Trabzonda burun ameliyatı olanlar ve olmak isteyenler...

Arkadaslar ameliyatimi oldum. Cok ama cok memnunum. Doktorum Savaş bey ameliyat sonrasida takiplerimde cok ilgili davrandi. Hic agrim olmadi ve şimdiden yuzum olumlu anlamda cok degisti. Herseyden onemlisi cok rahat nefes alabiliyorum ve guzel dogal bir burnum oldu. Herkese Rize Şar hastanesinde Op. Dr Savas Sarı yı tavsiye ediyorum.

evet canm nefes problemm var kemık egrilğinden dolayı kemerli bir de ikisini birden halletmek istiyorum erol öztürkü duydm trabzon numune hastanesnde haftaya ona bi görüncem iyi bir doktor arıyorum şuan

Merhaba.eski bir mesaj ama Erol Öztürke ameliyat oldun mu merak ettim?ben haftaya Erol beye ameliyat olmayı düşünüyorum.Eğer olduysan tavsiye eder misin?

merhaba.eski bir mesaj ama erol öztürke ameliyat oldun mu merak ettim?ben haftaya erol beye ameliyat olmayı düşünüyorum.eğer olduysan tavsiye eder misin?

hayır canım olmadım doktorla grştm ama bana güven veremedı bilmıorum ısınamadm tamam sedyeyye yatablrm diyemedm. çayelindeki doktor sercan göde için demiştim ama benm bazı durumlarmdan dolayı olmadm ameliyat. Zaten suan kendısı izmirdeymiş:((

Arkadaslar ameliyatimi oldum. Cok ama cok memnunum. Doktorum Savaş bey ameliyat sonrasida takiplerimde cok ilgili davrandi. Hic agrim olmadi ve şimdiden yuzum olumlu anlamda cok degisti. Herseyden onemlisi cok rahat nefes alabiliyorum ve guzel dogal bir burnum oldu. Herkese Rize Şar hastanesinde Op. Dr Savas Sarı yı tavsiye ediyorum.

Ücret konusu hakkında bilgi verebilir misiniz.

trabzondaki doktorların çok fazla terübesi vardır aslında orda iyi bi doktor bulup yaptırmak lazım en güvenilir bölge orası bence çünki çok sayıda ameliyat vardr

trabzondaki doktorların çok fazla terübesi vardır aslında orda iyi bi doktor bulup yaptırmak lazım en güvenilir bölge orası bence çünki çok sayıda ameliyat vardr

akıllı olun ya bu kadar meşhur İstanbullar da aranan 1000 in üzerinde ameliyat yapmış .istanbullar da çalışmış bir kulak burun boğaz doktorunun rize gibi yerde işi ne var.estetik cerrahi uzmanı bile değil.buram buram reklam kokan bir mesaj gerçekçi olun ya biraz

Back
X