Trabzonda Burun Ameliyatı Düşünenler...

kızlar trabzonda okuyorum bende daha önce ameliyt oldum burnumdan memnun kalmadım mustafa çapara başka amelayt olan memnun kalan varmı yandan herkes güzel yapabiliyoda önden nasıl burunlarınız

slm canım bende trabzonda ameliyat olmak istiyorum burun yapımız aynı sanırım ameliyat ne kadara mal oldu ben öğrenciyim ( birde önceki ve sonraki fotoğraflarını göremiyorum

dört gün önce amelyt oldum.Doktorum Mustafa çapar çok güzel geçti hiç ağrı sızı olmadan atlattım yüzüm bile şişmedi ama burnumun ucu bayaa şiş

Kızlar ben de Trabzon'luyum ama Trabzon'da ameliyat olmadım. Ameliyatımdan beri hemen hergün okuyorum burayı. Samsun'da Dr.Halit Urgan hiç düşünmeden ameliyat olabileceğiniz bir doktor. Hem hastanesi hem kendisi görmeye deger. Fikir alın derim.

Trabzon Kanunı Egıtım Ve Arastırma Hastanesı plastık cerrahı servısı Onur Sümer . Bence mukemmel bır doktor. Görüşmelisin

Yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum canım, eklesem sorun olur mu seni? Ben de Mustafa Çapar'ın ismini çok duydum. Ama ona ameliyat olanın fotoğraflarını görmedim hiç. Mail attım bir kaç kez ama dönüş yapmadı. off çok zor bu araştırma yapma işi

Trabzon Kanunı Egıtım Ve Arastırma Hastanesı plastık cerrahı servısı Onur Sümer . Bence mukemmel bır doktor. Görüşmelisin

peşpeşe yorumlar yazıyorum ama :) Elves Onur Sürmen'e ameliyat mı oldun yoksa muyane falan mı ? Devlet hastanesi ya her şeyi sgk mı karşılıyor yoksa ekstra ücret ödeniyor mu? Teşekkürler...

Arkadaşlar herkese selamlar. Rize Özel Şar Hastanesinde Burun estetği ve Botox konusunda istanbulun bilinen ünlü cerrahlarından Dr Savaş SARI başlamış. İstanbulda kuzenim Acıbadem hastanesinde kendisine ameliyat olmuştu ve sonucu mükemmeldi. Dün ögrenir ögrenmez sekreterinden randevu alıp bugun kendisine gittim. Gerçekten işine cok hakim Savaş Bey. Bugune kadar 1000 in üzerinde estetik burun ameliyatı yapmış istanbul acıbadem ve medıcanada. Yaptıgı ameliyatların fotograflarını zaten muayene ofisinin ekranında izledim. Ayrıca yüz fotograflarımı çekip ameliyattan sonra burun şeklimin nasıl olacagını bana gösterdi. Tamponda kullanmıyormuş. Ben en çok tampondan korkuyordum zaten. Bana çok güven verdi. kuzenim ve kuzenimin arkadaşlarınıda istanbulda ameliyat etmişti ve onlarlada konuştum. fotograflarını kuzenim bana yolladı gerçekten çok hoşuma gitti. Bende ameliyat için haftaya randevu alacagım kendisinden umarım herşey güzel olur. Şimdiden sabırsızlanıyorum.

Ücreti ne canım ??? Keşe foto da görebilsem

fotoğraf yükleyemeiyorum yaklaşık 6 ay oluyo ama ilk aylardaki gibi değil şişler indikçe burnumda gariplikler görüyorum resmen kemiğimin üstünde kıkırdak kalmış gibi ücreti uygun 1600 ama memnun değili,m kontrole gidicem bu ay sonunda sanırım tekrar bi amelyat gerkicek

ayy canım çok üzüldüm. umarım iyi olursun

Arkadaslar ameliyatimi oldum. Cok ama cok memnunum. Doktorum Savaş bey ameliyat sonrasida takiplerimde cok ilgili davrandi. Hic agrim olmadi ve şimdiden yuzum olumlu anlamda cok degisti. Herseyden onemlisi cok rahat nefes alabiliyorum ve guzel dogal bir burnum oldu. Herkese Rize Şar hastanesinde Op. Dr Savas Sarı yı tavsiye ediyorum.

Çok geçmiş olsun nasıl Savaş beyden memnun kaldınızmı?Birde ameliyat için ne kadar ödediniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…