- 6 Haziran 2012
- 196
- 3
- 318
- Konu Sahibi sinemmmmmm
-
Saol hazal.. :)) Resmler eklenmiştr cnm..
Merhaba arkadaşlar :)
3 Temmuzda Trabzonda ameliyatımı oldum..Ücrette gayettt uygundu..Burnum kemerli uzun ve ucu çok kalın olmakla beraber deliklerimde çok büyüktü..Bu kdr kısa bir süre dilimi geçmesine rağmen burnumdan çok çok çook memnunumm..Şuan sadece burnumun ucunda çok hafif şiş var..Kesinlikle hiçbirşeyi kafanıza takmayın.. Herşey , tümm problemleriniz zamanla geçicek gerçekten :)) Burun deliklerinde ameliyattan sonra asimetrisi olan arkadaşlarda korkmasın..3 haftaya kadar benimde öyleydi..Ama artk öyle bir şikayetim yok..Doktorum Mustafa ÇAPAR.. Kendisine sonsuz teşekkürlerimii sunuyorum..Sorunları veya soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.. :)
Trabzon Kanunı Egıtım Ve Arastırma Hastanesı plastık cerrahı servısı Onur Sümer . Bence mukemmel bır doktor. Görüşmelisin
dört gün önce amelyt oldum.Doktorum Mustafa çapar çok güzel geçti hiç ağrı sızı olmadan atlattım yüzüm bile şişmedi ama burnumun ucu bayaa şiş
Ücreti ne canım ??? Keşe foto da görebilsem
fotoğraf yükleyemeiyorum yaklaşık 6 ay oluyo ama ilk aylardaki gibi değil şişler indikçe burnumda gariplikler görüyorum resmen kemiğimin üstünde kıkırdak kalmış gibi ücreti uygun 1600 ama memnun değili,m kontrole gidicem bu ay sonunda sanırım tekrar bi amelyat gerkicek
Arkadaslar ameliyatimi oldum. Cok ama cok memnunum. Doktorum Savaş bey ameliyat sonrasida takiplerimde cok ilgili davrandi. Hic agrim olmadi ve şimdiden yuzum olumlu anlamda cok degisti. Herseyden onemlisi cok rahat nefes alabiliyorum ve guzel dogal bir burnum oldu. Herkese Rize Şar hastanesinde Op. Dr Savas Sarı yı tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?