Aşılama Trabzonda aşılama yaptıran varmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nazar7042

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
29
29
18
Trabzon a yeni taşındım doktor aşılama yapıcaz dedi..kime güvenmem gerektiğini bilmiyorum yardimci olurmusunuz

Ben medical parkta yaptirdim malesef olumsuz sonuclandi umarim senin ki tutar

Trabzon a yeni taşındım doktor aşılama yapıcaz dedi..kime güvenmem gerektiğini bilmiyorum yardimci olurmusunuz[/QUOTE
medical park karadeniz hastanesinde ufuk yılmaza gidebilirsiniz ben istanbuldan semra kahramanın hastasıyım o önerdi kendisini memorial da eğitim almış

Merhaba imperial in asilama yaptigini bilmiyordm .ben dilek.hocaya gittim sonra vazgecip medicalpark karadeniz hastanesi hasan tahsin hocaya gittm bize de asilama dedi ama yazin dusunuyorum.ama bildigim kadariyla trabzonda hasan tahsin hoca alaninda en iyisi

Merhaba hanımlar medikalpark (Karadeniz Hastanesi ) kardeşim ufuk yılmaza tedavi oldu ilk asilamasiydi ve tuttu çok başarılı bır dOktar bence deneyin ve kardeşim çok rahat geçti durumu tedavisi falan kolay oldu 5 yıl üstüne oldu bebegi

Merhaba kızlar 3 senelik evliyim bebis istiyoruz ama olmuyor eşimin spermlerinde sıkıntı imperialde Dr.Onur Dündar beye gidiyorum asılama yaptırmak istiyorum önümüzdeki ay sizce aşılama konusunda iyi bir doktor mu? Kafam çok karışık

Back
X