Trabzonda asilama yada tup bebek yaptıran varmi fiyat ne basari orani falan

Başarı oranlarını bilmiyorum ama ilaç hariç tüp bebek fiyatları üniversite ve eğitim araştırma hastanesinde raporsuz 20.500 lira, özel hastanelerde 25 bin ile 30 bin arasında..ilaçlar da 15 bin civarı tutuyor..rapor olursa fiyatlar azalıyor

Merhaba ben kasustu hastanesinde yaptirdim ciddi sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu ve anomalisi vardı 1 embriyo oluştu tutmadı... hala başlamadınız mi bilmiyorum

Trabzon da asilama yada tüp bebek tedavisi yaptiran varmi
Merhaba. Geçtiğimiz mart - Nisan aylarında tüp bebek denedik. Ktü farabide.. hiç kimseye tavsiye etmem yaşadıklarından sonra.. özel doktor seçimi yaptığın halde sordugun soruya cevap alamamak istiyorsan ilaçlar tedaviye cevap vermediginde sen suclanilmak istiyorsan. Hemşireler tarafından azarlanilmak istiyorsaniz buyurun gidin.. hasta piskoljisinden anlamak sıfır..suratlar hep asık.tedavi sistemi saçma.cok fazla ilaç kullandiriyolar. Ve tecrübeli bı kadro yok. Deneme yanılma yaptılar resmen..Doktorum Cavit kart.. 15 milyar para ödedik kendisine.sadece her muayenede aynı yüzü görmekten başka bir işe yaramadi onu seçmem..Raporlu olmama rağmen 50 bine mal oldu tedavim. Aynı fiyata gider Medical parkta yaptırır insan gibi muamele görürdüm.. farabinin başarı oranı çok düşük bu arada.kesinkikle kimseye tavsiye etmiyorum.Giderseniz piskolojinizi bozarlar. 12-14 günde bitecek denemeyi 1 ayda anca bitirebildiler. Düşük doz ilaçlar başlatıp yumurtalar büyümeyincede ben suçladılar iki günde iki günde bir cagirarak bir dünya maddi kayıp yaşattılar( şehir dışından geliyorum) Velhasıl ilk transfer negatif. Bir dondurulmuş embriyomuz var onu denemek inanın hiç içimden gelmiyor. Tekrar o ortamda onlarla muhatap olmak zorunda kalacağım için.. o kadar doluyumki tedavi süreci aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor..herşeyi buraya yazamıyorum.. en önce kaybedeceğiniz zamani ve neredeyse özelle aynı miktarı ödeyeceğiniz parayı düşünerek gitmemenizi tavsiye ediyorum.. bir ay önceki güncel fiyat 20 bin doktor ücreti ,10 bin hastane, rapor çıkarma ücreti de 3-4 bin olmuştur. İlaçlarda rapor dışına çıktıkları için 10-15 bini bulur.. şehir dışından geliyorsan birde o masrafları ekle. Gelir sana 60 milyara.. kardeşim bu ay medicalparkta tüp bebek tedavisine başladı. 70 bin civarı tuttu...hiç değilse başarı oranı yüksek.ve ilgi görürsün. Yipratmazlar seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…