oldu. raporsuz sanırım 4 bin TL veriyorsun hastaneye o da hemen değil opu olduğu zaman ben doktor beyin yaklaşık 1 yıldır hastasıyım tatlım daha önce 2 kere histeroskopi oldum benim hikayem uzun :) 1 ay önceden gitmek istiyorsan gidip muayene olup konuşabilirsin genellikle reglinin 3 günü gidiyorsun dr muayene ve tahlil yaptırıyor eğer değerlerin normal ise o ay tedaviye başlıyorsun tatlım şimdiden Allah yardımcın olsunçok tsk ederim rapor olması ne güzelmiş ya ne kadar uyguna gelmiş .. bizimde morfoloji sorunu var bakalım hakkımızda hayırlısı birde seyı soracaktım (umarım rahatsız etmıyorumdur) tüp bebeğe basladıgınız ay mı gittiniz ilk defa doktora yoksa önceden gidip muayene olmaya gerek var mı mesela bı ay öncekı reglide falan ??
Cevabınız için teşekkür ederim herşey dahilmi 850 raporunuz varmıydımedikal parkta ,geçen sene aşılamayı 850 TL ye yaptırmıştım
Aşılama denediniz miArkadaşlar medical park trabzon da aşılama yaptıranlar fiyat bilgisi olan varmı bizim doktorumuz da hasan bey eşimde morfoloji ileri hız 0
Asilama deneyecegimiz ay hamile kaldimAşılama denediniz mi
Aşılamanız tuttumu ve hangi dr ile yapmıstınızmedikal parkta ,geçen sene aşılamayı 850 TL ye yaptırmıştım