Trabzon medical Park'ta doğum yapanlar

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Kızlar doktorum trabzon medical Park'ta. Doğumumda orda olacak kısmetse. Ama bazı sorularım olcak. Kısa süre önce arkadaşım sezaryen oldu orda. Sezaryana kocasını almamışlar. Ben normal doğum istiyorum. Acaba normal doğuma eşimi alırlar mı? Bunu çok istiyorum. Ve korkuyorum o yanımda olmazsa diye. Bilgisi olan ve orda doğum yapan varsa yazabilirler mi acaba buraya

Kızlar doktorum trabzon medical Park'ta. Doğumumda orda olacak kısmetse. Ama bazı sorularım olcak. Kısa süre önce arkadaşım sezaryen oldu orda. Sezaryana kocasını almamışlar. Ben normal doğum istiyorum. Acaba normal doğuma eşimi alırlar mı? Bunu çok istiyorum. Ve korkuyorum o yanımda olmazsa diye. Bilgisi olan ve orda doğum yapan varsa yazabilirler mi acaba buraya
Canım bende trabzondayım medicalde hangi doktora gidiyosun ben hala bulamadım bi doktor :KK43:

Bende Nebahat Hanım'a gidiyorum çokta memnunum ilgili bende doğuma eşimde girsin istiyorum eğer bir aksilik olmazda normal doğum yaparsam eşimide istiyorum ve normal doğumda alıyorlar diye biliyorum ben

Karadeniz Hastanesi yeni adıyla Medikal Park Karadeniz'de doğum yapmayın da nerde yaparsanız yapın..

Tek kişilik oda diye anlaştığımız halde aynı gün doğum yaptığımız 3 diğer anneyle aynı odayı paylaştık.4 bebek tıkış tıkış oldu.Eşlerimiz bile yanımıza gelemedi çünkü odada yer yoktu ! İki gün kalmam gerekirken bir gece sonra resmen terk ettim hastaneyi.
Eşlerimizi dışarı çıkarmaya çalışan hemşireye ;refakatçi tabiki yanımızda olacak dedim.Cevabı ;oda küçük bebekleriniz hastalanıp bebek servisine çıksın o zaman siz bilirsiniz oldu.oda konusunda kandırıldığımızı söyleyip,böyle konuşamayacağı hususunda da kavga etmek zorunda kaldım .Yeni doğum yapmış halimle.
Doğuma kadar ki süreç çok iyiydi fakat,servisleri çok kötü.

X